pioneer 306c Отговорено Ноември 25, 2011 Share Отговорено Ноември 25, 2011 (Редактирано) Той график ще изпълнява ако си седи на работоното място и го гледа. Иначе ако продължава в тоя дух аз ще си му върна дървесните червеи дето ми прати той лани та да върна жеста . Редактирано Ноември 25, 2011 от pioneer 306c Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
liquid_death Отговорено Ноември 29, 2011 Share Отговорено Ноември 29, 2011 (Редактирано) Искам да изкажа огромната си благодарност към Коцето за превръщането на китарата ми- "грозно патенце" , в красив лебед! Това се случи лятоска, а аз съм виновен, че чак сега намерих време да я снимам. Коце, много си голям Процедурите бяха: 1.Преминаване от болт он към сет нек. 2.Лакиране и полиране. 3.Промяна на жак плейта. 4.краунинг и цялостно стягане на инструмента. 5.нова капачка на електрониката и промяна на кутията за електрониката. 6.оправяне на леглата на адаптерите. Ето как бе: забележете "портокаловата" повърхност, кофти черния кант. ето как е сега Ефекта е един страхотен и уникален инструмент.Много състейн, готин, отчетлив и характерен тон. Благодаря на майстора от все сърце Коцето , Коцето - президент! Редактирано Ноември 29, 2011 от liquid_death 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BassTraffic Отговорено Ноември 29, 2011 Автор Share Отговорено Ноември 29, 2011 Ей, хоботьори! Не мое с уошо! Коледа идва, празници се очертават някакви. Нека малко по-празнично и трапезно да подходим! Извадете айрянчето, постелете покривката на масата, нарежете туршийката, сложете чушка бюрек за мезе и тогава да се хапем! Марински, железо си! Благодаря ти за снимките и за добрите думи, а не като онези хайванковци в по-предните постове.... Аз също имам, с какво да се похваля, но само да купя едни читави ламБи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kuulan Отговорено Ноември 29, 2011 Share Отговорено Ноември 29, 2011 Засега само наблюдавам, Бас трансформаторче! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pioneer 306c Отговорено Ноември 30, 2011 Share Отговорено Ноември 30, 2011 ония хайванковци знаиш ли от кога чакат пикчърс нещо за да изплакнат окото а? И ние сме хора и си сакаме снимките Ако не ги пуснеш скоро, ще ти изпратя моята армия от дървесни червейчета да ти изядат явора Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mefistofel82 Отговорено Ноември 30, 2011 Share Отговорено Ноември 30, 2011 ^ Аз по същия повод съм си нагласил една дамаджана напалм и автобусен билет до Нова Загора. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
EAmechaniX Отговорено Ноември 30, 2011 Share Отговорено Ноември 30, 2011 Тиху ся, чи няа можи да ми напрай седмака! Ш, ей, найш къф хубот щи дам! Давам комплект пракчита за бас, който го банне тоа, чи да не флиза у форума, ами да работи! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Ноември 30, 2011 Share Отговорено Ноември 30, 2011 Вкарай оферта за stainless steel за китара и до 10 минути си готов Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kuulan Отговорено Ноември 30, 2011 Share Отговорено Ноември 30, 2011 (Редактирано) имам, но не даам че ми требат за нов проект Едит: Колеги, Аз съм виновен за евентуално неспазени срокове(пълня му главата с глупости), но директно към траффа....или тургай снимки или аз щи спръ снимкоподаването. А да видим сеа! Редактирано Ноември 30, 2011 от kuulan Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
a_panov Отговорено Ноември 30, 2011 Share Отговорено Ноември 30, 2011 ^ Аз по същия повод съм си нагласил една дамаджана напалм и автобусен билет до Нова Загора. Аз съм приготвил 10 литра тубичка с тазгодишно червено, и суджук от Одрин. Готов, не готов с мойта китара ще ходя да го поя на нова година! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BassTraffic Отговорено Ноември 30, 2011 Автор Share Отговорено Ноември 30, 2011 Алекс, само така, мале! Те това е подход, те това е приказка... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mefistofel82 Отговорено Ноември 30, 2011 Share Отговорено Ноември 30, 2011 Ми кажи, че това ти е мотивацията бре Коце! Оная бирка в Трявна помниш ли я? А към нея ако прибавим и две - три килца "хубаво си татково вино" и малко джанковица от същия производител, произведена по нова семейна технология (сравнително от скоро гледа пчели, та оттогава вместо със захар джурка мат'ряла с мед), за мезе - каквот' си аресаш тогаз' к'во ш'са пулучи питъм язе? Отговора е прост - не са мотай, момко, чекам да ми додеш! Ай стига ти толкуз, че са намаахме яко у офтопик. Поздрави! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BassTraffic Отговорено Декември 1, 2011 Автор Share Отговорено Декември 1, 2011 Китак, голям си гад! Не, ГАД си голям, Митак! Само нажежаваш обстановката. Ще я видим тая работа и другите такива! Хайванковците да се стягат, останалото е лесно 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
EAmechaniX Отговорено Декември 3, 2011 Share Отговорено Декември 3, 2011 Алекс, само така, мале! Те това е подход, те това е приказка... Ей, Четка, ти нали не идеш плът, бре, ко са ежиш ?! Давай мат'рял на хората, щот аз щи дам от моя, чи имам за сипване бая... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
EAmechaniX Отговорено Декември 9, 2011 Share Отговорено Декември 9, 2011 (Редактирано) 07:35, 2011-12-9 14:16:32 Обир посред бял ден! Костадин Димитров е задържан непосредствено след като обрал жилище в центъра на Нова Загора, съобщиха от областната дирекция на полицията. За учудване на полицията и потърпевшите задържаният е задигнал два вибратора, чифт белезници и кутия с 90 презерватива, оставяйки пари, злато и други ценни предмети и бижута . Обира на жилището е извършен вчера следобед - посред бял ден, като малко по-късно извършителят е задържан от криминалистите. Пред служителите на реда Костадин Димитров заявил, че "бил на зор". Задържаният досега не е известен на полицията ... Бахти зора! Цъ-ц-ц-ц-ц-ц-ц-ц-ц... пп Сигурно е подкупвал с чифт секси белезници и няколко броя презервативи Чудя се само дали е предлагал и вибраторите?! Редактирано Декември 9, 2011 от EAmechaniX 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts