Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте!

Вчера Галин ми донесе в студиото това ново бижу - да го разцъкаме и направим малко демо!

Ампа звучи и изглежда страхотно! Честито на новия собственик, който вероятно го е получил вече!

Ето и линк към видеото: GARLAND Custom Combo - 50W / Celestion Vintage 30 speaker

• Отговори 49
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Супер-дупер-яко! Единствена забележка, която мога да направя е, че можеше да сложите табелки за смяната на пикапите. Не че не си се чува ясно, но само това ми хрумна като забележка. :hysterical:

Отговорено

Супер е!

А дали ще е удобно да се спомене някаква приблизителна цена за въпросното устройство?

Отговорено
Супер-дупер-яко! Единствена забележка, която мога да направя е, че можеше да сложите табелки за смяната на пикапите. Не че не си се чува ясно, но само това ми хрумна като забележка. :hysterical:

И това беше замислено и реализирано - просто снимахме с втора камера (към китарата), но записа от нея се прецака, за съжаление ...

Отговорено

Много яко, супер звук :cheers2: . Не знам дали е удобно да попитам за цената, но все пак е хубаво да се знае колко струва такова бижу.

Отговорено

Благодаря за положителните отзиви!

Специални благодарности на Данчо, че отдели време и труд за видеото!

Цената на дадено изделие е индивидуална и зависи от това какво ще съдържа то. Цените не са тайна, но тъй като се оказа, че форумът се чете и от чужденци, от които имам запитвания за изработка, ще коментирам цени само на лични съобщения, защото както се досещате цените за чужбина са по-други и не искам това да стане причина за недоразумения.