metalmorphosis Отговорено Май 14, 2008 Отговорено Май 14, 2008 Нали съм леворък (и тъп ), и първоначално си викам,че няма как с таз лява ръка. Но ей го на Tony Iommi! Толкова ме вдъхновява все още, може би повече от всички, които слушам! Ако не беше той, нямаше да свиря. Иначе при свиренето,освен Айоми, и Мъстейн много ми влияе. Имам и много др любими, но сякаш тез двамата най-много Цитирай
Overdrive Отговорено Май 14, 2008 Отговорено Май 14, 2008 (Редактирано) повлиян съм най-вече от ранния турбо-фолк, като Радо Шишарката, Хисарския поп, в по-късен период и от Кондьо и разни модерни пост-турбо-фолк оркестри като Кристали и подобни шредърски вокално-инструментални групи Редактирано Май 14, 2008 от Overdrive Цитирай
lizardman Отговорено Май 14, 2008 Отговорено Май 14, 2008 ми не знам, откакто слушам метъл все съм искал да бъда в група и т.н. Винаги много ме е зарибявала мисълта да бъда китарист и като че ли винаги съм си знаел, че един ден ще си зема китарка и ке си бича. И така си и стана. Събирам си пари за китара и един ден неочаквано се оказа, че ми стигат. Бати кефа Цитирай
gpav Отговорено Май 14, 2008 Отговорено Май 14, 2008 David Gilmour (Pink Floyd) , Rob Arnold (Chimaira) ,Gary Moore ,Phil Lynott :recourse: Цитирай
Slide Отговорено Май 15, 2008 Отговорено Май 15, 2008 повлиян съм най-вече от ранния турбо-фолк, като Радо Шишарката, Хисарския поп, в по-късен период и от Кондьо и разни модерни пост-турбо-фолк оркестри като Кристали и подобни шредърски вокално-инструментални групи Да не бъркаш стила с Хард Чалга? Цитирай
Metanoia Отговорено Май 15, 2008 Отговорено Май 15, 2008 Аз пък реших да засвиря на китара, защото установих, че не мога да пея... Реших, че с китарата ще е по-лесно, а и ще мога да се упражнявам и като съм с болно гърло. Освен това ми остана китара от дядо ми. Иначе най-много, като че ли, ми повлияха Aerosmith... това в дълбокото минало. След това Head от Korn. Сега гледам Chuck Shuldiner и този пич - Achokarlos и си мисля, че няма да мога да свиря като тях... Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Май 15, 2008 Отговорено Май 15, 2008 Аз май съм повлиян от всичко което ми звучи яко Доста добре го обясних Цитирай
9teen8t9 Отговорено Май 15, 2008 Отговорено Май 15, 2008 това е човека които ме зариби по тази музика. richard kruspe from rammstein. Цитирай
satanas Отговорено Май 15, 2008 Отговорено Май 15, 2008 Ами през '85-та/86-та когато ("rock 'n' roll-a беше млад" ) на сръбската станция 202 пускаха "вражеска музика" - като се почне от Judas Priest, мине се през Metallica и се свърши със Slayer и Kreator. Бързината с която свиреха последните две групи ме изуми и много исках и аз да свиря така Но родителите ми не бяха на това мнение и чак към '90-та/91-ва ми взеха китарата и... се почна дънганията :> Цитирай
Fender_str Отговорено Май 16, 2008 Отговорено Май 16, 2008 Gary Moore той е моя идол и моята причина за да започна да свиря! Цитирай
MrDeath Отговорено Май 16, 2008 Отговорено Май 16, 2008 Аз пък от 1 клас исках да съм като Браян Мей. И от 1ви клас дооо10-11 клас "свирех" на еър гитар. Ама даже не беше еър щото ползвах тупалки за килими и т.н. Иначе, от 1ви до 4ти се правех на Браян Мей, после на Кърт Кобейн, после на китаристите от всички метал групи, които слушах, и после от 11ти клас до ся се праа на палячо. Цитирай
KingdomX Отговорено Май 17, 2008 Отговорено Май 17, 2008 Вчера останових, че за сценичното си поведение съм много повлиян от басиста на WASP, само дето не храча, като него Цитирай
Am-I-Evil Отговорено Май 20, 2008 Отговорено Май 20, 2008 Баба Ванга (лека й пръст) като малък ми е гледала и е предсказала, че някой ден ще режа глави, къртя мифки и лепя плочки из целия свят, та затва като ми го казаха наще си взех китара и първо си отрязах главата от кеф, после пак щот не толкоз е лесно да се свири На всички ни е повлиял метъла и рока, защото при повечето китаристи от новото поколение оттам тръгва развитието на вкуса към музиката. Цитирай
david nakov Отговорено Май 20, 2008 Отговорено Май 20, 2008 Ами аз се хванах за китарата, защото преди 5-6 години бащата съфорумника Mladen му купи една кухарка за 20 лв. и едно шише ракия . Той се записа на уроци и ме накара да ходя с него, щото не му се ходело сам и тн. После съфорумника Satanika ни даде черния албум на Metallica и от там историята е позната ... Тримата направихме група, свирихме 2 години, после се разпаднахме и тн. и тн. Цитирай
Recommended Posts