Jack Fuckin' White Отговорено Септември 23, 2011 Отговорено Септември 23, 2011 Не разбирам кво се нападат всички?! Нормално е хората които слушат хеви да предпочитат по-агресивни форми, а блусарите: стратове, лес полове, джазмастъри и тнт.. На мен лично "флаинг V"-тата са ми апатични, BC rich-ове както и супер стратовете с пламъци и тем подобни шарении.. Предпочитам някое SG или Eastwood Airline-че .. Или огромния ES-335 Цитирай
kolio_k Отговорено Септември 24, 2011 Отговорено Септември 24, 2011 Хората се нападат едни други, за да разнообразят иначе напълно изчерпаната тема . Всъщност е факт, че никой не се интересува от това, кой коя китара намира за красива или грозна. Личният вкус не подлежи на обсъждане по принцип, а и не съществува начин по който обективно да се разреши един спор, ако е базиран само на субективни фактори (вкус). Аз лично визуално харесвам почти всички форми и разновидности (включително и сериозно метълските такива си имат своята естетика, общо взето не харесвам само странните такива, тип мадама, Калашников, торта с бадеми и тн), но когато опре до покупката на китара, избирам по съвсем други критерии, като например звук, качество на изработката, конфигурация на електрониката и хардуера, ергономичност, уместност за дадената ситуация, в която ще използвам инструмента и тн. Сори за офтопика, но без него цялата тема би могла да бъде просто слайд шоуто, което ще получим от Гугъл, ако напишем "Ugly Guitars" и гледаме само картинките 3 Цитирай
golfabitch Отговорено Февруари 24, 2012 Отговорено Февруари 24, 2012 Темата е за грозни китари а не на кой каква му харесва. На мен много ми грознеят Parker Цитирай
RZArector Отговорено Февруари 24, 2012 Отговорено Февруари 24, 2012 ^ подкрепям, че това са едни от най-грозните китари. Даже не знаех, че се казват Parker Също едни от най-грозните китари, които съм виждал са тези, чиито ключове са намират на бриджа и на практика нямат глава: Цитирай
crazy_train Отговорено Февруари 27, 2012 Отговорено Февруари 27, 2012 еееее О_О за телекастер мога да споря о_О не е чак толкова грозна китара е, сеегаа не е красавица ама все пак си има своя чар Цитирай
emosms Отговорено Февруари 27, 2012 Отговорено Февруари 27, 2012 Мдаа, телекастера по погрешка май го споменават тука Въобще, всички метъли, рокаджии, т.н. трябва ВЕДНАГА да паднат на колене , и да се поклонят на бащата/майката на всички модерни електрически китари. (в смисъл, с плътно тяло, не джаз китара) Телекастера е култов item, подобно на converse all stars баскетболните (китайски) кецове, и са и горе долу набори. Ма е много по-култов, щото е арт item. Направо icon. A най-грозните китари са много ясно - всички стрели, хиксове, светкавици, брадви, рогачи и тем подобни глупости Цитирай
dickens Отговорено Февруари 27, 2012 Отговорено Февруари 27, 2012 Аз тогава предлагам да се поклоним пред култовата икона на 80-те в България майката и бащата на метъла Мислех че си говорим за дизайн все пак 1 Цитирай
Yves Отговорено Април 4, 2012 Отговорено Април 4, 2012 Имам едно календарче, от което се къса лист за всеки ден от годината, съответно на него има различна китара. 1/3 от китарите са доста грозни та съм се нагледал на доста странни дъски /особено за март месец бяха ужасТ /. Чат-пат преглеждам и какво има за следващите дни /един вид гледам в бъдещето / и на листчето за 7-8ми Април, т.е. този уикенд имаше следната гавра : Това нещо е от марката Klein, което е малка фирма от Северна Каролина. Модел BF. Произвежда се от 90-те години досега...чудно кой ги купува през цялото това време...или може би още не са продали първата партида 1 Цитирай
7thString Отговорено Април 4, 2012 Отговорено Април 4, 2012 Въобще, всички метъли, рокаджии, т.н. трябва ВЕДНАГА да паднат на колене , и да се поклонят на бащата/майката на всички модерни електрически китари. (в смисъл, с плътно тяло, не джаз китара) Е ся, то и ние хората сме произлезли от маймуните, ама това значи ли, че трябва да смятаме орангутанКите за секси?? Цитирай
pepito Отговорено Април 4, 2012 Отговорено Април 4, 2012 На мен не ми харесват всички с някакви странни форми от, които има по една-две бройки произведени колкото някой да се изфука. А от китарите които се произвеждат серийно най не ми харесват B.C. Rich, Parker и доста други ама сега не ми се изреждат Цитирай
Arelam Отговорено Април 9, 2012 Отговорено Април 9, 2012 Ibanez Iceman ... http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR1tHxtPJFTNCLcTkP-cOadX6GIHNiu5Az6vOq2CRgRFVA0bx-p5lIcZRcf Цитирай
Zollok Отговорено Юли 8, 2012 Отговорено Юли 8, 2012 Що бе мен тоя Ibanez ме кефи,в смисъл направено,че да може да си я сложиш на закачалка,тва е супер практично Цитирай
Recommended Posts