fracture Отговорено Февруари 5, 2006 Автор Отговорено Февруари 5, 2006 Честито @npace за Орфендера, това си е класика. Честито @Steff за колоната, пожелавам ти и да си намериш супер свестен усилвател. @Разбойник - я раздуй ся, нещо за дървесината ... та къде казваш че живееш и кога те нямало у вас Цитирай
pacman Отговорено Февруари 5, 2006 Отговорено Февруари 5, 2006 Ха сега аз да се похваля:Имам си нова балалайка - фретлес: Честито!!! Този бас ми е познат отнякъде btw интересно място за locking жака Разстоянието м/у струните май е малко по-малко от първоначално предвиденото (може би заради струнника) ? Инак изглежда страхотно, оригинална форма и глава П.П. Има ли в крайна сметка ефект от single-cut-натото тяло (като звук), и удобно ли е за свирене на по-високите позиции? Цитирай
разбойник Отговорено Февруари 5, 2006 Отговорено Февруари 5, 2006 @Разбойник - я раздуй ся, нещо за дървесината ... та къде казваш че живееш и кога те нямало у вас Аа, гледам да си седя на топло напоследък, че нещо времето не е за разходки Горната плоча е риглен клен или както е по-популярен flamed maple. Донесох си я от чужбинско преди година и реших да я вложа в този проект. Останалите видове са изцяло по решение на майстора - някаква бая твърда африканска дървесина за фингърборд, круша и череша за гриф (направо ме е пратил в овощната градина Нищо де, за фретлес бива - яко среди!) и някакво др. неясно дРъво за телце. Тялото е копано тук-таме - за тон (уж! ) и за лекота при употреба. Разстоянието м/у струните май е малко по-малко от първоначално предвиденото (може би заради струнника) ?Инак изглежда страхотно, оригинална форма и глава П.П. Има ли в крайна сметка ефект от single-cut-натото тяло (като звук), и удобно ли е за свирене на по-високите позиции? Да, заради струнника е, но грифа ми е удобен - не е прекалено малко. По-голям проблем ще ми е да свикна със струните - малко са меки, но пък тона им си струва. Колкото до формата - нямам забележки като удобство. Мн. ми допада позицията в която застава баса на колан. От много време планирах бас, при който колана от страната на тялото да се закача в максимално ниска точка. Като се видим ще го пробваш и ти. Колкото до разликата в звука - не се наемам да коментирам, прекалено различни са използваните материали спрямо другите ми не-single-cut инструменти. Известно време свирих с тези адаптери на друг бас и ще ми е интересно как ще звукнат на този. Скоро ще видим Цитирай
Nikifena Отговорено Февруари 7, 2006 Отговорено Февруари 7, 2006 Ха да ти е честит баса Яворе... нещо прагчетата Пламен ти е забравил. ?? Както и да е... Надявам се, че и така ще можеш да свириш Скоро очаквайте и моят фретлес ала Джако Пасториус (поне на одрасквания и олющване на боя го е доарал) Цитирай
Burton Отговорено Февруари 15, 2006 Отговорено Февруари 15, 2006 (Редактирано) Най-сетне и аз да се разпиша: наскоро се сдобих с новия S-amp на компанията N-Audio и съм изключително доволен от придобивката! Успях най-сетне да докарам желания звук от баса си, а и за китара се е утрепало! Надявам се в близко бъдеще да мога да пусна и семпли... Хвала на Nikifena! Редактирано Февруари 15, 2006 от Burton Цитирай
pacman Отговорено Февруари 15, 2006 Отговорено Февруари 15, 2006 Най-сетне и аз да се разпиша: наскоро се сдобих с новия S-amp на компанията N-Audio и съм изключително доволен от придобивката! Успях най-сетне да докарам желания звук от баса си, а и за китара се е утрепало! Надявам се в близко бъдеще да мога да пусна и семпли... Хвала на Nikifena! Честито!!! Със здраве да го ползуваш! ПП. Даа, искаме семпли! Цитирай
berserker Отговорено Февруари 15, 2006 Отговорено Февруари 15, 2006 (Редактирано) Да се похваля и аз От вчера съм собственик на Washburn T-15 Моят е 5 струнен вариант на Т-14 и е черен. Редактирано Февруари 15, 2006 от berserker Цитирай
Steff Отговорено Февруари 18, 2006 Отговорено Февруари 18, 2006 И аз пак да се фукна... Сдобих се с едно интересно стъпало на Roland - VTS240, не знам дали някой ще се сети какво е, ама аз не намерих нищо в нета... Както и да е, идеално пасва на моята отскоро колона Genz Benz 210T, свири зверски вярно и въобще... красота Сега ми остава само да си купя Gallien-Krueger - a, който съм си набелязал, с вграден хорус, компресор-лимитер и други екстри , който ще ползвам засега само за пре-амп. Цитирай
edgecrusher Отговорено Февруари 20, 2006 Отговорено Февруари 20, 2006 И аз малко да се обадя на слабо време при басмените Вчера се сдобих с това: DEARMOND PILOT V Добре изглежда басчето ,а и много добре обажда. Само да не беше този огромно-профилен гриф! Имам бая да се уча на него сега! :think: Цитирай
edgecrusher Отговорено Февруари 20, 2006 Отговорено Февруари 20, 2006 И още една по-нормална снимка,тези горните не мога да ги редактирам вече, не знам защо... :think: Цитирай
Steff Отговорено Февруари 22, 2006 Отговорено Февруари 22, 2006 (Редактирано) Хайде да ми е честитоооо ! Днес взех Gallien-Krueger-а, пуснах го и след първия изсвирен тон знаех, че ще го купя Сега ми остава само да го изплатя. Направо е невероятен!!! Редактирано Февруари 22, 2006 от Steff Цитирай
Geo Отговорено Февруари 22, 2006 Отговорено Февруари 22, 2006 Честито! Да си свириш със здраве на него.Машината е много сериозна. Според мен си направил страхотен избор Цитирай
разбойник Отговорено Февруари 22, 2006 Отговорено Февруари 22, 2006 (Редактирано) здрав бас => добър усилвател => добра колона Мисията завършена, а? Честито, само с яки банди да ги ползваш!!! П.П. А с Gallien Krueger станахме двама, моят е този - GK 400 RB IV Редактирано Февруари 22, 2006 от разбойник Цитирай
Recommended Posts