Jump to content
Българският форум за музиканти

Drunken_Master

новаци
  • Мнения

    32
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    барабани

Drunken_Master's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Знам една програма за композиране на барабани - Drum Site. А иначе колегата е прав относно таблатурите - едно 90% от тях са грешни. Аз какво правя обаче... За улеснение и основа, хващам таблатурата и слушайки песента поправям пропуските и грешките. Така си съкращавам време и усилия.
  2. и като дойдат повече, ще ти напукат тиквата и толкова ще ти е )) иначе, аз бих го наплюл ф очите, ако се засили към мен да ме тормози Аз бих метнал едната палка в бъбреците, а другата в окото му, докато дъня невероятно барзо по касите! Оня ще се ошашави и ще падне от сцената, а аз ще извадя резервния чифт палки! Т'ва в кръга на шегата. Ако наистина се е засилил към мен, бих станал за 3-4 такта за да му нанеса едно мае-гери (ритник), а докато правя това за да не разстройвам публиката бих от броявал четвъртини на някой чинел и после като седна бих полудял с някаква диващина!
  3. Колеги, в България продават ли се кардани/педали Axis?
  4. Искам да го оправя, защото на момента нямам пари. А събера ли пари веднагически си взимам нов.
  5. Леле ти си се постарал... Не, не ухото, а самото рамо се е счупило на 2 парчета. На снимката съм сложил жълта линия на мястото където е счупването. Сори че се наложи толкоз мн... В събота ще го ремонтирвам, когапо приключа ще кача някоя снимка да видите, за срам или за слава, както дойде!
  6. Знам че е боклук, ама като няма пари... А иначе официално от днес започвам отново да събирам!
  7. Мерси за съвета! Ще направя квото мога.
  8. Имам кардан Stagg, на няколко месеца, винаги съм го пазил като очите си. Ама вчера какво стана, нещо го бутнах с крак, той се обарна и се счупи. Счупи се една държаща метална част: Аз, че ще се мъча да го оправям, ще се мъча... Обаче ме интересуваше дали се продава само тази част от кардана: (всичко което присъства на снимката) Не искам да купувам цял кардан, щото много ще се орася. Току що си взех едни ел. барабани и съм останал без пукнат грош. Така че ако някой може да помогне със съвет или препоръка - ще съм много благодарен!
  9. Man0waR, отговора ти беше брутален! Кефи! На мен ми се струва, че тоя педал може единствено да му се махне 4ук4ето, и по магия да се пригоди към левия педал на кардан... Тва е единственото, според мен, което може да се направи.
  10. За нещо "по-добро" ще трябва да чакам чак когато заварша парвата си гонина като студен... Дори и тогава не се знае дали ще съм събрал толкоз пари... + че има оферта към тоя сет, ако си вземеш Ride и стойка към него имаш отстапка, всичко прави 275 евро, а чинела няма да се счупи, щот не бия животински по чинелите и барабаните! Поне първите няколко години...
  11. Видях нещо много изгодно в нета, едно сетче, мисля да го купя, но не бързам, дайте съвет, заслужава ли си? http://www.thomann.de/gb/millenium_mx222.htm
  12. Първо, имах един познат който свиреше на перкусии, ама не специализирано на drum set, пък и той замина от отдавна за София да учи там, пък и не е мн голям - само на 17 е, метал не свири, срири само квот му кажат в даскалото, майка ми няколко пати моли нейни колеги по ударни да дойдат да ме видят на какво ниво съм, но така и не дойдоха, кво да ви приказвам, 50% от даскалите там са надути, горди и лицемерни!
  13. Ми нямам на какво да се запиша. Иначе напиши в youtube George Kollias или Derek Roddy... сигурен съм, че от тях мн повече ще научиш! Ееее, че как... Dereack Roddy ми е любимец, доста съм научил от него за свиренето в по-бързо темпо! Просто ми е интерсно да видя как се справят наще барабанисти, верно аз съм барабанистче на 1 година, обаче добре че поне майка ми е учител по пиано в музикалното, та поне имам малко музикална основа, + че съм свирил 4 години на кларинет и 2 напиано! Верно са различни неща, но поне се ориентирам горе долу, пък и жалко че съм сиромах момче, та нямам пари за уроци, а и приятели барабанисти нямам в Плевен... но туй е положението!
  14. Половината които изреди са балади, опитай Machine head - Old, за барабани е доста яка! еи не мисля че From This Day,All Falls Down са балади но както и да е !друго защо трябва да вадя Old ?пробваи и ти ги направи ако можеш !след като не са трудни и така .или ти може да свириш всичко ? а ти SLAYER нещо научил ли си????? Прав си, само Message In A Bottle е балада, недогледах хубаво Slayer не ги слу6ам и не ме кефят особено, затва не ги свиря! Просто казах, че Old е доста готина за барабани, поне така ми звучи Единственото което е по-ложно е разнообразната ритмика с касите и солови + на места по четири 32-вторини, които са в темпо 110, това на мен ми е във възможностите, за теб не знам! Ако си дам зор, мога да го науча, обаче имам ъкъл да знам, че не съм длъжен да се доказвам на всеки срещнат! No hard feelings!
  15. Pantera - Domination Megadeth - Trust Accept - Balls to the wall
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.