chris_barnes Отговорено Ноември 2, 2016 Отговорено Ноември 2, 2016 Красива китара е. Тази вече не бих я модвал Цитирай
Jim-ph Отговорено Ноември 2, 2016 Отговорено Ноември 2, 2016 (Редактирано) заедно с приятелите пенсионери Редактирано Ноември 2, 2016 от Jim-ph 5 Цитирай
sci Отговорено Ноември 2, 2016 Отговорено Ноември 2, 2016 Каква е тази най-вдясно? Има интересни пикъпи. Цитирай
Jim-ph Отговорено Ноември 3, 2016 Отговорено Ноември 3, 2016 (Редактирано) това е ЛП Делукс, 1975 година, "Vorg" - експортен бранд на фабрика Матсумоку. Доста скъп модел беше (100.000¥). Адаптери са Maxon мини-хъмбакери. Идеята на ЛП делукс е да бъде съвместима и с мини-хъмбове и с Р90. Тя звучи много прозрачно и бистро с тези хъмбове, въпреки доста висок аутпут. Редактирано Ноември 3, 2016 от Jim-ph Цитирай
therealbadmadafaka Отговорено Ноември 3, 2016 Отговорено Ноември 3, 2016 И сега има модели с такива адаптери, водят се P90-sized humbucker, или нещо подобно. Бранда Vintage има такива модели LP. Като на другия "не-гибсън" адаптерите обаче аз поне за първи път виждам - да не би да са сингли в хъмбъкер размер, или пък някакви stacked хъмбъкери..? Цитирай
sci Отговорено Ноември 3, 2016 Отговорено Ноември 3, 2016 До колкото знам самите Гибсън имат такива в някой Файърбърди, за това и попитах. Цитирай
Jim-ph Отговорено Ноември 3, 2016 Отговорено Ноември 3, 2016 на Греко егц1000 са Р94 тип сингли. Хъмбакер-размер. Ако по-точно - тези: http://www.axetec.co.uk/guitar_parts_uk_081.htm Има подобни и на гибсън и сеймур обаче са доста мътни, а тези на айрон гийр са прозрачни и ярки. Тази китара е се получила голям специалитет! Много бистр тон от началото (кленов гриф, абанос), плюс към това сложих джескар голд прагове, те много добре подчертават високи, и плюс тези сингли. Направо бих казал - това е каквото трябва да правиш с Норлин гибсън ЛП-та, а не да опитваш да изкараш Слаш от тях. Цитирай
Fashion Отговорено Ноември 14, 2016 Отговорено Ноември 14, 2016 Нещо, които се среща рядко тази тема, Gibson Flying V. На дърти години ме обхвана носталгията и стана тя каквато стана!Gibson Flying V 120 14 Цитирай
Mar4enko Отговорено Декември 16, 2016 Отговорено Декември 16, 2016 Здравейте. Имам следните две питания : - някой знае ли защо се бави публикуването на спецификациите на моделите на Gibson за 2017 г. - някой пробвал ли е ЛП 2016. Интересува ме това закръгляне при снадката гриф-тяло дали улеснява свиренето на горни позиции или е рекламен трик. И като съм почнал - освен e-bay има ли някакви други изгодни сайтове за Gibson втора употреба ? Поздрави на всички ! Цитирай
Trysth Отговорено Декември 16, 2016 Отговорено Декември 16, 2016 Да, наистина странно, че още няма спецификации, при положение, че са вече се продават. Пробвай в youtube канала на Rob Chapman - има разни сравнения и демота на новите модели. Цитирай
chris_barnes Отговорено Декември 16, 2016 Отговорено Декември 16, 2016 Информация за моделите има тук: http://thehub.musiciansfriend.com/guitar-reviews/first-look-gibson-2017-electric-guitar-collection Цитирай
Jim-ph Отговорено Декември 18, 2016 Отговорено Декември 18, 2016 традишенал спек с такива цветове от нетрадиционна ориентация... 1 Цитирай
Mar4enko Отговорено Декември 18, 2016 Отговорено Декември 18, 2016 Не знам моите компютри ли не са в ред но спецификацията за 2017 ЛП традишънъл ту се появява ту изчезва Цитирай
Recommended Posts