Jump to content
Българският форум за музиканти

Overkill

Members
  • Мнения

    86
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    китара/бас

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    443025381

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Sofia

Overkill's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Някой може ли да ми каже къде се продават тези струни (интересува ме най-вече за бас) в България и по-точно в София?
  2. Прости съмнението ми, но сигурен ли си в цената? Ако си го взел за толкова е било наистина добра оферта. В Европейските магазини струват повече.
  3. Overkill

    Бай Мангау...

    Хаха, струва ми се изключително сполучливо! Поздравления за страхотната идея и доброто изпълнение. Как се казва групата?
  4. Добре дошла! А каква музика конкретно харесваш?
  5. Конкретно от посочените от мен два сайта съм пазарувал лично аз оттук, без намеса на трети лица. С Митницата съм имал проблем само при първата ми по-голяма пратка - първата ми китара.......... Респект!
  6. А по принцип, когато някой твой познат от САЩ ти праща дадена стока, как точно стоят нещата с мита и тн? Предполагам, че ще е малко трудно да се облагат с мито стоки, които са втора ръка, например. Някой наясно ли е какво се прави в този случай?
  7. Smokejack, нищо тагова! Просто ти дадох линк към форум, в който вокалиста пише. Инак, не желая да се заяждам, дори напротив. Сигурно съм човекът, който най-много очаква евентуалният ви следващ албум!!! Давайте!
  8. Надявам се да не се обидите, но албумът си имаше и други недостатъци. А също така и псуването на хора из разни музикантски и метъл форуми не ви правеше чест. И все пак, ще се радвам много ако чуем и втората част на хрониките. И ако е възможно с по-професионален саунд. УСПЕХ! Мисля,че ни бъркаш с някой друг,защото единствено аз от групата пиша в този форум и то много рядко,вярно е че се е случвало да се сдърпам с някого от време на време,но никого не съм псувал и винаги съм се държал горе долу културно. В други форуми никой от нас не е писал и не пише,това ти го гарантирам и никога не бихме си позволили да псуваме други групи или отделни музиканти. Поздрави Благодаря за гаранцията. http://www.metal-world.info/forum/index.php?showuser=864
  9. Overkill

    Addictive Drums

    Да, ауторизиран дилър на програмата и 300 долара те оправят!
  10. Надявам се да не се обидите, но албумът си имаше и други недостатъци. А също така и псуването на хора из разни музикантски и метъл форуми не ви правеше чест. И все пак, ще се радвам много ако чуем и втората част на хрониките. И ако е възможно с по-професионален саунд. УСПЕХ!
  11. Аз лично се ядосвам, когато в раздела се дават безумно високи цени. И тъй като това е публичен форум, най-логично е на евентуалните купувачи да им се дава информация от съфорумците. Та за това цените трябва да са си задължителни.
  12. За съжаление и тогава нямаше да са напълно валидни.
  13. Предвид офертата, която си получил, приятел, надали трябва да си много раздвоен
  14. Здравей, приятел Добре си дошъл във форума, надявам се, че ще ти помогне да пораснеш по-бързо. А по принцип, не е нужно да споделяш сексуалната си ориентация.
  15. Поздравления и от мен, приятел. Long version ще има ли?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.