bulby Публикувано Юли 14, 2009 Публикувано Юли 14, 2009 http://www.metalika-eood.com/mm/index.php Слушайте задължително аудио интрото на сайта. Аз лично паднах от стола Цитирай
Басурендер Отговорено Юли 14, 2009 Отговорено Юли 14, 2009 Ами на един приятел фирмата се казва "Моторхед" , само , че няма такава презентация... Цитирай
AXE Отговорено Юли 14, 2009 Отговорено Юли 14, 2009 Нека сега някой отрече, че продуктите на Металика са бетон и желязо! Цитирай
KAE Отговорено Юли 14, 2009 Отговорено Юли 14, 2009 ^"... mother fucking technology..." и други Цитирай
sasog Отговорено Юли 14, 2009 Отговорено Юли 14, 2009 (Редактирано) :D Не мога да спра да се смея, а то не е чак толкова забавно. 'Качество на нахално ниски цени' Редактирано Юли 14, 2009 от sasog Цитирай
edgecrusher Отговорено Юли 14, 2009 Отговорено Юли 14, 2009 Споко , купона ще е докато от местни представител на лейбъла им научат Цитирай
Mandalay Отговорено Юли 14, 2009 Отговорено Юли 14, 2009 Странно защо от група Тото не са набарали българския спортен тотализатор - ТОТО... Не съм с юридическо образование, но ми се струва, че когато съвпадението на имена е в различни индустрии, то няма законово основание едната страна да съди другата. Нека някой, който е наясно да се произнесе А музиката и строителството май са различни индустрии... все още. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 15, 2009 Отговорено Юли 15, 2009 А може пък БГ тотализатора да осъдят Лукатър и компания: "Българският спортен тотализатор (БСТ) е основан през 1957 г. и до днес е лидер в сектора на цифровите лотарии в страната." Цитирай
Icarus Отговорено Юли 15, 2009 Отговорено Юли 15, 2009 Всъщност тази фирма съществува от бая годинки, мисля. А иначе Metallica не могат да направят нищо, защото името на фирмата е друго - може да се произнася по един и същи начин, но юридически няма нищо общо. Цитирай
Kurt Uvash Отговорено Юли 15, 2009 Отговорено Юли 15, 2009 Абе не знам кво общо имат, ама тия прекомпресирани речетативи особено във високите ("с"-тата) ми разгониха кучката. Може пък и да е заради .мп3-то. То не бе съскане, не бе чудо! Цитирай
Recommended Posts