Evtim Djerekarov Отговорено Юли 15, 2009 Отговорено Юли 15, 2009 (Редактирано) Редактирано Юли 15, 2009 от Evtim Djerekarov Цитирай
kolio_k Отговорено Юли 15, 2009 Отговорено Юли 15, 2009 И аз съм съгласен с Евтим, има нещо много непприятно и в двете китари. Наистина са класики в жанра, но са някак грозновати и архивно изглеждащи. Пък и не стават за жица, особено Фендера. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юли 15, 2009 Отговорено Юли 15, 2009 (Редактирано) ^ Редактирано Юли 15, 2009 от Evtim Djerekarov Цитирай
Kalmar Отговорено Юли 15, 2009 Отговорено Юли 15, 2009 Изобщо не съм съгласен. Първо смятам стратокастера за доста добър дизайн. Второ както писах и в друга тема, можеш и с Джаз китара да свириш метъл, въпрос на подход. Тази става за това, онази за друго... Ингви сигурно жиците ги свири с чирпак? (макар да не съм му фен, особено след като видях отношението му към инструментите му). Пък и музиката не започва и свършва с метъл... дори и да не ставаше за жици, какво от това?! Цитирай
LOE Отговорено Юли 15, 2009 Отговорено Юли 15, 2009 Това, което намирам за противно при фендер е тотално грозната човка на грифа - прилича и създава впечатление за охлюв, клишираното и идиотски обло тяло се преживява... ама човката е отврат Цитирай
kolio_k Отговорено Юли 15, 2009 Отговорено Юли 15, 2009 Ми той Ингви въобще не свири метъл, то това е някакво рокче горе долу. Китарата трябва да има яко аутпут и жица. За джаз си има саксофони и тромпети. Китара е за метъл, почти всеки тука ще ти го каже Цитирай
ultramega Отговорено Юли 15, 2009 Отговорено Юли 15, 2009 Китарите трябва да са удобни за мощни акорди, защото те стоят в основата на мощния метал, а както знаем, всичко останало трудно може да се причисли към музиката Цитирай
synchu Отговорено Юли 15, 2009 Отговорено Юли 15, 2009 Да спрем, а ? Че последните мнения са по-подходящи за Говорилнята. Цитирай
kolio_k Отговорено Юли 15, 2009 Отговорено Юли 15, 2009 (Редактирано) Пък аз сериозна не харесвам Гибсън, грознички са, кво да правя , не мога да си кривя душата Редактирано Юли 15, 2009 от kolio_k Цитирай
Rezachka Отговорено Юли 15, 2009 Отговорено Юли 15, 2009 Не знам колко минути минаха докато видя че има китара, но е доста гадна Цитирай
Kalmar Отговорено Юли 15, 2009 Отговорено Юли 15, 2009 (Редактирано) Еее, к'во говориш, мощните акорди са основата на Фсичко! Еееее Rezachka, изпревари мееее Редактирано Юли 15, 2009 от Kalmar Цитирай
Recommended Posts