DYLGIQ Публикувано Юни 17, 2007 Share Публикувано Юни 17, 2007 Щот се пристрастих, останах брутално разочарован, когато никой хост - ни Кубасе, ни Нуендо, ни Аблетон, ни Секвоя, нито дори Самлитуд - не щя да отвори въпросните Адиктив дръмс след преинстала на Уиндоуса. Длл-то си е в папката ВСТ плугинс, но сред ВСТ инструментите няма Адиктив дръмс. Изумен съм, помагайте - има ли начин да накарам някоя хост програма да възприеме насила въпросното приложение? В абстинентен пристъп опитах метадонови заместители като БФД, ДКФХ, ЕЗДР, ама не е същото - гърчовете продължават... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юни 18, 2007 Share Отговорено Юни 18, 2007 Съвсем скоро коментирахме как се ауторизира, има едийн файл, който Кейгена иска да запази и ако му дадеш грешен фолдър, Аддиктива не тръгва. Сега нямам време да намеря темата, потърси ако искаш. Успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DYLGIQ Отговорено Юни 18, 2007 Автор Share Отговорено Юни 18, 2007 Благодаря, гледах я темата, но не ми върши работа - аз дори не стигам до ауторизация - просто не мога да стартирам приложението, щото АД го няма като ВСТ инструмент. Не мога да го отворя, за да го ауторизирам. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
f1_sound Отговорено Юни 18, 2007 Share Отговорено Юни 18, 2007 Пробвай със Сонар 6 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юни 18, 2007 Share Отговорено Юни 18, 2007 ...щото АД го няма като ВСТ инструмент... А да го добавиш ръчно чрез Плъгин менаджера на Кюбейс? Или... (щом казваш, че с няколко хоста не бачка)... Тогава може да е няк'ав генерален проблем, но наистина в момента не се сещам как да помогна. Освен да опиташ със Сонар 6 (ако не си) или някой от малките и непретенциозни VST хосто програмчета - да речем SpinAudio Virtual Mixing Console... П.П. А защо не опиташ да поизчистиш регистрите на ХР, ръчно или с някой софт като Registry First Aid Platinum 6 (поне аз него най-уважавам)... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
canev Отговорено Юни 18, 2007 Share Отговорено Юни 18, 2007 Пичове демото ми на Адиктив дръмс изтече ,но нямам authorization code за да я активирам нормално. Някой може ли да помогне? Мерси Тук не е торент сайт, пълен с уарез! Прочети правилата на форума ни! IgniteAll Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Overkill Отговорено Юни 19, 2007 Share Отговорено Юни 19, 2007 Да, ауторизиран дилър на програмата и 300 долара те оправят! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ohial Ixela Отговорено Октомври 26, 2007 Share Отговорено Октомври 26, 2007 (Редактирано) Значи инсталирах си ezdrummer-a обаче по това което четох за addictive drums ми се стори, че трябва да са доста по-добри и реших да ги пробвам...свалих си DVD-то, инсталирах го всичко уж точно, но в Cubase-a не ми ги дава да си ги избера изобщо, а пък в plugin information ми излиза и техния плугин, само че без никакво инфо за версия и прочие, все едно, че нещо не е наред...та някой ако е имал подобен проблем или ако може да помогне ще съм благодарен Боби Редактирано Октомври 26, 2007 от Ohial Ixela Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zanev 70 Отговорено Октомври 26, 2007 Share Отговорено Октомври 26, 2007 (Редактирано) ... първо няма такова нещо на базата на което да се каже че Addictive Drums са по добри от Ез дръмъра , да не говорим пък и за и доста по добри - някой те е подвел жестоко - и двата софта са на конкурентно ниво по отношение на звук , но Addictive Drums звучат като типични репетиционни барабани с всичките недостатъци и плюсове , а Ез дръмара особено Дръмкит фром хел за рок и хеви , звучат доста по обработено и се вписват по лесно в звукозаписния процес ако разбира се идеята ти е да правиш парчета , а не да си лупаш на миди клавиатура барабани за удоволствие - в този случай Addictive Drums може и по да ти допаднат повече , но пак е въпрос на вкус . А по въпроса за проблема ти - ако софта ти е читав - в смисъл да е добре кракнат ако е ''фрий '' не би трябвало да имаш проблеми , доколкото си спомняв в инсталирането на Addictive Drums нямаше нищо по особено като процедура и ако се следва внимателно всичко би трябвало да е наред . всъщност лесно може да провериш къде е проблема - единия начин е ако Cubase Sx3 отваря без проблем други ВСТ интрументи - синтита и т.н. , освен това не е лошо да имаш и втора програма за работа - аз ползвам Фрути Лупс - програмата е малка - около 50 мгб , сравнително лесна за работа и винаги може да се ползва за тестова за това дали върви даден софт и ако не къде е проблема - в самия софт или в програмата . препоръчвам ти освен това да ползваш програми и софт кракнати от познати фирми от типа на H2O , AIR , DELIRIUM и т.