Daniel_V Отговорено Септември 30, 2009 Отговорено Септември 30, 2009 Ако го беше резнал щеше да седи като Suhr главите повече, не толкова като Айбанец. А иначе аз се кефа на малките фендърски глави, както и на "рязаните". Жестоко става! Чакам още. Цитирай
Telerig Отговорено Октомври 1, 2009 Отговорено Октомври 1, 2009 Усещам как с развитието на темата, в мен нараства едно чувство да засиля към Нова Загора мойто ЛТД...ама нямам концепция какво точно искам - само знам, че искам нещо ...налягало ли ви е такова висше чувство? Цитирай
BassTraffic Отговорено Октомври 1, 2009 Автор Отговорено Октомври 1, 2009 (Редактирано) @Telerig Адаш, ти само ела пък, като седнем на масата ще се очудиш колко идеи ще ни налазят По отношение на формата на главата, както и на тялото, няма да има никакви корекции. Това е едно от исканията на Серго, а той каза: "Стратокастер ....!" Сега новата порция снимки показват напреднал стадий на работа по китарата - подготовка за лакиране. Фино шурене, тестово сглобяване за напасване на елементите и евентуално корекции. Направих нов пикгард, за да не режа старият, който е направен за тремоло. К. Димитров Редактирано Октомври 1, 2009 от BassTraffic Цитирай
EAmechaniX Отговорено Октомври 1, 2009 Отговорено Октомври 1, 2009 Пикгарда е невероятен! Чак ми се иска да си поръчам един такъв, да си го гледам, ...ъ-ъ-ъ, на отглеждане. Между другото, това лазерно рязане ли е или на ръка? Цитирай
Jordan_J Отговорено Октомври 1, 2009 Отговорено Октомври 1, 2009 Проекта върви сууупер !! Искаме още снимки! Цитирай
BassTraffic Отговорено Октомври 2, 2009 Автор Отговорено Октомври 2, 2009 (Редактирано) 1. Чак ми се иска да си поръчам един такъв, да си го гледам, ...ъ-ъ-ъ, на отглеждане.2. Между другото, това лазерно рязане ли е или на ръка? 1. Гатьо, имам идея! Аз ще направя един женски пикгард, а ти намери един мъжки и ще си ги развъдим, ще делим после печалбата 2. Няма лазер няма технологи на NASSA. Ръчичка му е майката. @visiondann: Данчо ! ************************************************ Това са последните снимки към момента от работата по Страта. Ще има още, но по-нататък. По отношение на бърста, ще се наложи още малко потъмняване, за да не прозира при силна светлина и после... то е ясно. К. Димитров Редактирано Октомври 2, 2009 от BassTraffic Цитирай
MiroLambov Отговорено Октомври 2, 2009 Отговорено Октомври 2, 2009 Страхотно! Имам и аз един страт и в момента обмислям вариант с твоя намеса... Цитирай
patzo Отговорено Октомври 2, 2009 Отговорено Октомври 2, 2009 С какъв лак пръскаш ако не е тайна Цитирай
BassTraffic Отговорено Октомври 2, 2009 Автор Отговорено Октомври 2, 2009 Не е тайна, работя с полиестер. К. Димитров Цитирай
EAmechaniX Отговорено Октомври 2, 2009 Отговорено Октомври 2, 2009 (Редактирано) Ръчичка му е майката. Майка му и ръчичка, искам и аз! ...и ше си ги права сам! работя с полиестер. Ахааа, а на мене разправяш, че работиш с прозрачен! Не на мен тия! Редактирано Октомври 2, 2009 от EAmechaniX Цитирай
BassTraffic Отговорено Октомври 3, 2009 Автор Отговорено Октомври 3, 2009 (Редактирано) Ахааа, а на мене разправяш, че работиш с прозрачен! Не на мен тия! Цоко, аз на тебе съм ти казвал, че имаш и много пленителна усмивка (гледайки емотикончето по-горе), ама..... дали е така, кой ще ни каже (има една наша естрадан песен на Васко Найденов). .......... Редактирано Октомври 3, 2009 от BassTraffic Цитирай
Yo The Real Отговорено Октомври 3, 2009 Отговорено Октомври 3, 2009 Бърста е маниакален! Всичко върви супер, на който е страта голям кеф ще падне. Ама пикгарда не е ли за 3 сингъла ? о.О Цитирай
dandilov Отговорено Октомври 3, 2009 Отговорено Октомври 3, 2009 Е няма лошо, нали все пак има маясто да се поберат. Цитирай
Recommended Posts