Harvester Of Sorrow Отговорено Август 31, 2009 Отговорено Август 31, 2009 Аз лично те съветвам да събереш още стотина лева и да видиш някой Джаксън или Ибанец за тия пари като например: Ibanez RG350DX/370DX Jackson DXMG/DX10D И четирите модела са с еднаква форма, флойд роуз, едно и също дърво (липа), еднакъв тип грифове (bolt on), 24 прагчета. Единствената разлика е в адаптерите: INF(фабричните Ibanez адаптери) и съответно EMG HZ на DXMG и Duncan Designed на DX10D като Ибанците имат и среден единичен адаптер, а Джаксъните са с два двойни адаптера. Цитирай
edgecrusher Отговорено Август 31, 2009 Отговорено Август 31, 2009 @azzinoth1126 - Всъщност снимката е от 1987, но да, това няма значение. Иначе този Фернандес (Или 'Една' както Кърк си я нарича) е почти легендарен. Със сингли е, но не знам какви са. СъжAлявам за офтопика. Може от това да тръгне още една тема Цитирай
Yves Отговорено Септември 1, 2009 Отговорено Септември 1, 2009 ^ Естествено, че става. Да не би да няма, както един съфорумец попита, "копче за дисторжан" Ако всеки, който си задава тоя въпрос се разгледа в ютюб ще види, че има ненормалници, които свирят много резачки не с фендери, ми дори със Squire Hello Kitty...тъй че... Цитирай
interman Отговорено Септември 1, 2009 Отговорено Септември 1, 2009 Пич зависи какво ти харесва. Аз бих взел Мексиканеца без да му мисля Цитирай
billymilano Отговорено Септември 1, 2009 Отговорено Септември 1, 2009 Реших да сменя старя Fender и ..... и какъв е стария Фендер? Цитирай
Бицев Отговорено Септември 1, 2009 Отговорено Септември 1, 2009 Наистина малко звучи като "Реших да сменя стария PRS и сега се чудя Стаг ли да си взема или Дзяо-Джан-Мин..." Но от друга страна, човекът може да е решил да си купи къща най-после (да 'върне бутилките', дето се казва). Цитирай
Kalmar Отговорено Септември 2, 2009 Отговорено Септември 2, 2009 E, как какъв?! 59 година с оригиналния кейс! Цитирай
azzinoth1126 Отговорено Септември 2, 2009 Отговорено Септември 2, 2009 Аз защо си мисля, че човека има предвид някой Squier? Цитирай
dean_dime Отговорено Септември 2, 2009 Отговорено Септември 2, 2009 Най-вероятно. Поне на Скуаера вика Фендър (едно лапи ми вика вчера " - Ще си взимам Фендър-Стаг" Па имал предвид стратокастър Стаг) Цитирай
MrDeath Отговорено Септември 2, 2009 Отговорено Септември 2, 2009 ^ Бе ти се смееш, ама Фендер и Стаг се обединиха. Даже модела мустанг вече се казва мустаг, а за българския пазар е мустак, но тва го знаят само хора, така по-запознати като мен. Цитирай
Duvaro Отговорено Септември 2, 2009 Автор Отговорено Септември 2, 2009 Реших да сменя старя Fender и ..... и какъв е стария Фендер? Мисля че е много стар модел Телекастер (от детството ма баща ми е). И не , не е Squier. П.П. Не съм сигурен за модела. Цитирай
Nordon Отговорено Септември 2, 2009 Отговорено Септември 2, 2009 Ама е сигурно, че е марка Fender, а не Fneder, Feender, Fedner или там някоя българска измислица? 'Щото, ако е стар Fender би могъл и пари да му вземеш. Там виж производствения номер, има сайтове, кажи къде е произведен и най-вероятно ще се намери купувач... Цитирай
Бицев Отговорено Септември 3, 2009 Отговорено Септември 3, 2009 То ще излезе истина, че се заменя нещо ценно. Ако наистина това е стар Телекастър (и е в прилично състояние), помисли преди да се разделиш с него. По-добре го пази - един ден може и да ти се досвири на истинска китара, а може някой ден наистина и къща да си купиш с парите Пък пак си купувай за 'тежка музика' китарки, но Теле-то го пази! (Добре заключено и застраховано)... Цитирай
Kalmar Отговорено Септември 3, 2009 Отговорено Септември 3, 2009 Стар..., ако е така то вероятно е от 70-те. 50 и 60 тук аз поне не съм виждал... на тези цените вече са им в страто... космоса 25 000-30 000$ Цитирай
Recommended Posts