Jump to content
Българският форум за музиканти

Направо ми се реве като ви гледам.."модератори"


Recommended Posts

Според мен това нетрябва да подлежи на коментиране ,писал съм в много други форуми но явно трябва и тук... кадето се надявах 4е има истински български музиканти!!!Раздел за фолклорна музика трябва да има поради много при4ини но една от тях е ЧЕ СМЕ БЪЛГАРИ!!!!За друга може и да няма на за нея трябва да има защото тя не е свтовно богатство а БЪЛГАРСКО!!!за което света ни завижда,с тази музика съм виждал как англичани,италианци,испанци,американци,японци,французи,германци и много други са се разплаквали.....можеби сте забравили г-да модератори 4е не Контрол или Мо6о Шамара са в космоса а Валя Балканска редом с Битълс и др.Отговорете ми докаде се простират другите стилове които вие защитавате???4алгата- до Калотина!на българския рап ще се измеят вси4ки!Рок и поп?-в тях има доста добри музиканти но да не забравяме до каде наи много стигат-да фериботите!!!!а дори и там не свирят български рок или поп нали?Не разбирате ли 4е вси4ки други жанрове са дошли от вънка само фолклора е наш и го изнасяме?!?!?!?И едва ли някой 6те направи по добра рок или поп песен от американци и англи4ани не мислите ли??? :happy: Не разбирате ли 4е това ни остана-културата...с какво друго да се покажем да свта?6те кажете културата не е само фолклор -да ама нали за да доидат и да видят другото трябва да отиде6 и да ги впе4атли6 с не6то........4-ти по футбол бяхме доста отдавна:) ,киселото мляко?-да ама само то нестига....и тогава кое остава?????помислете над това което написах надявам се да не сте забравили какви сте и колкото и да се опитвате да избягате от корените си помнете 4е сте БЪЛГАРИ!!!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти да си забелязал/а някъде в този форум да има стилово наименован раздел?

Разделите са насочени към инструменти и/или "технология" на музициране или звукозапис...

"Елементарно, Уотсън!", "О, светлина" - Твоето предложение е реализирано в много други форуми насочени към стиловете музика в Българското интернет пространство.

 

п.с. Подкрепи гордостта от това, което е Българската народна музика с малко използване на хубавите Български букви "ч" и "ш" и някоя от по-добрите програми за проверка на правописа.

Редактирано от synchu
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти да си забелязал/а някъде в този форум да има стилово наименован раздел?

Разделите са насочени към инструменти и/или "технология" на музициране или звукозапис...

"Елементарно, Уотсън!", "О, светлина" - Твоето предложение е разлизирано в много други форуми насочени към стиловете музика в Българското интернет пространство.

 

п.с. Подкрепи гордостта от това, което е Българската народна музика с малко използване на хубавите Български букви "ч" и "ш" и някоя от по-добрите програми за проверка на правописа.

:):happy:

 

Съвсем правилно и точно.

Темата отдавна е приключена и стана ясно, че стилово разделение във форума няма да има!! От там нататък всичко е напразно търкане на клавиатури. Но който му е кеф... :hello: Нали знаете за кучетата и кервана?!

Да не говорим, че се хвърля много повече пот и старание в споровете, дали да има раздел за народна музика, отколкото в обсъждането на самата музика :)

 

П.П.

CERRUTI

 

Ослушващ се

 

Мнения: 1

Регистрация: 5-October 05

 

Приятел, айде изчакай да минат поне 1-2 седмици от регистрацията ти и да се запознаеш с форума, преди да даваш подобни (бих казал агресивни) предложения, А?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Представяте ли си колко ще е гот с 4-ци и 6-ци да се пише за български фолклор? :wall:

 

О, неразумний... нататък го знаете.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво бе !!!

Ти от първия пост ни почна :)

Едно здрасти да беше казал(а) :P

 

И ние се радваме да те видим и ти пожелаваме приятно прекарване във форума :guitar: :happy:

това последното го сложих понеже няма човече, което да играе хоро :D

 

Моля те, разгледай как е устроен форума и после критикувай :P

 

И понеже видях, че свириш на пиЯно - веднага ще те насоча към темата за алкохола в говорилнята - там ще намериш другари сигурен съм ;)

 

Иначе нищо против народната музика но наистина несмятаме да правим стилово разделение защото ще се почнат едни препирни и караници... та такива работи.

Добре дошъл и наздраве :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...
п.с. Подкрепи гордостта от това, което е Българската народна музика с малко използване на хубавите Български букви "ч" и "ш" и някоя от по-добрите програми за проверка на правописа.

