synchu Отговорено Януари 7, 2010 Share Отговорено Януари 7, 2010 Ми трябва да ме впишеш в графика за един бас да го направим джиджан, че сега мяза на изкарал двете световни войни и готов за третата. Ама ще ти го пратя като дойде ред, че да не седя без бас един вид, ако ме обземе музата (и ме пусне фамилията) за записи. Ей са щ(е т)и пиша Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BassTraffic Отговорено Януари 7, 2010 Автор Share Отговорено Януари 7, 2010 Сънчо, и това ще уредим, даже и извинтелна бележка за пред фамилията мога съчиня ...... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Януари 7, 2010 Share Отговорено Януари 7, 2010 Много яко е станала! Ще се пробва тея дни в действие Сега му звъннах на Серго ама още сънен беше хехе ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rockstar666 Отговорено Януари 7, 2010 Share Отговорено Януари 7, 2010 Изключително красива и невероятна работа! Браво на майстора за пореден път! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mefistofel82 Отговорено Януари 7, 2010 Share Отговорено Януари 7, 2010 За пореден път Коцето ни изненадва с невероятен краен резултат! Не е лошо линкове да се пратят и на Фендер, та да видят хората как се правят китари. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BassTraffic Отговорено Януари 7, 2010 Автор Share Отговорено Януари 7, 2010 Хей другари, радвам се, че китаркате ви се нрави. Скоро (най вероятно другата седмица) ще я пратя към Варна и тогава ще има и коментари може би подкрепени със семли...знае ли човек?! К. Димитров Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dandilov Отговорено Януари 7, 2010 Share Отговорено Януари 7, 2010 Едно голямо БРАВО и от мен и честито на собственика! :) Радвам се, че е реализирана и моята идея за бърста на главата! Сега ще чакам Коцето да сътвори някое чудо и с моят дървен материал... Хайде наздраве! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
EAmechaniX Отговорено Януари 7, 2010 Share Отговорено Януари 7, 2010 Скоро (най вероятно другата седмица) ще я пратя към Варна и тогава ще има и коментари... Mхм...да, аз тогава ще пиша впечатления. То така на снимка сички мязат добре. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BassTraffic Отговорено Януари 8, 2010 Автор Share Отговорено Януари 8, 2010 ^Харизанко, мале, точно на това разчитам . .......... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Telerig Отговорено Януари 9, 2010 Share Отговорено Януари 9, 2010 Златен си бе майсторе! Страхотно е станало с бърста на главата, супер се кефя на такива китари ...ще си правя аз къстъм сандвич ли ше е бургер ли дюнер ли, ама да видим кога ще му дойде времето Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BassTraffic Отговорено Януари 10, 2010 Автор Share Отговорено Януари 10, 2010 (Редактирано) Адаш , в интерес на истината и аз се озадачих на ефекта на бърста. В главата ми цветовете изглеждаха по съвсем различен начин, ... иначе време има. Ти наблягай на фюжънчето, че и аз имам разни идеи .... Редактирано Януари 10, 2010 от BassTraffic Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistofel Отговорено Януари 10, 2010 Share Отговорено Януари 10, 2010 А бе, то и аз имам разни идеи... Какво е сега на дневен ред, казваш? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fLiSk Отговорено Януари 10, 2010 Share Отговорено Януари 10, 2010 Следващата китара ? Абе тука съм получил един бас от нова загора с 2 длета в кутията и бележка "поодялай го", да взема да пусна тема със снимки ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BassTraffic Отговорено Януари 10, 2010 Автор Share Отговорено Януари 10, 2010 Хей fLiSk, ако баса е наистина Новозагорски - край, прецакан си. Нямат оправия такива, само кибрит ги оправя, а ако е като този от снимките по-долу, хм... ще мажем с риванол и ще поливаме с тетра, ще го оправим . ...та като стана дума за басове и снимки, ето на какво ще се прави публично и позорно обрязване: Заданието включва: - от грифа да се елиминират видиите/болтовете/винтовете и да се залепи на равна и здрава основа; - фингърборда да се отлепи и залепи на ново или да се подмени с нов; - рефрет; - нова електроника; - нови адаптери; - лакиране полиране. ...имаше и още неща, но не сещам в момента. Ще има още снимки и ще има още обяснения по темата. Това се очертава да бъде доста "кръвожаден" ремонт и ще е има какво да се види. К. Димитров Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
cecob Отговорено Януари 12, 2010 Share Отговорено Януари 12, 2010 Тук стана бая интересно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts