EAmechaniX Отговорено Септември 30, 2009 Автор Отговорено Септември 30, 2009 Впишете годините си в профила! Профилът се намира ето тук <Профил> само че вашия - този е моя. Намерете си го и си впишете годините. Най-лесно става, като цъкнете върху никнейма си, който е в коментара и от там избирате опцията ''виж профил''... или най-отгоре на страницата в ляво, където пише ''потребител хххххх (изход)'' Да няма сърдити после! Другото което искам да съобщя е: 1) Участници, които са се регистрирали във форума заради китарата - няма да участват. Съжалявам! Към вас имам препоръката да поразгледате форума. Може и да ви хареса. 2) Индиректни участници също отпадат. Братя, сестри, приятели, братовчеди и т.н. Препоръчвам им да се регистрират - форумът може да бъде и интересен. 3) Участници, които имат ел.китара или не са начинаещи също няма да влязат в списъка. Те си знаят кои са, аз също ги знам. 4) Участници, които са над 18 години - Те вече не попадат в категория ''лапе''. Към тези, които няма да участват а са регистрирани и тези, които няма да спечелят, искам да им кажа да не се отчайват. Надявам се а и вярвам, че ще има още такива мероприятия, не само от мен а и от други колеги. Аз мога да ви обещая, че вие ще свирите на китара по един или по друг начин - стига да го желаете истински. Китарата ще бъде дадена на някой, който е бил регистриран преди тази тема. Успех и късмет на тях!
ogioto Отговорено Септември 30, 2009 Отговорено Септември 30, 2009 Как да впишете годините си: 1. Намирате в горната дясна страна "Контрол панел" 2. Отдясно има "Меню" в което ще намерите "Настройки: Профил" 3. Попълвате. Извинявам се на EAmechaniX, ако сметне следното за спам.
EAmechaniX Отговорено Септември 30, 2009 Автор Отговорено Септември 30, 2009 Да, това също е вариант, който пропуснах, защото сметнах за по-сложен. Мерси все пак!
dandilov Отговорено Септември 30, 2009 Отговорено Септември 30, 2009 Искам да кажа нещо, което ще е малко "off topic", но точно тук му е мястото! По-точно да се обърна към тези, които са се регистрирали в последните дни специално за тая тема. Драги ми начинащи китаристи, не се отчайвайте и следете този форум! Има много интересни теми! Сигурен съм, че ще има и други подарени китари! Това начинание е благородно, достойно и заслужава най-големите адмирации! Аз лично се ангажирам да спретна в обозримо бъдеще нещо скромно и непретенциозно за "Делото", така че бъдете нащрек и "хвърляйте" по едно оче на темите във форума! П.П. "обозримо" бъдеще за мен е малко разтегливо понятие, поради липсата на свободно време. Така, че моля за търпение! Благодаря за вниманието и ...
ShOrEbG Отговорено Септември 30, 2009 Отговорено Септември 30, 2009 (Редактирано) Пишете ме и мен П.С. Яко се запалих по китарите, но случайно не съм много богат, за това ще си пробвам късмета Редактирано Септември 30, 2009 от ShOrEbG
Evtim Djerekarov Отговорено Септември 30, 2009 Отговорено Септември 30, 2009 Е, доуточненията по темата имат една тънка мисъл - да не се регистрира някой под 5 ника и да участва 5 пъти. Затова мисля, че санкцията е добра.
IgniteAll Отговорено Октомври 1, 2009 Отговорено Октомври 1, 2009 По молба на благотворително настроеният ни механичен съфорумник затварям темата и обявявам, че томболата ще се тегли днес в 20.00 часа. Записванията се закриват. На участниците пожелаваме късмет. Днес ще ми бъде изпратен списък с хората, които ще участват в томболата и започвам проверка от моя страна. Стискайте си палци и очаквайте обявяването на късметлията Поздрави, Вик
EAmechaniX Отговорено Октомври 1, 2009 Автор Отговорено Октомври 1, 2009 ...и така, бъркачката вече се върти и точно след 3 минути ще натисна бутон, за да покаже печелившия, при който ще замине инструментът. Още малко търпение! Стойте пред мониторите и ще разберете кой е!
EAmechaniX Отговорено Октомври 1, 2009 Автор Отговорено Октомври 1, 2009 ... и така, спечелилият е : Честито!
ShOrEbG Отговорено Октомври 1, 2009 Отговорено Октомври 1, 2009 Еее...Ми честито Betrayer...Да си я използваш със здраве.
krisku Отговорено Октомври 1, 2009 Отговорено Октомври 1, 2009 Честито приятелю, със здраве да свириш, само успехи ти пожелавам! И още веднъж поздравления за инициативата!
Betrayer Отговорено Октомври 1, 2009 Отговорено Октомври 1, 2009 Благодаря на всички И най-вече на този,който е започнал благородното дело.
ogioto Отговорено Октомври 1, 2009 Отговорено Октомври 1, 2009 Честито, да си трещиш със здраве И аз също да похваля инициативата, защото е много добра идеята
Recommended Posts