Jordan_J Публикувано Август 21, 2009 Share Публикувано Август 21, 2009 Здравейте! Вчера Галин ми донесе в студиото това ново бижу - да го разцъкаме и направим малко демо! Ампа звучи и изглежда страхотно! Честито на новия собственик, който вероятно го е получил вече! Ето и линк към видеото: GARLAND Custom Combo - 50W / Celestion Vintage 30 speaker Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
prayer4eto Отговорено Август 21, 2009 Share Отговорено Август 21, 2009 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Август 21, 2009 Share Отговорено Август 21, 2009 Супер-дупер-яко! Единствена забележка, която мога да направя е, че можеше да сложите табелки за смяната на пикапите. Не че не си се чува ясно, но само това ми хрумна като забележка. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Август 21, 2009 Share Отговорено Август 21, 2009 Як е! Много ми харесва! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yves Отговорено Август 21, 2009 Share Отговорено Август 21, 2009 Супер е! А дали ще е удобно да се спомене някаква приблизителна цена за въпросното устройство? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Август 21, 2009 Share Отговорено Август 21, 2009 Браво, Галине, супер е ! Кефи като визия, опции и звук. Поздравления Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Icarus Отговорено Август 21, 2009 Share Отговорено Август 21, 2009 Страшна работа! А крънчът как звучи, въййй... кеф, кеф! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Август 21, 2009 Автор Share Отговорено Август 21, 2009 Супер-дупер-яко! Единствена забележка, която мога да направя е, че можеше да сложите табелки за смяната на пикапите. Не че не си се чува ясно, но само това ми хрумна като забележка. И това беше замислено и реализирано - просто снимахме с втора камера (към китарата), но записа от нея се прецака, за съжаление ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Август 21, 2009 Share Отговорено Август 21, 2009 супер звучи! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fashion Отговорено Август 21, 2009 Share Отговорено Август 21, 2009 Много яко, супер звук . Не знам дали е удобно да попитам за цената, но все пак е хубаво да се знае колко струва такова бижу. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
EAmechaniX Отговорено Август 21, 2009 Share Отговорено Август 21, 2009 Къртач, брутален и много функционален! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gregg Отговорено Август 21, 2009 Share Отговорено Август 21, 2009 Благодаря за положителните отзиви! Специални благодарности на Данчо, че отдели време и труд за видеото! Цената на дадено изделие е индивидуална и зависи от това какво ще съдържа то. Цените не са тайна, но тъй като се оказа, че форумът се чете и от чужденци, от които имам запитвания за изработка, ще коментирам цени само на лични съобщения, защото както се досещате цените за чужбина са по-други и не искам това да стане причина за недоразумения. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Август 21, 2009 Share Отговорено Август 21, 2009 Обещавам ви, че някой ден и аз ще имам такова! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dball Отговорено Август 21, 2009 Share Отговорено Август 21, 2009 Супер мупер дупер рупер як звук ама с каква китара е снимано. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Август 21, 2009 Автор Share Отговорено Август 21, 2009 Супер мупер дупер рупер як звук ама с каква китара е снимано. Снимахме с PRS Johnny Hiland model Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts