Baby Thomas Публикувано Декември 6, 2005 Share Публикувано Декември 6, 2005 Доживях и аз да се сдобия с инстински усилвател. С една дума ако трябва да го опиша то тя е: ИСТИНСКИ!!! Oткакто продадох предните си играчки не бях хващал китарата, ама днес направо се разцепих. Той сам свири!!! А и самия модел има моите инициали, ще каже човек, че ми е сигнатурен модел. Само има една печка с реотани отзад в кабинета, дето не знам как се пуска, че нещо ми е студено тия няколко дни... П.П. Остава да си купя и истинска китара, ама на лято може би ако имам късмет/време/пари/мераци. П.П. 2. Понеже е на няколко месеца нов от магазина ми свиди (засега) да го отварям и модвам, но скоро може би ще му извадя червата. :green: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Лелдорин Отговорено Декември 6, 2005 Share Отговорено Декември 6, 2005 честито.аз ако бях нямаше да му "вадя червата" Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
wolfgang Отговорено Декември 6, 2005 Share Отговорено Декември 6, 2005 4estito Black Tweed ;-) както знаеш, аз на моя му извадих карантиите! дерзай! само не забравяй, че платката е сгъната на три и всъщност няма много място вътре, което не трябва да ти намалява ентусиазма! със здраве да си го кранкваш :-D Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
thurston Отговорено Декември 6, 2005 Share Отговорено Декември 6, 2005 честито. дано всички изпитат тръпката ти. какво им правите като им извадите червата? в смисъл, сериозно! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kazimbutt Отговорено Декември 6, 2005 Share Отговорено Декември 6, 2005 Честит да ти е, Baby Thomas! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Декември 7, 2005 Share Отговорено Декември 7, 2005 4естито и от мен!! :hello: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
wessy Отговорено Декември 7, 2005 Share Отговорено Декември 7, 2005 (Редактирано) Честитито ман! Да избиеш малко зъби на съседи с него че те друго не заслужават :killyou: :killyou: :killyou: бтв откъде го поръча ? Редактирано Декември 7, 2005 от wessy Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Декември 7, 2005 Share Отговорено Декември 7, 2005 Кой в БГ внася Peavey ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DILETANT Отговорено Декември 7, 2005 Share Отговорено Декември 7, 2005 Кой в БГ внася Peavey ? Преди се внасяха от Динакорд, но се га незнам. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
разбойник Отговорено Декември 7, 2005 Share Отговорено Декември 7, 2005 "ГЕМА МЮЗИК", но май нямат нищо китарно освен 15 ватови усилватели. Магазинът им е на "Искър", малко след пряката с "Джаз"-а. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Декември 7, 2005 Share Отговорено Декември 7, 2005 аха... знам го тоя магазин. Трябва да мина да ги питам какво имат. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Декември 7, 2005 Автор Share Отговорено Декември 7, 2005 Благодаря на всички! И аз се надявам да си го ползвам дълго време и с кеф. Купи ми го приятел от САЩ. Случайно видял една обява за него, а аз два дена преди това му казах да ми търси точно такъв. АМР-а е на три месеца от магазин, но собственика не го харесал. Хем сложил нови лампи (пре ГруувТюбс и крайни Совтек) и сменил спийкъра с Шефийлд (пак на Пивей, ама уж по-читав от сток-а). Като извадиш карантиите се правят модове. Например Мастър Волюм се слага. Тей като си играя с врътките определено има нужда, защото врътката "Пост" има доста интересен ефект. Тък като обаче съм в апартамент над 30-40% е немислимо да се завърти, особено ако се напомпи и преампа... П.П. Скоро се надявам да пусна някое видео демо, имам една идейка. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
wolfgang Отговорено Декември 7, 2005 Share Отговорено Декември 7, 2005 (Редактирано) ...Като извадиш карантиите се правят модове. Например Мастър Волюм се слага. Тей като си играя с врътките определено има нужда, защото врътката "Пост" има доста интересен ефект. Тък като обаче съм в апартамент над 30-40% е немислимо да се завърти, особено ако се напомпи и преампа... ... при мен пост-а е винаги на 11-12 (по скалата - сиреч на МАХ) обаче мастъра ми се движи между 50-75% пре седи на 12-13 часа като го отвориш за мастър - дупчи направо дупка и за презенс пот. не можеш (докато не чуеш) да си представиш той как отваря саунда ... ПП. Пиви в момента няма официален вносител за БГ и съответно доставчик, който получава дистрибуторски или поне дилъски отстъпки. Ако някой магазин има нещо застояло (например Динакорд) - то е NOS. Редактирано Декември 7, 2005 от wolfgang Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
niki123bg Отговорено Декември 7, 2005 Share Отговорено Декември 7, 2005 (Редактирано) Честито!!! Айде със здраве да си го малтретираш Редактирано Декември 7, 2005 от niki123bg Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kazimbutt Отговорено Декември 7, 2005 Share Отговорено Декември 7, 2005 Baby Thomas, забравих да ти пожелая със здраве да си побъркаш съседите! :) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts