kolio_k Публикувано Декември 23, 2008 Публикувано Декември 23, 2008 С един колега се готвим да правим скоро концерт и това е едно от парчетата в програмата. Той свири в случая на фламенко китара с пръсти ( звучи в ляво на записа ), а аз на електроакустичната ми Такамине Санта Фе с перо озвучена с микрофон ( в дясно на записа и хич не я бива за такива работи, иска си запис в комбинация с пиезото и мик). На мен много ми допада съвършенно различния звук при свирене с пръсти и с перо, собенно на солата, където въртим по 4 такта( първи е колегата с пръсти и типичен фламенко тип саунд, а аз втори с перото) Записа го направих вчера по време на репетиция, има страшно много трески за дялане, ама и ние още не сме готови, а парчето не е от най лесните , така че се надявм на снизходителност Ето го и него frevo rasgado Качеството на записа и микса са посредствени, защото са правени на бързо, а да се записват добре такива китари си иска помещение и майсторлък, които ми липсват. Първоначалната идея ми беше да врътнем няколко варианта и да посъшия тук таме, но се получи силен crosstalk между каналите, понеже свирим много близко един до друг и се наложи да оставя цял вариант с мазните, ама така поне е по на живо Надявам се да ви допада и ще се радвам на коментари, били те положителни или не до там Цитирай
Fashion Отговорено Декември 23, 2008 Отговорено Декември 23, 2008 Баце, линка нещо не работи. Цитирай
kolio_k Отговорено Декември 23, 2008 Автор Отговорено Декември 23, 2008 Съжалявам, Путфайла си прави каквото иска Пробвайте тук http://www.esnips.com/doc/5a314e20-eaff-4e...5d1e/kokofrevo2 Цитирай
Fashion Отговорено Декември 23, 2008 Отговорено Декември 23, 2008 (Редактирано) Аз само ще си слушам ,че ми е беден речника за да коментирам Редактирано Декември 23, 2008 от Fashion Цитирай
synchu Отговорено Декември 23, 2008 Отговорено Декември 23, 2008 На мен ми хареса определено. Фламенко китарата има огромен чар за мен специално. Колегата е много зъл !!! Цитирай
kolio_k Отговорено Декември 23, 2008 Автор Отговорено Декември 23, 2008 Благодаря ви много , радвам се, че макар и сурово, свиренето ви допада Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Декември 24, 2008 Отговорено Декември 24, 2008 Браво! Аз съм фен и на оригинала, държите ниво! Въобще жестоко! Я виж, как "форумният сешън" можел да добие привкус и на престижен концерт! (И ние малко да облажим душа, дет се вика... ) Цитирай
inqubus Отговорено Декември 24, 2008 Отговорено Декември 24, 2008 От друга планета си, честно... Цитирай
Додо Отговорено Декември 24, 2008 Отговорено Декември 24, 2008 *цензура*! Браво момчета!! Велики сте! *цензура* Цитирай
PlamenM Отговорено Декември 24, 2008 Отговорено Декември 24, 2008 (Редактирано) П.С. Що не дойдете да посвирите малко някъде около нашия паралел, - писна ми да слушам Strangers in the Night в изпълнение на K. ****OFF Редактирано Декември 24, 2008 от PlamenM Цитирай
kolio_k Отговорено Декември 24, 2008 Автор Отговорено Декември 24, 2008 Много ви благодаря колеги . Наистина се радвам, че ви харесва И аз бих искал да намина към къщи с някоя от формациите с които свиря, но обикновенно парите,които се намират не могат да покрият даже и пътните, та няма как. Ама дано стане някой ден. Весела Коледа на всички Цитирай
Mephistofel Отговорено Декември 25, 2008 Отговорено Декември 25, 2008 Много хубаво се е получило! Поздравления! Цитирай
Recommended Posts