н. там поне има някакви гаранции , особено на H2O , че софта ще сработи добре и проблемите ще са минимални - Cubase Sx3 го има на Н2О и е супер . доколкото знам Addictive Drums не са краквани от някоя от познатите фирми , но варианта който аз пробвах беше добър , въпреки че е малко тежка установка и е препоръчителна рамта ти да е над 512 за да не се получават засечки и т.н. ... та значи ако Cubase Sx3 отваря ВСТ без проблем то проблема е в Addictive Drums - тогава ти остава да преисталираш , но този път внимателно - чети всичко преди да правиш отметки при инсталация . ако всичко си спазил и пак не върви , то тогава трябва да потърсиш друг вариант или на Addictive Drums или на Cubase Sx3 или да минеш на Ез Дръмър . ..... между другото бих ти препоръчал софта SuperQuartet на фирмата Edirol - софта е около 50 гига и има вичко основно което ти трябва - барабани - доста добри за размера на програмата , басове - също на много добро ниво , китари - е тук нещата все още не са на ниво , но те не са на ниво никъде особено за двърди китари , и пиано- в два варианта - акустично и електрическо - и тук саунда е много добър с оглед на големината на софта . това е накратко . желая успех . Цеко Редактирано Октомври 26, 2007 от zanev 70 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ohial Ixela Отговорено Октомври 26, 2007 Share Отговорено Октомври 26, 2007 Ами...пробвах да преинсталирам addictive drums 2 пъти и пак нищо не се получи...Cubase-a си бях намерил DVD обаче след като го издърпах имаше някакъв проблем и не искаше да се инсталира и се задоволих с една версия от датата си я дръпнах към 140мб беше...принципно други vst плугини не съм пробвал, освен EZDrummer-a, които си ми върви без никакви проблеми, но специално Drum Kit From Hell Expansion-a на мен касата и соло барабанчето ми звучат меко казано отвратително, а пък на стандартния рок/поп пакет само те ме кефят...като цяло би ми свършил работа, но няма нито еквалайзер, нито ефекти а пък така барабаните без малко ривърб и финна настройка откъм честотите на мен не ми харесват...в краен случай мислех да запиша по отделно каса, барабанче, томове и т.н. и да ги смесвам после обаче идеята не ми допада особено...Addictive drums-a го намерих релийз на AiR, и нз мисля, че не е в него проблема, освен в Cubase-a да е (който ми е на h2o). Та ако може някой да ми каже откъде да си дръпна изпробван и надежден Cubase ? Боби Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
f1_sound Отговорено Октомври 26, 2007 Share Отговорено Октомври 26, 2007 ... но Addictive Drums звучат като типични репетиционни барабани с всичките недостатъци и плюсове .... Еййй бате Цеко не се изказвай така де, може да не си сигуран в изказването си помисли, не е ли по добре ти да си направиш нещата да ти звучът както искаш отколкото да ти са готово на калъп и всички да звучът еднакво а, Ohial Ixela хубавото при адактива, е че барабаните звучът така все едно в момента си им сложил Хубави микрофони, на хубав комплект барабани и ги записваш в добре обработено акустично помещение или в дръмс рум, просто са малко по трудни за работа от към да им докараш добрият звук, който ти дава на готово ездръмера, ама аз лично мерси, предпочитам сам , а и от скоро имам дръмс модул и с тригери на всеки барабан става страхотен звук с Адактива Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dilian Nedev Отговорено Октомври 26, 2007 Share Отговорено Октомври 26, 2007 Addictive Drums има прекрасно разнообразие от звук Всичко става , от Радка пиратка (сетих се за оня пич с блендата от другата тема) до Хеви Метъл барабани стил 80те и 90те (ех тез барабни от Cross of Thorns на Black Sabbath още са ми в главата) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ohial Ixela Отговорено Октомври 26, 2007 Share Отговорено Октомври 26, 2007 (Редактирано) Ами да мерси, аз просто питах дали някой може да знае защо не ми тръгва addictive плугин-а, а вече като го подкарам ще преценя кой от двата да ползвам... Редактирано Октомври 26, 2007 от Ohial Ixela Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zanev 70 Отговорено Октомври 26, 2007 Share Отговорено Октомври 26, 2007 ... както казах всичко е въпрос на вкус ..... колкото хора толкова мнения .... а по въпроса дали някой е подготвен , а друг не няма да изкажа мнение ..... да се правят кофички на плажа от пясък преди да дойде вълната е доста популярно детско занимание , което обаче смятам да пропусна днес ....... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dilian Nedev Отговорено Октомври 26, 2007 Share Отговорено Октомври 26, 2007 Много оф стана Пич , виж си инсталацията в коя папка е , къде са ти банките ... Пробвай да я пуснеш в друга програма , дори във FL Studio съм ги пускал без проблем Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts