Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Ако го беше резнал щеше да седи като Suhr главите повече, не толкова като Айбанец.

А иначе аз се кефа на малките фендърски глави, както и на "рязаните".

Жестоко става! Чакам още.

Отговорено

Усещам как с развитието на темата, в мен нараства едно чувство да засиля към Нова Загора мойто ЛТД...ама нямам концепция какво точно искам - само знам, че искам нещо ;) ...налягало ли ви е такова висше чувство?

Отговорено (Редактирано)

@Telerig Адаш, ти само ела пък, като седнем на масата ще се очудиш колко идеи ще ни налазят ;)

По отношение на формата на главата, както и на тялото, няма да има никакви корекции. Това е едно от исканията на Серго, а той каза: "Стратокастер ....!"

Сега новата порция снимки показват напреднал стадий на работа по китарата - подготовка за лакиране. Фино шурене, тестово сглобяване за напасване на елементите и евентуално корекции.

s7300043.jpg

s7300045.jpg

s7300051j.jpg

Направих нов пикгард, за да не режа старият, който е направен за тремоло.

s7300049y.jpg

К. Димитров

Редактирано от BassTraffic
Отговорено

Пикгарда е невероятен! :cheers2: Чак ми се иска да си поръчам един такъв, да си го гледам,

...ъ-ъ-ъ, на отглеждане.

Между другото, това лазерно рязане ли е или на ръка?

Отговорено (Редактирано)
1. Чак ми се иска да си поръчам един такъв, да си го гледам, ...ъ-ъ-ъ, на отглеждане.

2. Между другото, това лазерно рязане ли е или на ръка?

1. Гатьо, имам идея! Аз ще направя един женски пикгард, а ти намери един мъжки и ще си ги развъдим, ще делим после печалбата ;)

2. Няма лазер няма технологи на NASSA. Ръчичка му е майката.

@visiondann: Данчо :) !

Това са последните снимки към момента от работата по Страта. Ще има още, но по-нататък. По отношение на бърста, ще се наложи още малко потъмняване, за да не прозира при силна светлина и после... то е ясно.

s7300006e.jpg

s7300005i.jpg

К. Димитров

Отговорено (Редактирано)
Ръчичка му е майката.

Майка му и ръчичка, искам и аз! 134.gif ...и ше си ги права сам!

работя с полиестер.

Ахааа, а на мене разправяш, че работиш с прозрачен! Не на мен тия! 23.gif

Редактирано от EAmechaniX
Отговорено (Редактирано)
Ахааа, а на мене разправяш, че работиш с прозрачен! Не на мен тия! 23.gif

Цоко, аз на тебе съм ти казвал, че имаш и много пленителна усмивка (гледайки емотикончето по-горе), ама..... дали е така, кой ще ни каже (има една наша естрадан песен на Васко Найденов).

..........