CERRUTI Публикувано Октомври 5, 2005 Share Публикувано Октомври 5, 2005 Според мен това нетрябва да подлежи на коментиране ,писал съм в много други форуми но явно трябва и тук... кадето се надявах 4е има истински български музиканти!!!Раздел за фолклорна музика трябва да има поради много при4ини но една от тях е ЧЕ СМЕ БЪЛГАРИ!!!!За друга може и да няма на за нея трябва да има защото тя не е свтовно богатство а БЪЛГАРСКО!!!за което света ни завижда,с тази музика съм виждал как англичани,италианци,испанци,американци,японци,французи,германци и много други са се разплаквали.....можеби сте забравили г-да модератори 4е не Контрол или Мо6о Шамара са в космоса а Валя Балканска редом с Битълс и др.Отговорете ми докаде се простират другите стилове които вие защитавате???4алгата- до Калотина!на българския рап ще се измеят вси4ки!Рок и поп?-в тях има доста добри музиканти но да не забравяме до каде наи много стигат-да фериботите!!!!а дори и там не свирят български рок или поп нали?Не разбирате ли 4е вси4ки други жанрове са дошли от вънка само фолклора е наш и го изнасяме?!?!?!?И едва ли някой 6те направи по добра рок или поп песен от американци и англи4ани не мислите ли??? Не разбирате ли 4е това ни остана-културата...с какво друго да се покажем да свта?6те кажете културата не е само фолклор -да ама нали за да доидат и да видят другото трябва да отиде6 и да ги впе4атли6 с не6то........4-ти по футбол бяхме доста отдавна ,киселото мляко?-да ама само то нестига....и тогава кое остава?????помислете над това което написах надявам се да не сте забравили какви сте и колкото и да се опитвате да избягате от корените си помнете 4е сте БЪЛГАРИ!!!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Октомври 5, 2005 Share Отговорено Октомври 5, 2005 (Редактирано) Ти да си забелязал/а някъде в този форум да има стилово наименован раздел? Разделите са насочени към инструменти и/или "технология" на музициране или звукозапис... "Елементарно, Уотсън!", "О, светлина" - Твоето предложение е реализирано в много други форуми насочени към стиловете музика в Българското интернет пространство. п.с. Подкрепи гордостта от това, което е Българската народна музика с малко използване на хубавите Български букви "ч" и "ш" и някоя от по-добрите програми за проверка на правописа. Редактирано Октомври 5, 2005 от synchu Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AXE Отговорено Октомври 5, 2005 Share Отговорено Октомври 5, 2005 Ти да си забелязал/а някъде в този форум да има стилово наименован раздел?Разделите са насочени към инструменти и/или "технология" на музициране или звукозапис... "Елементарно, Уотсън!", "О, светлина" - Твоето предложение е разлизирано в много други форуми насочени към стиловете музика в Българското интернет пространство. п.с. Подкрепи гордостта от това, което е Българската народна музика с малко използване на хубавите Български букви "ч" и "ш" и някоя от по-добрите програми за проверка на правописа. Съвсем правилно и точно. Темата отдавна е приключена и стана ясно, че стилово разделение във форума няма да има!! От там нататък всичко е напразно търкане на клавиатури. Но който му е кеф... :hello: Нали знаете за кучетата и кервана?! Да не говорим, че се хвърля много повече пот и старание в споровете, дали да има раздел за народна музика, отколкото в обсъждането на самата музика П.П. CERRUTI Ослушващ се Мнения: 1 Регистрация: 5-October 05 Приятел, айде изчакай да минат поне 1-2 седмици от регистрацията ти и да се запознаеш с форума, преди да даваш подобни (бих казал агресивни) предложения, А? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
YtseJam Отговорено Октомври 5, 2005 Share Отговорено Октомври 5, 2005 Представяте ли си колко ще е гот с 4-ци и 6-ци да се пише за български фолклор? :wall: О, неразумний... нататък го знаете. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Октомври 5, 2005 Share Отговорено Октомври 5, 2005 Браво бе !!! Ти от първия пост ни почна Едно здрасти да беше казал(а) И ние се радваме да те видим и ти пожелаваме приятно прекарване във форума :guitar: това последното го сложих понеже няма човече, което да играе хоро Моля те, разгледай как е устроен форума и после критикувай И понеже видях, че свириш на пиЯно - веднага ще те насоча към темата за алкохола в говорилнята - там ще намериш другари сигурен съм Иначе нищо против народната музика но наистина несмятаме да правим стилово разделение защото ще се почнат едни препирни и караници... та такива работи. Добре дошъл и наздраве Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Putniq Bega4 Отговорено Октомври 5, 2005 Share Отговорено Октомври 5, 2005 това последното го сложих понеже няма човече, което да играе хоро Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SlipFly Отговорено Октомври 20, 2005 Share Отговорено Октомври 20, 2005 Браво бе !!!Ти от първия пост ни почна а някои имат по 200 и кусур и не смеят да зъзнат Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Октомври 20, 2005 Share Отговорено Октомври 20, 2005 п.с. Подкрепи гордостта от това, което е Българската народна музика с малко използване на хубавите Български букви "ч" и "ш" и някоя от по-добрите програми за проверка на правописа. Аман от смешковци. Вземай си пиЯното и изчезвай! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Октомври 20, 2005 Share Отговорено Октомври 20, 2005 Според мен това нетрябва да подлежи на коментиране ,писал съм в много други форуми но явно трябва и тук... кадето се надявах 4е има истински български музиканти!!!