Ivo Отговорено Декември 16, 2005 Share Отговорено Декември 16, 2005 ми стана, инсталацията е ок, но програмата , с която пускам Waves GTR, малък плъгин, който поддържа VST-та без собствен интерфейс, а именно Xlutop Chainer, го отхвърля и се самоизключва. много странно.... 10x anyway Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
f1_sound Отговорено Декември 16, 2005 Share Отговорено Декември 16, 2005 Тука колега не мога да ти помогна за съжеление Аз го зареждам с Sonar 5 и всичко си е ок Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
anadem Отговорено Декември 16, 2005 Share Отговорено Декември 16, 2005 върви ти във Сонар ?!? аз посмъртно не мога да го подкарам от там :wall: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RockoBG Отговорено Декември 16, 2005 Share Отговорено Декември 16, 2005 ако някой може да помогне. при инсталиране на Waves Guitar Tool Rack накрая се появява съобщение "could not find DSP manager .dll file" и след това не тръгва и самия plugin. конфигурацията ми е с Creative Live Value саунд карта, KX codec и ASIO FX processor На мен ми показа същото, но тръгна в Нуендо 3. Прочее багодарение на ГРиг 2, Налбантов и Горъра, сега си редя камиончета и ми е много кеф! Благодаря DSP - нещо си DAE Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
f1_sound Отговорено Декември 17, 2005 Share Отговорено Декември 17, 2005 Не само върви в Sonar ми се къса да върви Проблеми никви Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ecmjazz Отговорено Декември 19, 2005 Share Отговорено Декември 19, 2005 абе да не би да трябва да си инсталирате първо някой от по-големите пакети на waves като diamond, musicians или transform (дали точно така беше последния?) bundle? там имаше една wavesshell.dll или нещо от сорта, може към нея да е имало и тая дето ви трябва ама да не съм я видял.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
f1_sound Отговорено Декември 19, 2005 Share Отговорено Декември 19, 2005 Май си праф ecmjazz щото аз имам доста неща на WAVES качени Общо взето съм им голям фен Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ecmjazz Отговорено Декември 20, 2005 Share Отговорено Декември 20, 2005 Сега като се замисля, май не е много логично да е така както казах, ама все пак опитайте. Аз все още нямам време да го тествам тоя китарен плъгин. Сигурно чак след празниците ще мога.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
anadem Отговорено Декември 20, 2005 Share Отговорено Декември 20, 2005 ми и аз имам доста неща на Waves и съм ги слагал преди Guitar Tool Rack-a, ама в Кюбеис върви, а в Сонар 5 не ще и тва е положението Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Декември 21, 2005 Share Отговорено Декември 21, 2005 И аз реших да го пробвам, но и при мен върви без грижи. Преди това имах сложен Waves Diamond Bundle 5. Ползвам го с Кюбейс. Става, ама нещо не ме изкефи много сякаш... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo Отговорено Декември 23, 2005 Share Отговорено Декември 23, 2005 ок, Сонар, на мен ми тръгна в Нуендо. интересен звук.. но ми е интересно с какви други ефекти го комбинирате :think: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
alexnous Отговорено Октомври 20, 2007 Share Отговорено Октомври 20, 2007 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AFTER-THE-RAIN Отговорено Октомври 20, 2007 Share Отговорено Октомври 20, 2007 Бра'о... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zanev 70 Отговорено Октомври 20, 2007 Share Отговорено Октомври 20, 2007 .... ами идеята на софта не е лоша , визуализацията също , но по незнайни причини , или пък не случайно ,това е софта който създава най много пробеми .... от всякъкво естество - и съвместимост и аудио карти и т.н. ..... е разбира се не говоря за онзи вариант , който струва 450 долара в Щатите , а в Европа сигурно толкова но в евро ..... говоря за този който се ползва от нашего брата - ''свободния ''... може пък да са го направили много труден за разкодиране ... кой знае . Цеко ... всъщност ако някой знае начин как се работи с китарния софт на Waves , така че той да не създава проблеми , ще съм благодарен ако ме светне Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dilian Nedev Отговорено Октомври 21, 2007 Share Отговорено Октомври 21, 2007 Аз защо нямам проблеми с този софт ? Питайте , ако нещо не става - може и да мога да помогна . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts