Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено
Вземи се поразрови из форума и ще намериш инфо за тая марка.

Ами толкова голям форум... ако можеш да ми дадеш линкче... ще е добре :punk_guitar:

Отговорено

Е за да ти дам линкче, трябва да хвана търсачката и да напиша там 'харли бентън' или 'harley benton', което мисля, че не е толкова трудно нали?

Отговорено
Някой знае ли колко ще струва мой човек да ми изпрати китара от Англия,с някаква гаранция че няма да се почупи по пътя?

Как така твой човек да ти я праща и да питаш нас за пари :curse: питай този твоя човек... Т.Е. Аз така го разбирам :pray:

• 3 weeks later...
Отговорено

Значи момчета днес става точно 1 месец откакто са ми изпратили мейл, че парите са получени и пратката е изпратена. Тук всички пишете, че си взимате нещата от митницата в София. Проблемът е, че съм от Ловеч и редовно проверявам в пощата дали е дошло нещо за мен, но не би... Разтършувах се и разбрах, че такива пратки пристигат в митницата в София и после отиват в митницата в Горна Оряховица, а оттам - по цяла България. Също така разбрах (но за това не съм сигурен изобщо), че ако една пратка престои 2 седмици и никой не си я вземе, се връща на подателя. Ако всички си получавате нещата за около 3 седмици, моля дайте акъл, къде да я търся тая китара, бе мама му *****! Отчаях се вече. В София ли да я търся, в Горна Оряховица, да чакам да ми падне на главата от пощата ли? Да бях знаел да я поръчам експресно, че да не си скубя сега косите...

Отговорено

Аз доколкото съм запознат срокът да си ги вземеш нещата е до 30 дни. Имах малък проблем с пощенската кутия и няколко известия от митническия клон към пощата се бяха затрили. И аз не знаех, че имам пратки и чаааакам ли чаааакам, а то... Накрая понеже ставаха близо 30 дни от първата пратка (бяха се събрали 4) служителката ми се обади по телефона, защото била изпратила 3 известия, а аз никакъв не съм идвал и наближавал крайния срок. Така ми го обясни тя!

Моят съвет е да я потърсиш там, където идват пратките подлежащи на митнически контрол. В Русе това е пощенски клон 7001, който отговаря за такива пратки изпратени по пощата. Върви във вашата поща и питай къде се намира клонът, къде пристигат такива пратки. И като ти кажат - бегом натам и вече каквото стане.

Успех, дуде!!! ;)

• 2 weeks later...
Отговорено

До колкото знам в България си имат доставчици на Thomann, не знам обаче да ли се плаща в евро или в бг лева, но знам че доставката е около 30 евро на пратка, май може да си порачаш каквото ти трябва от самия сайт, като дадеш данни, все още не съм пазарувал от там, но може и догодина да пробвам... не знам, ще видим :hysterical:

Отговорено

Здравей! Аз съм пазарувал от томан при това два пати.Начините за плаштане са два.Едният е чрез платежно нареждане като имаш разкрита сметка в някоя банка.Другият начин е чрез кредитна карта.Доставка за България е от 5-7 дни като добавят 30 евро към покупката.Момента в който томан си получи парите ти изпраштат маил в които ти казват ,че когато пуснат колета към България ше ти изпратят смс.Колета до България пристига с DHL.Когато правиш порачка посочваш пощетенски код.DHL доставя колета след което БГ-пошатата ти се обажда да си го получиш. :punk_guitar:

Отговорено

DHL трънки, по обикновената поща иде. В една обширна тема е описано защо. А срок за доставка от 5-7 дни е повече от добро пожелание. Средно идват за 15-17 дни. :rockon:

Отговорено

Тия 30 евро за колко голяма пратка са,щото има тегло,обемно тегло..,или е без значение?Също така има ли гаранция,че ако получиш китара няма да е в насипно състояние?