Mephistofel Отговорено Януари 3, 2010 Отговорено Януари 3, 2010 Ех, този Стефан... Честито, със здраве да го басираш този юнак! Цитирай
Nikifena Отговорено Януари 4, 2010 Отговорено Януари 4, 2010 Ей, дойде алембика. Ами честито и от мен ! Надявам се скоро да го видя на живо как звучи. Цитирай
cecob Отговорено Януари 4, 2010 Отговорено Януари 4, 2010 Повече от честито и ако не е тайна колко по хиляда ти излезе? Колкото и да е било съм убеден, че си е струвало! Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Януари 4, 2010 Отговорено Януари 4, 2010 Нова година - нов бас : Петата струна му е майката... Цитирай
chobbi Отговорено Януари 4, 2010 Отговорено Януари 4, 2010 Искренно благодаря на всички!Дай Боже всеку му такъв инструмент.За качеството на дървета , изработка,звук няма какво да коментирам,макар че този инструмент е още по-специално изпълнение от стандарта.За съжаление в къщи нямам възможност за семпли,но в момента с моята група сме в студио,и когато има нещо долу-горе смесено,и записано с Алембик-а, ще го пусна във форума.cecob,не ми се коментират цени,но наистина e няколко x ....$.Единственното,което мога да кажа за цената e,че като нов този инструмент е струвал 8400 usd. Цитирай
cecob Отговорено Януари 5, 2010 Отговорено Януари 5, 2010 Още веднъж извинявай за въпроса, просто ми стана интересно, а и напоследък се замислям, че баса не е скъп инструмент като цяло, просто ние сме лигави. Примерно твоя звяр или една Фодера Импириъл са от порядъка на 10000-12000лв., което е и колкото един що-годе ставащ автомобил, което като цяло не е много- за сравнение колко струва един роял или контрабас от този клас ? Просто се боря със закостенелия си мозък, който още смята примерно басовете на Матсумоку за басове или 70тарските Фендъри за top-notch инструмент. Иначе за 60тарските мнението ми е непоклатимо Цитирай
IgniteAll Отговорено Януари 15, 2010 Отговорено Януари 15, 2010 Peavey V6 Korg Pitchblack. Доволен много и от двете новинки Цитирай
Geo Отговорено Януари 16, 2010 Отговорено Януари 16, 2010 Благодарение на Алекс/Ултрамюзик ще свиря на един прекрасен Fender custom USA, който ми залепна на ръката.Благодаря,приятелю! Цитирай
Mephistofel Отговорено Януари 21, 2010 Отговорено Януари 21, 2010 Викс, честито! Гео, да ти честит новия юнак, да си го пляскаш редовно! Очакваме включване в "Авторска музика", че скоро не сме виждали тови теми! Цитирай
Geo Отговорено Януари 23, 2010 Отговорено Януари 23, 2010 Не мога да си пусна звуковата карта.Това е причината...Не,че нямам идеи. Цитирай
Bassbuzz Отговорено Януари 23, 2010 Отговорено Януари 23, 2010 Честито и на Geo и на chobby ! Кеф! Цитирай
Такинса Отговорено Януари 24, 2010 Отговорено Януари 24, 2010 Ето това е от мен за тази седмица : След дълго умуване си избрах еи тва комбо : http://www.ampeg.com/products/bassamp/ba115hp/index.html Не стигнаха парите за нещо по-голямо или глава и кабинет Цитирай
cecob Отговорено Януари 26, 2010 Отговорено Януари 26, 2010 Честито, кубето е супер за тези пари, ампег пак сцепиха мрака с тази оферта. Свирих 2 месеца с такова и съм адски доволен от звука и тягата. Да го сцепиш от свирене! Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Януари 28, 2010 Отговорено Януари 28, 2010 голяма фукня, голямо нещо ами ок... първо: здрасти от мен, да си басите със здраве и по-малко повреди в играчките, честито на всички, които са си купили нещо ново наскоро! ами ей ме на и мен аз за съжаление нямам много с какво да се похваля,като чета тука някои какви "хареми" сте си спретнали сега се замислям,че като си харесам нещо и ми върши работа, карам си с негоединствено на турнета съм свирила с други инструменти и имам определени наум( в един дълбоко заровен мозъчен файл дето се казва: "За когато имам КИНТИ" хахаха), но засега съм само с един бас. най-новото, с което мога да се похваля са TruBass88 струни на Ротосаунд, от които съм изключително доволна-много обичам акустичен звук. свиря с Mex P и един малък Line6LDStudio и с Ashdown300 и Ampeg cab, играчки : ZoomB2 и Akai Headrush Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Януари 28, 2010 Отговорено Януари 28, 2010 Нова година - нов бас : Петата струна му е майката... ... Цитирай
Recommended Posts