Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)

Той график ще изпълнява ако си седи на работоното място и го гледа. :whistle:

Иначе ако продължава в тоя дух аз ще си му върна дървесните червеи дето ми прати той лани та да върна жеста . :hysterical:

Редактирано от pioneer 306c
Отговорено (Редактирано)

Искам да изкажа огромната си благодарност към Коцето за превръщането на китарата ми- "грозно патенце" , в красив лебед!

Това се случи лятоска, а аз съм виновен, че чак сега намерих време да я снимам.

Коце, много си голям :godbless:

Процедурите бяха:

1.Преминаване от болт он към сет нек.

2.Лакиране и полиране.

3.Промяна на жак плейта.

4.краунинг и цялостно стягане на инструмента.

5.нова капачка на електрониката и промяна на кутията за електрониката.

6.оправяне на леглата на адаптерите.

Ето как бе:

whbd34.jpg

забележете "портокаловата" повърхност, кофти черния кант.

ето как е сега :)

k9zzis.jpg

2hcnjg0.jpg

15rxgzm.jpg

eis02s.jpg

25h0c9u.jpg

Ефекта е един страхотен и уникален инструмент.Много състейн, готин, отчетлив и характерен тон.

Благодаря на майстора от все сърце :metalist:

Коцето :hooray: , Коцето - президент!

Редактирано от liquid_death
Отговорено

Ей, хоботьори! Не мое с уошо! Коледа идва, празници се очертават някакви. Нека малко по-празнично и трапезно да подходим! Извадете айрянчето, постелете покривката на масата, нарежете туршийката, сложете чушка бюрек за мезе и тогава да се хапем!

Марински, железо си! Благодаря ти за снимките и за добрите думи, а не като онези хайванковци в по-предните постове....

Аз също имам, с какво да се похваля, но само да купя едни читави ламБи :P

Отговорено

ония хайванковци знаиш ли от кога чакат пикчърс нещо за да изплакнат окото а?

И ние сме хора и си сакаме снимките :wallbash:

Ако не ги пуснеш скоро, ще ти изпратя моята армия от дървесни червейчета да ти изядат явора

Отговорено

Тиху ся, чи няа можи да ми напрай седмака!

Ш, ей, найш къф хубот щи дам! :butcher:

Давам комплект пракчита за бас, който го банне тоа, чи да не флиза у форума, ами да работи!

Отговорено (Редактирано)

имам, но не даам че ми требат за нов проект ;)

Едит: Колеги, Аз съм виновен за евентуално неспазени срокове(пълня му главата с глупости), но директно към траффа....или тургай снимки или аз щи спръ снимкоподаването. А да видим сеа!

Редактирано от kuulan
Отговорено

^ Аз по същия повод съм си нагласил една дамаджана напалм и автобусен билет до Нова Загора. :D:butcher::topicsux:

Аз съм приготвил 10 литра тубичка с тазгодишно червено, и суджук от Одрин. Готов, не готов с мойта китара ще ходя да го поя на нова година!

Kotzeto.jpg

Отговорено

Ми кажи, че това ти е мотивацията бре Коце! Оная бирка в Трявна помниш ли я? А към нея ако прибавим и две - три килца "хубаво си татково вино" и малко джанковица от същия производител, произведена по нова семейна технология (сравнително от скоро гледа пчели, та оттогава вместо със захар джурка мат'ряла с мед), за мезе - каквот' си аресаш тогаз' к'во ш'са пулучи питъм язе? Отговора е прост - не са мотай, момко, чекам да ми додеш!

Ай стига ти толкуз, че са намаахме яко у офтопик.

Поздрави!

Отговорено

Китак, голям си гад! Не, ГАД си голям, Митак! Само нажежаваш обстановката. Ще я видим тая работа и другите такива! Хайванковците да се стягат, останалото е лесно :punkband:

Отговорено

Алекс, само така, мале! Те това е подход, те това е приказка...

Ей, Четка, ти нали не идеш плът, бре, ко са ежиш ?! Давай мат'рял на хората, щот аз щи дам от моя, чи имам за сипване бая... :yes:

Отговорено (Редактирано)

07:35, 2011-12-9 14:16:32

Обир посред бял ден!

obir.jpgКостадин Димитров е задържан непосредствено след като обрал жилище в центъра на Нова Загора, съобщиха от областната дирекция на полицията. За учудване на полицията и потърпевшите задържаният е задигнал два вибратора, чифт белезници и кутия с 90 презерватива, оставяйки пари, злато и други ценни предмети и бижута . Обира на жилището е извършен вчера следобед - посред бял ден, като малко по-късно извършителят е задържан от криминалистите. Пред служителите на реда Костадин Димитров заявил, че "бил на зор". Задържаният досега не е известен на полицията ...

:slap: Бахти зора! Цъ-ц-ц-ц-ц-ц-ц-ц-ц... :no:

пп Сигурно е подкупвал с чифт секси белезници и няколко броя презервативи :hysterical:

Чудя се само дали е предлагал и вибраторите?!

Редактирано от EAmechaniX