Jump to content
Българският форум за музиканти

Arelam

Members
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Arelam's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Имам един въпрос. Ако се използва психо-акустичен процесор хармонайзер-а нужен ли е и ще си пречат ли?
  2. Ми около 50тина лева
  3. Преди всичко искам да кажа че може и да има такава тема вече но не съм я видял... Значи аз имам обикновено стратокастерче. Говорил съм с лютиер дали има смисъл да слагам нови адаптери на таза китара каза че има защото дървото е плътно и хубаво. Значи аз търся хъмбъкери които са си с 2ната ширина (не такива които да заемат място като за сингъл койл адаптери). Звука който търся искам да е ясен при ниски и средни честоти предимно. Не търся "винтидж" звък и не някакъв тежък като за Megadeath примерно. Нещо средно искам да бъде. Да става както за по-лек така и за малко по-тежък рок. Трябва и да е нещо по-евтино понеже нямам възможност за друго. Какво бихте ми препоръчали като модел и марка?
  4. Аз си свиря със тия на фендер пробвам съм и D'darrio и Ernie Ball. Да имам малко опит но смея да твърдя че тия не фендер потъмняват по-бавно и са доста по-здрави. Нали много много ме няма и бях пробвал да си настройвам китарата по слух от "Standart C" във стандартната настройка. После като ползвах тунер се оказа че съм опънал струните с по 4-5 полутона. Значи струните не бяха мръднали. Е да не съм свирил с елексири тъй не знам дали са по-добри, пък и както се вика "въпрос на вкус казало кучето и си облизало гъза"
  5. Ibanez Iceman ... http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR1tHxtPJFTNCLcTkP-cOadX6GIHNiu5Az6vOq2CRgRFVA0bx-p5lIcZRcf
  6. Да ви кажа дори и една да е пак ще съм супер доволен това са супер яките китари!
  7. Arelam

    Balgar.bg

    И аз много му се кефа!
  8. Мда някой път трябва да се включи във микрофона. При мен беше във Line in обаче после нещо май промених настройките (не знам как) и сега като включа в там нищо не се чува и за това я слагам във микрофона...
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.