Раздел за фолклорна музика трябва да има поради много при4ини но една от тях е ЧЕ СМЕ БЪЛГАРИ!!!!За друга може и да няма на за нея трябва да има защото тя не е свтовно богатство а БЪЛГАРСКО!!!за което света ни завижда,с тази музика съм виждал как англичани,италианци,испанци,американци,японци,французи,германци и много други са се разплаквали.....можеби сте забравили г-да модератори 4е не Контрол или Мо6о Шамара са в космоса а Валя Балканска редом с Битълс и др.Отговорете ми докаде се простират другите стилове които вие защитавате???4алгата- до Калотина!на българския рап ще се измеят вси4ки!Рок и поп?-в тях има доста добри музиканти но да не забравяме до каде наи много стигат-да фериботите!!!!а дори и там не свирят български рок или поп нали?Не разбирате ли 4е вси4ки други жанрове са дошли от вънка само фолклора е наш и го изнасяме?!?!?!?И едва ли някой 6те направи по добра рок или поп песен от американци и англи4ани не мислите ли??? Не разбирате ли 4е това ни остана-културата...с какво друго да се покажем да свта?6те кажете културата не е само фолклор -да ама нали за да доидат и да видят другото трябва да отиде6 и да ги впе4атли6 с не6то........4-ти по футбол бяхме доста отдавна ,киселото мляко?-да ама само то нестига....и тогава кое остава?????помислете над това което написах надявам се да не сте забравили какви сте и колкото и да се опитвате да избягате от корените си помнете 4е сте БЪЛГАРИ!!!!! По-спокойно колега Опитал си се нещо ценно да кажеш, ама не се е получило. Ако тук си решил да консумираш някои поро4ни свои навици от други форуми, мога да те уверя, че тук това със сигурност няма да ти се случи! И изобщо не ми/ни обяснявай за народна музика, щото аз самия 8 години съм играл в ансамбъл за народни танци. Айде легни си и си почини по живо и здраво, пък като станеш пак си прочети редовете, да не се окаже, че си казал нещо дето не трябва и за което да съжаляваш. Освен това никой от модераторите не ти е виновен, че ти се плаче Като искаш поплачи си, а после изоснови се започнай със системата на форума, защото той не е като другите форуми баш, дето си свикнал да изказваш мнение Надявам се следващите ти постове да са конструктивни и в синхрон с това, което тук се случва и обсъжда. Пък ако не са, ние модераторите ще ти помогнем в тая насока ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
thurston Отговорено Октомври 26, 2005 Share Отговорено Октомври 26, 2005 (Редактирано) Според мен това нетрябва да подлежи на коментиране ,писал съм в много други форуми но явно трябва и тук... кадето се надявах 4е има истински български музиканти!!!Раздел за фолклорна музика трябва да има поради много при4ини но една от тях е ЧЕ СМЕ БЪЛГАРИ!!!!За друга може и да няма на за нея трябва да има защото тя не е свтовно богатство а БЪЛГАРСКО!!!за което света ни завижда,с тази музика съм виждал как англичани,италианци,испанци,американци,японци,французи,германци и много други са се разплаквали.....можеби сте забравили г-да модератори 4е не Контрол или Мо6о Шамара са в космоса а Валя Балканска редом с Битълс и др.Отговорете ми докаде се простират другите стилове които вие защитавате???4алгата- до Калотина!на българския рап ще се измеят вси4ки!Рок и поп?-в тях има доста добри музиканти но да не забравяме до каде наи много стигат-да фериботите!!!!а дори и там не свирят български рок или поп нали?Не разбирате ли 4е вси4ки други жанрове са дошли от вънка само фолклора е наш и го изнасяме?!?!?!?И едва ли някой 6те направи по добра рок или поп песен от американци и англи4ани не мислите ли??? Не разбирате ли 4е това ни остана-културата...с какво друго да се покажем да свта?6те кажете културата не е само фолклор -да ама нали за да доидат и да видят другото трябва да отиде6 и да ги впе4атли6 с не6то........4-ти по футбол бяхме доста отдавна ,киселото мляко?-да ама само то нестига....и тогава кое остава?????помислете над това което написах надявам се да не сте забравили какви сте и колкото и да се опитвате да избягате от корените си помнете 4е сте БЪЛГАРИ!!!!! абе пич, ти луд ли си? я се стегни. смотан национанист. Редактирано Октомври 26, 2005 от thurston Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sa6tiat Отговорено Октомври 26, 2005 Share Отговорено Октомври 26, 2005 смотан национанист. Грешкътъ е вярнъ?... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CorvusCorax Отговорено Ноември 8, 2005 Share Отговорено Ноември 8, 2005 ...аз самия 8 години съм играл в ансамбъл за народни танци. visiondann, вече съм ти фен Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Ноември 8, 2005 Share Отговорено Ноември 8, 2005 ...аз самия 8 години съм играл в ансамбъл за народни танци. visiondann, вече съм ти фен Няма лъжа - няма измама. Това е истината! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mila_kara Отговорено Ноември 8, 2005 Share Отговорено Ноември 8, 2005 ... :guitar: това последното го сложих понеже няма човече, което да играе хоро Как да няма? Ами visiondann? Ето, сам си каза: ...аз самия 8 години съм играл в ансамбъл за народни танци. Няма лошо! Само не разбрах защо на автора на темата му се реве!?!?!? Ето, тук вече е лошо! Недей така!!! :hello: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CorvusCorax Отговорено Ноември 9, 2005 Share Отговорено Ноември 9, 2005 Ами дайте да си поплачем дружно тогава, а после-всички на хорото Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts