Jump to content
Българският форум за музиканти

Подарявам китара на ентусиасти ;)


MadCow

Recommended Posts

Така..ще обясня как стоят нещата. Аз съм бас китарист и си имам китара , но единият китарист в групата , която свиря си няма собствена електрическа китара . Човека е много зарибен , адски надъхан и напредва изключително бързо за парчето дърво (с извинение ) , което притежава ... имайте в предвид , че изобщо не преувеличавам , свири на руска китара , която има дупка по средата на главата... сами си правете изводите.. (това става въпрос , когато е в тях.. на репетиция взима от приятели , от човека който ни осигурява репетиционна и т.н ) . Та мисля да се включа в този така наречен "конкурс" или каквото е там , защото човека ми е приятелче а и има нужда от този инструмент :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчета, тая китара какви изисквания има (какво трябва да имам, за да тръгне да свири)?

 

Най-малко трябва да имаш някакво кубе или уредба или компютър със сносна звукова карта. Аз на времето свирех на един стар дървен грамофон тип шкаф :unsure:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С риск да си навлеча гнева на останалите участници :) според мен би трябвало да се участва лично, а не от името на някой. И също така да участват хора с повече от 1 мнение във форума за да няма злоупотреби :unsure: MadCow би ли споделил кога ще е финала. :)

 

Аз лично от злоупотреби не се проитеснявам. Ами мислех да е след седмица финала ма мове би ще го направим в петък,че после идват празници.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може и да си навлека неприятности но не се сдържах просто. Темата се е превърнала в сборник със сърцераздерателни истории и постове в стил "играя за приятеля на един приятел"...

 

Me>> :icon_shithappens:

No Offence...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, това прави впечатление и то доста. Хора, моля, бъдете кратки. Момчето не иска житейските ви истории, а просто иска да потвърдите, че искате да участвате. Това, че някой ваш приятел иска да има китара, на която вероятно няма да свири след седмица не е от особен интерес. Лично поех ангажимента да направя проверка на потребителя, който ще бъде ИЗТЕГЛЕН(не избран по история). Имайте предвид, че ако засека опит за измама ще бъде крайно неприятно за всички страни. Не злоупотребявайте с доброто желание на хората.... Това май го казвам за пореден път. И още нещо, моля, участвайте от свое име.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...може би ще го направим в петък, че после идват празници.

Щом е така, обади се да уточним адреса, за да изпратя кейса по еконт още днес.

Нека е в теб, в комлект с останалите неща.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-добре ще е да го направим в петък (утре) към 11 за да мога да я пусна по Еконт ако човека не е от София и да и скъса гъза от свирене по време на празниците :punk_guitar::rockon:

Редактирано от MadCow
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми щом финала е скоро аз ли да съм най-глупав, че да не се включа. Пиши ме и мене, пък после ще казваш кой колко бири ще има да черпи :punk_guitar:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти :) Наистина страхотна инициатива!

Аз нямам електрическа китара, мислех си да си взема, обаче нещо предложенията в магазините не са ми по джоба :( Надявах се да намеря нещо по-евтино на старо във форума и ето, че попаднах на твоята тема. Пиши ме и мен :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Видях обявата и ме заинтригува :) ....от някокло дни си тръся електрическа китара на по изгодна цена,тъй като с едни приятели ще си направиме група и се надявам да се падне на мен китарата и ако ми се падне наистина ще съм ви много благодарен,защото има на 27.03 един концерт по случай завършването на 12 клас и се чудим още дали да свирим на този концерт,но и да решим аз нямам китара и сигурно няма да си намеря до тогава.......ако спечеля китарата ще бъде супер :godbless::):) :(:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Последно предупреждение за онези, които просто пишат! Моля, ако не сте участници във въпросното мероприятие не пишете. Ще бъдат оставени само коментари, които са свързани със записването за томболата, която ще си прави момчето. Ако пак се наложи да трия коментари, ще има и наказани, защото няма да моля трети път.

 

Да напомним все пак още веднъж, че много станаха "просто пишещите" и "параноиците". :punk_guitar:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.