faflu Отговорено Октомври 1, 2009 Отговорено Октомври 1, 2009 Да чакаме ли вече в най- скоро време снимки с новия собственик, че и кой знае, може и семпли?... Честито!
EAmechaniX Отговорено Октомври 1, 2009 Автор Отговорено Октомври 1, 2009 Сега от теб искам да ми пуснеш на Л.С. двете си имена, телефонен номер, град и адрес, на който да ти изпратя китарата. Ако ти нямаш тел. номер на майка ти или на баща ти. Още веднъж, честито от мен. Искам да ти пожелая много, много приятни мигове с тази китара, да се научиш да свириш добре и някой ден да ни зарадваш с музиката си! И запомни! Този инструмент може да не е най - якия, но ти го получи по най-якия начин, на който съм способен. Искам също да благодаря на IgniteAll, който беше до мен през цялото време и ми помогна в избора на кандидатите. Благодаря ти! Искам също да благодаря и на Агоп (ultramega), който донесе тази китара, за да може сега, тя да бъде дадена тук във форума! Благодаря и на останалите, които бяха тук. пп. Утре пускам китарата по ''Еконт'' и в събота... на всички!
dark_master Отговорено Октомври 1, 2009 Отговорено Октомври 1, 2009 Честито, @Betrayer. Да си я ползваш със здраве! Браво за инициативата!
AXE Отговорено Октомври 1, 2009 Отговорено Октомври 1, 2009 Иначе и аз се присъединявам към общите честитки и похвали към съответните хора
BassTraffic Отговорено Октомври 1, 2009 Отговорено Октомври 1, 2009 Гоче (Краси), адмирации за идеята и нейното реализиране ! Адмирации и към Игнат, Евтим, Агоп и ако има някой, който съм пропуснал, да не се сърди! Мочо, пак изби змиорките в реката заедно с хлебарките (а те мрът със зор ), как го правиш това незнам. Знам, че това начинание не е с цел сензация или задоволяване на его и дано и останалите, които за миг са се усъмнили в това, го разберат. Ще се радвам случилото се, да се наложи като традиция. Още веднъж поклон ! Иначе аз дето ти бях обещал награда "Златен Гриф", тя си е валидна и ще си я получиш за дето организира и реализира проекта "Guitar Brother", а за сръчността си те номинирам за наградата "Златен нът"....за сега медала ще е направен от палисандър .............
IgniteAll Отговорено Октомври 1, 2009 Отговорено Октомври 1, 2009 Краси, Агоп, Евтиме, евала за начинанието! Налага се да затворя темата, за да спестя онези неразбрали, които след дъжд качулка слагат. Дано и занапред има хора като вас, момчета! Това не е първото начинание на Краси и за втори път ме вкарва в удивление
Betrayer Отговорено Октомври 3, 2009 Отговорено Октомври 3, 2009 Днес,точно по план,получих китарата от офиса не Еконт.Искам да благодаря на всеки,помогнал за благородното начинание,и най-вече EAmechaniX,който се показа като изключително точен човек Китарата е в добро състояние за възрастта си-точно това,което се очакваше да бъде - не кой знае какво,но шанса да я имам и да се упражнявам на нея е нащо,което много ценя и което ме радва истински.Направихте ми деня! Благодаря.Пожелавам и друг да има моя късмет. П.П.
Recommended Posts