:):D:)

 

Аман от смешковци. Вземай си пиЯното и изчезвай! :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен това нетрябва да подлежи на коментиране ,писал съм в много други форуми но явно трябва и тук... кадето се надявах 4е има истински български музиканти!!!Раздел за фолклорна музика трябва да има поради много при4ини но една от тях е ЧЕ СМЕ БЪЛГАРИ!!!!За друга може и да няма на за нея трябва да има защото тя не е свтовно богатство а БЪЛГАРСКО!!!за което света ни завижда,с тази музика съм виждал как англичани,италианци,испанци,американци,японци,французи,германци и много други са се разплаквали.....можеби сте забравили г-да модератори 4е не Контрол или Мо6о Шамара са в космоса а Валя Балканска редом с Битълс и др.Отговорете ми докаде се простират другите стилове които вие защитавате???4алгата- до Калотина!на българския рап ще се измеят вси4ки!Рок и поп?-в тях има доста добри музиканти но да не забравяме до каде наи много стигат-да фериботите!!!!а дори и там не свирят български рок или поп нали?Не разбирате ли 4е вси4ки други жанрове са дошли от вънка само фолклора е наш и го изнасяме?!?!?!?И едва ли някой 6те направи по добра рок или поп песен от американци и англи4ани не мислите ли??? :D Не разбирате ли 4е това ни остана-културата...с какво друго да се покажем да свта?6те кажете културата не е само фолклор -да ама нали за да доидат и да видят другото трябва да отиде6 и да ги впе4атли6 с не6то........4-ти по футбол бяхме доста отдавна:D ,киселото мляко?-да ама само то нестига....и тогава кое остава?????помислете над това което написах надявам се да не сте забравили какви сте и колкото и да се опитвате да избягате от корените си помнете 4е сте БЪЛГАРИ!!!!!

;)

По-спокойно колега :D Опитал си се нещо ценно да кажеш, ама не се е получило. :D

Ако тук си решил да консумираш някои поро4ни свои навици от други форуми, мога да те уверя, че тук това със сигурност няма да ти се случи!

И изобщо не ми/ни обяснявай за народна музика, щото аз самия 8 години съм играл в ансамбъл за народни танци.

Айде легни си и си почини по живо и здраво, пък като станеш пак си прочети редовете, да не се окаже, че си казал нещо дето не трябва и за което да съжаляваш.

Освен това никой от модераторите не ти е виновен, че ти се плаче ;) Като искаш поплачи си, а после изоснови се започнай със системата на форума, защото той не е като другите форуми баш, дето си свикнал да изказваш мнение :)

Надявам се следващите ти постове да са конструктивни и в синхрон с това, което тук се случва и обсъжда. Пък ако не са, ние модераторите ще ти помогнем в тая насока ... :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен това нетрябва да подлежи на коментиране ,писал съм в много други форуми но явно трябва и тук... кадето се надявах 4е има истински български музиканти!!!Раздел за фолклорна музика трябва да има поради много при4ини но една от тях е ЧЕ СМЕ БЪЛГАРИ!!!!За друга може и да няма на за нея трябва да има защото тя не е свтовно богатство а БЪЛГАРСКО!!!за което света ни завижда,с тази музика съм виждал как англичани,италианци,испанци,американци,японци,французи,германци и много други са се разплаквали.....можеби сте забравили г-да модератори 4е не Контрол или Мо6о Шамара са в космоса а Валя Балканска редом с Битълс и др.Отговорете ми докаде се простират другите стилове които вие защитавате???4алгата- до Калотина!на българския рап ще се измеят вси4ки!Рок и поп?-в тях има доста добри музиканти но да не забравяме до каде наи много стигат-да фериботите!!!!а дори и там не свирят български рок или поп нали?Не разбирате ли 4е вси4ки други жанрове са дошли от вънка само фолклора е наш и го изнасяме?!?!?!?И едва ли някой 6те направи по добра рок или поп песен от американци и англи4ани не мислите ли??? :D Не разбирате ли 4е това ни остана-културата...с какво друго да се покажем да свта?6те кажете културата не е само фолклор -да ама нали за да доидат и да видят другото трябва да отиде6 и да ги впе4атли6 с не6то........4-ти по футбол бяхме доста отдавна:P ,киселото мляко?-да ама само то нестига....и тогава кое остава?????помислете над това което написах надявам се да не сте забравили какви сте и колкото и да се опитвате да избягате от корените си помнете 4е сте БЪЛГАРИ!!!!!

абе пич, ти луд ли си? я се стегни.

смотан национанист.

Редактирано от thurston
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...
...аз самия 8 години съм играл в ансамбъл за народни танци.

 

visiondann, вече съм ти фен <_<

Няма лъжа - няма измама. Това е истината!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

... :guitar:  <_<

това последното го сложих понеже няма човече, което да играе хоро  :(

Как да няма? Ами visiondann? Ето, сам си каза:

...аз самия 8 години съм играл в ансамбъл за народни танци.

;)

Няма лошо!

 

Само не разбрах защо на автора на темата му се реве!?!?!?

Ето, тук вече е лошо!

Недей така!!! :hello: ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.