Бицев Отговорено Октомври 16, 2009 Отговорено Октомври 16, 2009 Ами.. не е лош човек, иначе наистина си има темперамент.Той е известният от миналото барананист Антон Бубев, ако не се лъжа. Точно: това е легендарният барабанист Тони Капъша, свирил през 60-те, 70-те и 80-те с всички най-големи имена в българската музика, а извън свиренето - участник в култови приключения. Живата история на българския рок и поп. Респект! (заради което му е простено за темпеамента ) И като търговец му личи, че не е забравил откъде идва и се отнася с уважение към музикантската колегия, на която сам е ветеран - и прави много за клиентите си. Ако имаш какво да предложиш самият ти, в много случаи и двете могат да бъдат даже безплатни Страшно верно! Цитирай
DILETANT Отговорено Октомври 16, 2009 Отговорено Октомври 16, 2009 Капъша си пада малко кибритлия, особенно към клиенти отворковци и многознайковци, но иначе ако му влезеш под кожата е готин. Като му ида в магазина, дори и само да позяпам, ме хваща за слушател и едва се откачам, защото съм в обедна почивка и трябва да се връщам на бачкане. Тони може с часове да ти разказва всякакви музикантски истории и легенди, а също така може и да ти даде много полезни съвети. Цитирай
Yo The Real Отговорено Октомври 17, 2009 Отговорено Октомври 17, 2009 Аз да попитам за Корт-овете колко вървят максимум. Мисля да си взимам Z6, но в ценоразписката им я няма тая китара, нито Z4, нито пък тези с sunburst финиша - въобще Zenox серията, както и EVL серията - там само K4 го има. Та, някакви идеи ? Цитирай
TONY Отговорено Октомври 17, 2009 Отговорено Октомври 17, 2009 ^Our Price $666.99 В Европа сигурно е в Евро горната цена. Гледайте обявите в форума, има много добри предложения почти всяка седмица. Цитирай
Yo The Real Отговорено Октомври 17, 2009 Отговорено Октомври 17, 2009 От къде това ? И за кой модел ? Цитирай
TONY Отговорено Октомври 17, 2009 Отговорено Октомври 17, 2009 За Cort Z6(за който питаше), някакъв американски сайт. Намерих го с гугъл, ама вече си изтрих бисквитките. Но не се подвеждай, че ще минеш само така, ще ти трябва и куфар, пътни 150-200, ддс. и горе долу ще се върже, като да си я вземеш от Европа. Йе, колко съм добър в прогнозите. Докато пиша и проверих за цената в ТОман - 699 евро. Това е положнието. Дано ударя утре и джакпота на тотото. Цитирай
Yo The Real Отговорено Октомври 17, 2009 Отговорено Октомври 17, 2009 Много зле за мен значи... ама това сигурно е заради EMG 81/60-ките... колко и се точех на китарата и мислех, че ще е нещо около 550 лв. като K4... За сметка на това burst Z4-ката е за около 500 пари. Ако всичко мине по мед и масло ще си я взема заедно с Line6 Spider III/IV 30. Цитирай
James Hetfield Отговорено Ноември 1, 2009 Отговорено Ноември 1, 2009 Някой да знае нещо повече за тези Acеpro? Цени, качество видове? Цитирай
velit Отговорено Ноември 1, 2009 Отговорено Ноември 1, 2009 Gear 4 Music (rofl) един фр си взе такава... не е лоша за 200 лв кубе и жсичко останало.От техномаркет е само, че без процесор можеш да оглушееш :Д Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 1, 2009 Отговорено Ноември 1, 2009 (Редактирано) А по какво съдиш, като заявяваш, че е хубава? Да вземе да запише нещо с нея, че да чуем. Относно толкова евтини пакети съм скептик. Редактирано Ноември 1, 2009 от Evtim Djerekarov Цитирай
velit Отговорено Ноември 1, 2009 Отговорено Ноември 1, 2009 само кажи ако искаш и клип да я видиш какво представлява? със V-amp 2? Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 1, 2009 Отговорено Ноември 1, 2009 (Редактирано) Ами накарай го да качи клипче в тубата и го постни. Аз всъщност съм 99% сигурен, че китарата не звучи по-добре от повечето китари за тия пари. От друга страна, ако се окаже горе-долу ОК, това ще означава, че в най-ниския клас за начинаещи има още една опция за покупка. Иначе, 666% сигурен съм, че тези китари не свирят по-добре от да кажем, китара за 400лв. То темата има за идея по-скоро да говори за "китари, които си струват повече от други", в която категория, не мисля, че обсъжданата китара попада, но нека твоят приятел качи клип, ако иска. Редактирано Ноември 1, 2009 от Evtim Djerekarov Цитирай
dandilov Отговорено Ноември 1, 2009 Отговорено Ноември 1, 2009 http://www.tonefactory.nl/shop2/product_in...roducts_id=3602 Въобще "Swing Guitar Technology" :ok: Цитирай
/BaSS FreaK/ Отговорено Ноември 1, 2009 Отговорено Ноември 1, 2009 абе нз до колко е неизвестна ама ''Скуайър (бай Фендър)'' мн добре се приближават до звука на Фендъра Цитирай
kolio_k Отговорено Ноември 1, 2009 Отговорено Ноември 1, 2009 Да, наистина е така. Нямат почти никаква разлика в интерес на истината Цитирай
Recommended Posts