EAmechaniX Отговорено Септември 30, 2009 Автор Share Отговорено Септември 30, 2009 Впишете годините си в профила! Профилът се намира ето тук <Профил> само че вашия - този е моя. Намерете си го и си впишете годините. Най-лесно става, като цъкнете върху никнейма си, който е в коментара и от там избирате опцията ''виж профил''... или най-отгоре на страницата в ляво, където пише ''потребител хххххх (изход)'' Да няма сърдити после! Другото което искам да съобщя е: 1) Участници, които са се регистрирали във форума заради китарата - няма да участват. Съжалявам! Към вас имам препоръката да поразгледате форума. Може и да ви хареса. 2) Индиректни участници също отпадат. Братя, сестри, приятели, братовчеди и т.н. Препоръчвам им да се регистрират - форумът може да бъде и интересен. 3) Участници, които имат ел.китара или не са начинаещи също няма да влязат в списъка. Те си знаят кои са, аз също ги знам. 4) Участници, които са над 18 години - Те вече не попадат в категория ''лапе''. Към тези, които няма да участват а са регистрирани и тези, които няма да спечелят, искам да им кажа да не се отчайват. Надявам се а и вярвам, че ще има още такива мероприятия, не само от мен а и от други колеги. Аз мога да ви обещая, че вие ще свирите на китара по един или по друг начин - стига да го желаете истински. Китарата ще бъде дадена на някой, който е бил регистриран преди тази тема. Успех и късмет на тях! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ogioto Отговорено Септември 30, 2009 Share Отговорено Септември 30, 2009 Как да впишете годините си: 1. Намирате в горната дясна страна "Контрол панел" 2. Отдясно има "Меню" в което ще намерите "Настройки: Профил" 3. Попълвате. Извинявам се на EAmechaniX, ако сметне следното за спам. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
EAmechaniX Отговорено Септември 30, 2009 Автор Share Отговорено Септември 30, 2009 Да, това също е вариант, който пропуснах, защото сметнах за по-сложен. Мерси все пак! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dandilov Отговорено Септември 30, 2009 Share Отговорено Септември 30, 2009 Искам да кажа нещо, което ще е малко "off topic", но точно тук му е мястото! По-точно да се обърна към тези, които са се регистрирали в последните дни специално за тая тема. Драги ми начинащи китаристи, не се отчайвайте и следете този форум! Има много интересни теми! Сигурен съм, че ще има и други подарени китари! Това начинание е благородно, достойно и заслужава най-големите адмирации! Аз лично се ангажирам да спретна в обозримо бъдеще нещо скромно и непретенциозно за "Делото", така че бъдете нащрек и "хвърляйте" по едно оче на темите във форума! П.П. "обозримо" бъдеще за мен е малко разтегливо понятие, поради липсата на свободно време. Така, че моля за търпение! Благодаря за вниманието и ... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ShOrEbG Отговорено Септември 30, 2009 Share Отговорено Септември 30, 2009 (Редактирано) Пишете ме и мен П.С. Яко се запалих по китарите, но случайно не съм много богат, за това ще си пробвам късмета Редактирано Септември 30, 2009 от ShOrEbG Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Септември 30, 2009 Share Отговорено Септември 30, 2009 Е, доуточненията по темата имат една тънка мисъл - да не се регистрира някой под 5 ника и да участва 5 пъти. Затова мисля, че санкцията е добра. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
IgniteAll Отговорено Октомври 1, 2009 Share Отговорено Октомври 1, 2009 По молба на благотворително настроеният ни механичен съфорумник затварям темата и обявявам, че томболата ще се тегли днес в 20.00 часа. Записванията се закриват. На участниците пожелаваме късмет. Днес ще ми бъде изпратен списък с хората, които ще участват в томболата и започвам проверка от моя страна. Стискайте си палци и очаквайте обявяването на късметлията Поздрави, Вик Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
EAmechaniX Отговорено Октомври 1, 2009 Автор Share Отговорено Октомври 1, 2009 ...и така, бъркачката вече се върти и точно след 3 минути ще натисна бутон, за да покаже печелившия, при който ще замине инструментът. Още малко търпение! Стойте пред мониторите и ще разберете кой е! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rinti Отговорено Октомври 1, 2009 Share Отговорено Октомври 1, 2009 Чекаме Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
EAmechaniX Отговорено Октомври 1, 2009 Автор Share Отговорено Октомври 1, 2009 ... и така, спечелилият е : Честито! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ShOrEbG Отговорено Октомври 1, 2009 Share Отговорено Октомври 1, 2009 Еее...Ми честито Betrayer...Да си я използваш със здраве. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Betrayer Отговорено Октомври 1, 2009 Share Отговорено Октомври 1, 2009 Лс bitte. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
krisku Отговорено Октомври 1, 2009 Share Отговорено Октомври 1, 2009 Честито приятелю, със здраве да свириш, само успехи ти пожелавам! И още веднъж поздравления за инициативата! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Betrayer Отговорено Октомври 1, 2009 Share Отговорено Октомври 1, 2009 Благодаря на всички И най-вече на този,който е започнал благородното дело. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ogioto Отговорено Октомври 1, 2009 Share Отговорено Октомври 1, 2009 Честито, да си трещиш със здраве И аз също да похваля инициативата, защото е много добра идеята Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts