Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

ми стана, инсталацията е ок, но програмата , с която пускам Waves GTR, малък плъгин, който поддържа VST-та без собствен интерфейс, а именно Xlutop Chainer, го отхвърля и се самоизключва. много странно....

10x anyway

• Отговори 40
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено
ако някой може да помогне. при инсталиране на Waves Guitar Tool Rack накрая се появява съобщение "could not find DSP manager .dll file" и след това не тръгва и самия plugin. конфигурацията ми е с Creative Live Value  саунд карта, KX codec  и ASIO FX processor

На мен ми показа същото, но тръгна в Нуендо 3.

Прочее багодарение на ГРиг 2, Налбантов и Горъра, сега си редя камиончета и ми е много кеф!

Благодаря

DSP - нещо си

DAE

Отговорено

абе да не би да трябва да си инсталирате първо някой от по-големите пакети на waves като diamond, musicians или transform (дали точно така беше последния?) bundle? там имаше една wavesshell.dll или нещо от сорта, може към нея да е имало и тая дето ви трябва ама да не съм я видял..

Отговорено

Сега като се замисля, май не е много логично да е така както казах, ама все пак опитайте. Аз все още нямам време да го тествам тоя китарен плъгин. Сигурно чак след празниците ще мога..

Отговорено

ми и аз имам доста неща на Waves и съм ги слагал преди Guitar Tool Rack-a, ама в Кюбеис върви, а в Сонар 5 не ще и тва е положението :metalist:

Отговорено

И аз реших да го пробвам, но и при мен върви без грижи. Преди това имах сложен Waves Diamond Bundle 5. Ползвам го с Кюбейс. Става, ама нещо не ме изкефи много сякаш...

Отговорено

ок, Сонар, на мен ми тръгна в Нуендо. интересен звук.. но ми е интересно с какви други ефекти го комбинирате :think:

• 1 year later...
Отговорено

.... ами идеята на софта не е лоша , визуализацията също , но по незнайни причини , или пък не случайно ,това е софта който създава най много пробеми .... от всякъкво естество - и съвместимост и аудио карти и т.н. ..... е разбира се не говоря за онзи вариант , който струва 450 долара в Щатите , а в Европа сигурно толкова но в евро ..... говоря за този който се ползва от нашего брата - ''свободния ''... може пък да са го направили много труден за разкодиране :) ... кой знае . Цеко :offtopic-001:

... всъщност ако някой знае начин как се работи с китарния софт на Waves , така че той да не създава проблеми , ще съм благодарен ако ме светне :)