Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено
Ами.. не е лош човек, иначе наистина си има темперамент.

Той е известният от миналото барананист Антон Бубев, ако не се лъжа.

Точно: това е легендарният барабанист Тони Капъша, свирил през 60-те, 70-те и 80-те с всички най-големи имена в българската музика, а извън свиренето - участник в култови приключения. Живата история на българския рок и поп. Респект! (заради което му е простено за темпеамента :) )

И като търговец му личи, че не е забравил откъде идва и се отнася с уважение към музикантската колегия, на която сам е ветеран - и прави много за клиентите си.

Ако имаш какво да предложиш самият ти, в много случаи и двете могат да бъдат даже безплатни

Страшно верно! :godbless:

• Отговори 387
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Капъша си пада малко кибритлия, особенно към клиенти отворковци и многознайковци, но иначе ако му влезеш под кожата е готин.

Като му ида в магазина, дори и само да позяпам, ме хваща за слушател и едва се откачам, защото съм в обедна почивка и трябва да се връщам на бачкане.

Тони може с часове да ти разказва всякакви музикантски истории и легенди, а също така може и да ти даде много полезни съвети.

Отговорено

Аз да попитам за Корт-овете колко вървят максимум.

Мисля да си взимам Z6, но в ценоразписката им я няма тая китара, нито Z4, нито пък тези с sunburst финиша - въобще Zenox серията, както и EVL серията - там само K4 го има. Та, някакви идеи ?

Отговорено

^Our Price $666.99

В Европа сигурно е в Евро горната цена.

Гледайте обявите в форума, има много добри предложения почти всяка седмица.

Отговорено

За Cort Z6(за който питаше), някакъв американски сайт.

Намерих го с гугъл, ама вече си изтрих бисквитките.

Но не се подвеждай, че ще минеш само така,

ще ти трябва и куфар, пътни 150-200, ддс.

и горе долу ще се върже, като да си я вземеш от Европа.

Йе, колко съм добър в прогнозите.

Докато пиша и проверих за цената в ТОман - 699 евро.

Това е положнието.

Дано ударя утре и джакпота на тотото.

Отговорено

Много зле за мен значи... ама това сигурно е заради EMG 81/60-ките... колко и се точех на китарата и мислех, че ще е нещо около 550 лв. като K4...

За сметка на това burst Z4-ката е за около 500 пари. Ако всичко мине по мед и масло ще си я взема заедно с Line6 Spider III/IV 30. :)

• 2 weeks later...
Отговорено

Gear 4 Music (rofl) един фр си взе такава... не е лоша за 200 лв кубе и жсичко останало.От техномаркет е само, че без процесор можеш да оглушееш :Д :happy:

Отговорено (Редактирано)

А по какво съдиш, като заявяваш, че е хубава?

Да вземе да запише нещо с нея, че да чуем.

Относно толкова евтини пакети съм скептик.

Редактирано от Evtim Djerekarov
Отговорено (Редактирано)

Ами накарай го да качи клипче в тубата и го постни.

Аз всъщност съм 99% сигурен, че китарата не звучи по-добре от повечето китари за тия пари.

От друга страна, ако се окаже горе-долу ОК, това ще означава, че в най-ниския клас за начинаещи има още една опция за покупка.

Иначе, 666% сигурен съм, че тези китари не свирят по-добре от да кажем, китара за 400лв.

То темата има за идея по-скоро да говори за "китари, които си струват повече от други", в която категория, не мисля, че обсъжданата китара попада, но нека твоят приятел качи клип, ако иска.

Редактирано от Evtim Djerekarov