fLiSk Отговорено Ноември 8, 2008 Share Отговорено Ноември 8, 2008 Супер си е ! Аз и преди бях посещавал Миспейса и ме накефи ама това беше ехеее отдавна, сега пак му се зарадвах. + много гот саунд ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Infinity Отговорено Ноември 8, 2008 Share Отговорено Ноември 8, 2008 Много яка музика правите! А вокали не търсите ли? "Clouds" е много интересна. Една цигулка ще я отвори много. На "Dark Gentleman" и на "Route№1" ми липсват 2 каси на места. Разбира се това си е мое мнение, не ви задължавам с него. Работата ви така или иначе е блестяща. Във вокално отношение музиката ви ми звучи така: твърд мъжки вокал + мелодичен женски, като би било много интересно тази комбинация да се обръща на моменти, т.е., женския вокал да стане твърд, а мъжкият нежен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Steppenwolf Отговорено Ноември 8, 2008 Share Отговорено Ноември 8, 2008 Блестящи сте! BlueZone много хубаво ви е описал. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Ноември 8, 2008 Share Отговорено Ноември 8, 2008 Браво бе пустиняци!!! Евала ви !! Чакам го диска да се появи и в Пловдив. Бисере, я ме светни кои сте в бандата? Предполагам сте с Калин, дето работи/ше/ в БНР? Прати му поздрави на него. Определено прилича доста на планетк екс. Това ми е критиката, но се радвам, че това нещо е направено в България!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
progg Отговорено Ноември 8, 2008 Автор Share Отговорено Ноември 8, 2008 Благодаря на всички за добрите думи- не беше лесно да се създаде и продуцира такъв проект. За съжаление това е по-скоро проект, не група поради редица обстоятелства, така че не очаквайте скоро концерти. Предвиждам промоцията на албума да е на 24 ноември или в ТриУши или в Строежа - в процес на уговорка сме. Благодаря и на всички, които взеха участие в проекта (вж "токата"..Борбата беше дълга, но е на път да се ознаменува със сравнително успешен край. Вече сме в iTunes също. Ами това е засега.. Калин (progg)/TravelHouse Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mengel Отговорено Ноември 10, 2008 Share Отговорено Ноември 10, 2008 Много яко бе пичове! Маправо сте скъсали синджира УСПЕХ!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Enchant Отговорено Ноември 11, 2008 Share Отговорено Ноември 11, 2008 Поклон на Калин Тонев,който заедно с Биската Иванов и Павел Миленов забърка амалгамата TravelHouse. Композиционните талант и всеобхватност на Калин, в съчетание с невероятните китари на Биската- двама страхотни музиканта, хора и най-вече приятели! Щастлив съм,че имах възможност да участвам като гост музикант в 3 композиции от албума. Успех приятели и само напред!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
aarab Отговорено Ноември 21, 2008 Share Отговорено Ноември 21, 2008 БРАВО, БРАВО и пак БРАВО!!!!!!!!!!!! Къртите мифки, извозвате, трошите и лепите Направо ми напълнихте сърцето от кеф С пожелания за създаване на група и за много успехи! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Telerig Отговорено Ноември 21, 2008 Share Отговорено Ноември 21, 2008 Тъй като 24-ти наближава аз да попитам уточнихте ли къде ще е промоцията бих искал да намина... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Enchant Отговорено Ноември 21, 2008 Share Отговорено Ноември 21, 2008 Промоцията е на 24.11 /понеделник/ в клуб Три уши от 19.00 часа. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistofel Отговорено Ноември 22, 2008 Share Отговорено Ноември 22, 2008 Евалата, пичове, много добри!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yotzzo Отговорено Ноември 24, 2008 Share Отговорено Ноември 24, 2008 Супер! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CyberGene Отговорено Ноември 24, 2008 Share Отговорено Ноември 24, 2008 По някаква случайност се озовах и аз на представянето на този албум (всъщност случайното е, че работя на 1 минута от там и прочетох случайно във форума, че ще има представяне на някакъв албум ). Сдобих се с диск, послушах малко там, после в колата, сега си дослушвам вкъщи - много добра музика, май не съм чувал друга такава в БГ, напомня доста на Planet X, които си пускам от време на време, така че - поздравления, колеги! И срам за хората от форума, защото имаше много малко хора там... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
progg Отговорено Ноември 27, 2008 Автор Share Отговорено Ноември 27, 2008 Благодаря отново на всички за добрите думи - за съжаление "великият" ни издател - "Рива Саунд" - не осигури никакво медийно присъствие на проекта и неговата промоция - явно най-добре е да си правиш всичко сам...така че си правете сметка, когато решите да давате живот на труда си - да не отиде ей така, в забвение, а и на всичко отгоре да си платиш за това! Пожелавам Ви щастие и много успехи! Калин/TravelHouse Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Ноември 27, 2008 Share Отговорено Ноември 27, 2008 Жалко за Рива Саунд. За това най-добре сам Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts