edgecrusher Публикувано Декември 11, 2008 Публикувано Декември 11, 2008 (Редактирано) Някой има ли преки впечатления от някоя такава талпичка? Намерих удивително добре изглеждащи и още по-удивително евтини екземпляри в иБей. Редактирано Декември 11, 2008 от edgecrusher Цитирай
dandilov Отговорено Декември 11, 2008 Отговорено Декември 11, 2008 (Редактирано) Е има и някои евтини, но повечето са си скъпи китари... Хванаха ми окото, а са и по джоба, ето тези: "Dean EVO Special", "Dean Soltero", "Kramer Striker". Иначе тези, модел "JET" направо ми грабнаха сърцето, но какви цени само... какви цени... Но като гледам материалите, от които са направени, определено са за предпочитане (имайте впредвид евтините модели, за скъпите не споменавам) от повечето "талпи", "лопати", "мотики" и "арбалети" дето се продават по магазините в България! Поздравления за edgecrusher, че обади за тези китарки! Редактирано Декември 11, 2008 от dandilov Цитирай
edgecrusher Отговорено Декември 11, 2008 Автор Отговорено Декември 11, 2008 Аз си харесах 7 струнката. Продава се за 129.99 паунда (+17 за доставка) което за такава китара с тяло махагон и мейпъл гриф и фингърборд си е доста добре, дори и ако трябва да се смени нещо от хардуера или електрониката. Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 11, 2008 Отговорено Декември 11, 2008 (Редактирано) Благодаря за информацията!!!!!! Харесах си тази! http://cgi.ebay.de/TOP-7-SAITIGE-E-GITARRE...5QQcmdZViewItem Само заради дъските си заслужава??? Трябва да питам дали шипва до БГ Редактирано Декември 11, 2008 от Black Bird Цитирай
Fenix Отговорено Декември 11, 2008 Отговорено Декември 11, 2008 Уоу, наистина изглежда яка! и да не шипва, може да се измисли нещо Цитирай
patzo Отговорено Декември 11, 2008 Отговорено Декември 11, 2008 Хвърлете едно око на този сайт - това се казват бюжетни китари ЦЪК Цитирай
edgecrusher Отговорено Декември 11, 2008 Автор Отговорено Декември 11, 2008 Благодаря за информацията!!!!!!Харесах си тази! http://cgi.ebay.de/TOP-7-SAITIGE-E-GITARRE...5QQcmdZViewItem Само заради дъските си заслужава??? Трябва да питам дали шипва до БГ И аз първо видях тази и като отидох на страницата на продавача и повече не се показва (поне при мен де на ЮК иБей). Аз им писах вече с въпрос дали шипват в рамките на 7 дни защото спешно ми трбява 2ра седемструнна за следващия ни концерт. Цитирай
edgecrusher Отговорено Декември 11, 2008 Автор Отговорено Декември 11, 2008 (Редактирано) Хвърлете едно око на този сайт - това се казват бюжетни китари ЦЪК Американските сайтове са ни почти безполезни заради шипинг политиката на повечето продавачи от Америка. Не е по темата,но се патнах по челото днес когато се опитах да си купя една шапка на Б.С.Рич и ми излезе че доставката ще струва 130 долара!!! За 15 долара шапка!!! Де'ба и таз крива нива Редактирано Декември 11, 2008 от edgecrusher Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Декември 11, 2008 Отговорено Декември 11, 2008 Хах... ами ако излезе, че може да се поръчва, дайте една групова поръчйка да измислим. То ти май не си в БГ, де.... Цитирай
edgecrusher Отговорено Декември 11, 2008 Автор Отговорено Декември 11, 2008 ^ М'не и не си и идвам никак напоследък Цитирай
Trysth Отговорено Декември 11, 2008 Отговорено Декември 11, 2008 Леле, тия неща в Рондо са супер за цената си. Някой да намери инфо как се поръчва и дали мятат до тук? Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 12, 2008 Отговорено Декември 12, 2008 Ми то те хората са писали: Terms and Conditions: Shipping: We ship anywhere in 50 United States, Puerto Rico and Canada. We do on occasion ship to Western Europe: Buyer responsible for customs duty and ups brokerage changes, which will be added to you bill and due upon receipt of order. Customs duty and brokerage charges (for orders outside the US) are not refundable for any reason. Демек може да се пита, току-виж се навили. Цитирай
stanbog Отговорено Декември 12, 2008 Отговорено Декември 12, 2008 не знам какво точно очаквате за €200, но съм сигурен че качеството ще си е точно за €200. с много дооправяне на прагчета, смяна на хардуер и адаптри и накрая ще си струва колкото един мексикански фендър или по-евтин LTD/Ibanez. а иначе визията им е действително много приятна, особено тая зелената с мейпъл фретборда направо си мяза на Ibanez LACS. Цитирай
DILETANT Отговорено Декември 12, 2008 Отговорено Декември 12, 2008 Добре изглеждат китарките, особено neck-trough моделите. Тези с прозрачния финиш поне си личи, че дървото е масивно и истинско. Може да се предполага, че хардуера няма да е съвсем надежден, но може да се подмени. Цитирай
Valserp Отговорено Декември 12, 2008 Отговорено Декември 12, 2008 (Редактирано) Демек може да се пита, току-виж се навили. Вече се пробвах преди седмица-две. Отговорът бе: Sorry we are not shipping there currently - I would estimate shipping would run about $150 on a typical guitar Kurt Голям офтопик станА, но явно никой не е чувал за Infinity Редактирано Декември 12, 2008 от Valserp Цитирай
Recommended Posts