Борис Отговорено Юли 8, 2012 Отговорено Юли 8, 2012 ^абе,приятел...що спамиш толкова много?Ако искаш да си запълниш 50-те мнения прави го със смислени мнения,а не просто думи на вятъра Даже май беше от плексиглас О.о... Цитирай
Slide Отговорено Юли 8, 2012 Отговорено Юли 8, 2012 ^ Дам, ето друга разновидност на тая: *Фиброглас :D Обаче звучи добре. Цитирай
Packo Packomirov Отговорено Октомври 17, 2013 Отговорено Октомври 17, 2013 (Редактирано) Ето, една фирма само за къстъм грозни китари... http://www.ikoncustoms.com Грозни китари за грозен метъл...signature модели на Dark Throne и Autopsy :-) ..и още няколко модела на сайта: http://www.ikoncustoms.com/ikon_v7_complete.htm и ТУК ...но и на Doyle signature модела също може да се спомене в класацията: Редактирано Октомври 17, 2013 от Packo Packomirov Цитирай
SynV Отговорено Октомври 20, 2013 Отговорено Октомври 20, 2013 Не знам защо толкова хора не харесват телекастъра. Мен обикновените модели нито много ми харесват, но в никакъв случай не казвам, че са грозни. Обаче стигне ли се до сигнатурния модел на Jim Root бих убил за такава китара . Отдаде ми се възможността да я пробвам в магазина когато си купувах моята и беше невероятна. Цитирай
megaliubo Отговорено Октомври 21, 2013 Отговорено Октомври 21, 2013 http://cheesyguitars.com/z.html Алуминиева кухарка "Житомир" Цитирай
TNT To the Moon Отговорено Октомври 21, 2013 Отговорено Октомври 21, 2013 Тази с главата ѝ може да трепеш крадци. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 22, 2013 Отговорено Октомври 22, 2013 Идеален Anti-Zombie-Tool 1 Цитирай
Satanachrist Отговорено Ноември 4, 2013 Отговорено Ноември 4, 2013 SynV е постнал снимка на най-отвратителното !!!ЗА МЕН(СПОРЕД МЕН)!!! нещо. Цитирай
G.Varbanov Отговорено Ноември 4, 2013 Отговорено Ноември 4, 2013 (Редактирано) SynV е постнал снимка на най-отвратителното !!!ЗА МЕН(СПОРЕД МЕН)!!! нещо. Чак пък... Аз пък мразя визията на класическите Фендери. Съчетават в себе си всичко, което НЕ искам в една китара, като показатели и визия. Това е единственият такъв, който бих си взел. И като се загледаш в характеристиките му разбираш, че само формата му е фендерска иначе нищо общо - Mahogany body, 12`fretboard radius, EMG pickups, rosewood fingerboard. Оставаше да е с 24 прага и трябваще да му сменят надписа на главата на Schecter. :> P.S. Ако радиуса беше 14 и праговете 24, до сега да ми е в подписа. :> Редактирано Ноември 4, 2013 от varbanov85 Цитирай
PlamenM Отговорено Ноември 4, 2013 Отговорено Ноември 4, 2013 Относно "омразните фендери", всъщност формата им е най - ергономичната досега постигната по отношение на човешкото тяло. И около 60 години не е и няма нужда да бъде променяна. Толкоз по въпроса. Но разбира се , нито ръбовете им като хората, нито черепите...абе скука... 4 Цитирай
DYLGIQ Отговорено Октомври 19, 2016 Отговорено Октомври 19, 2016 (Редактирано) Мейд ин БГ Редактирано Октомври 19, 2016 от DYLGIQ 4 Цитирай
Jim-ph Отговорено Октомври 19, 2016 Отговорено Октомври 19, 2016 ^ aaand we have a new champion! 1 Цитирай
Heartman Отговорено Октомври 19, 2016 Отговорено Октомври 19, 2016 ^^^ Хахаха вчера я видях из продажбите и много се забавлявах.Вижте само къде е бриджа понеже скАлата е по-дълга.На стратски гриф да напишеш Gibson les paul е жестоко.Много е грозно. Цитирай
Recommended Posts