Jump to content
Българският форум за музиканти

Enchant

Members
 • Content Count

  113
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Enchant last won the day on June 16 2020

Enchant had the most liked content!

Community Reputation

28 Excellent

About Enchant

 • Rank
  http://www.urocikitara.com/

Previous Fields

 • Инструмент
  китара, бас китара и др.

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.danieleliseev.com/
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sofia

Recent Profile Visitors

1,849 profile views
 1. Имам удоволствието да споделя едно видео създадено по песента Hidden Voices от албума Night Shadow. Нетипично кратка за стила прогресив рок, тази композиция в огромна степен е повлияна от групите Gentle Giant и Yes ( особено за вторите, в най-знаковите им албуми, кратките музикални форми не са типични ). Тя се явява и като някакъв тип експеримент за мен - в огромна част от песента китара липсва, а в края е съвсем леко загатната ( Какво кощунство ). И пак да благодаря на хората замесени в реализацията на Hidden Voices - Константин Джамбазов - вокали, Георги Варамезов - барабани , Николай Самарджиев - текст, Павел Стойчев - смесване. Моя милост създаде музиката и аранжимента, а в парчето свиря на бас китара, кийборди, обаждам и бек вокали и в края и малко китарка.
 2. Кратко потапяне в музиката на още един от любимите ми музиканти - Антъни Филипс.
 3. Една акустична авторска пиеска, със странното име Анелим, записана като част от наскорошен лайвстрийм. Все още е в доста суров вид, но тепърва ще поработвам върху нея:
 4. Eдин домашному реализиран кавър на композицията " Mood for a Day " от албума Fragile на Yes.
 5. Благодаря ти! По принцип сме в контакт с тях и дори вчера потвърдиха участието си. Така че за първия концерт, който ще се проведе в началото на есента вече сме три групи - The Bedlam Club, TFSL и The Lost Humanity. Ще се радваме, ако се появят и други банди, с които да планираме и следващи концерти. По принцип Future Was Perfect също са навити, но по-скоро за концерт в началото на 2020.
 6. Здравейте! Пиша от името на група The Lost Humanity, на която се явявам нещо като основен композитор и бенд лидер. От тази есен сме планирали да стартираме с поредица от концерти и търсим и други банди, които се занимават с инструментална музика, за да обединим усилията си и да правим съвместни изяви. Стилово сме насочени към прогресив-фюжън, прогресив, експериментъл и др. Базирани сме в София, но бихме се радвали, ако се свържем и с инструментални банди от други градове и опитаме да организираме някакви съвместни изяви! Не мислим, че е задължително групите да са в подобни стилове на нашия, дори по-скоро би било интересно, ако не се представят едновременно банди с доста близко звучене. Но все пак да кажем, че свързващият елемент може да го наречем рок. Като вариант за първи концерт, го виждаме в края на месец октомври или до средата на ноември. Към момента още една банда е потвърдила участие - TFSL ( психеделик рок ). За място за провеждане на този първи концерт сме си заплюли Mixtape 5 ( малка зала ). За следваща концерт вече ще го мислим съвместно с бандите, които биха проявили интерес. Да добавя, че може да пишат и соло артисти, които правят интересна инструментална музика! Другото, което ни се иска е да се представят групи и артисти, които преимуществено свирят авторска музика. За контакти: danieleliseev@abv.bg , 0888/903222 или пък пишете в темата или на лични съобщения тук! P.S. Тъй като групата ни е създадена тази година нямаме някакви правени дема или видеа, но ето линкове към неща, с които някои от членовете на бандата сме свързани: https://danieleliseevproject.bandcamp.com/album/night-shadow https://kalintonev.bandcamp.com/track/beings
 7. За град София става въпрос.
 8. Здравейте! Търси се басист за проект с авторска музика. Става въпрос за инструментална музика, която стилово може да се определи като смесица от пост-рок, прогресив рок, алтърнатив, мат-рок и фюжън. Към момента формацията включва две китари и барабани. Към момента има готови идеи за немалко парчета, като очакването е на първо време да се сглоби репертоар от 8-10 парчета, които да се изпълняват на живо, а паралелно с това и да се работи по записването им за албум. Тук може да чуете неща, върху които сме работили съвместно с барабаниста: https://www.youtube.com/playlist?list=PL4Z5MXVKjp3FcviCNVdYjE8yMkxUOErsY - Линкът включва плейлист към всички парчета от албум, който излезе в края на 2018. (Албумът е с вокални парчета ) https://www.youtube.com/playlist?list=PL4Z5MXVKjp3HnQXOWlsWt-XqCnlj2XtVl - Линкът включва плейлист към няколко кавъра на прогресив рок класики, които сме правили. Това което имаме като очаквания към човека, който би проявил интерес: 1). Да има опит и познания в свирене на неравноделни метруми. 2). Да има възможност за репетиции поне веднъж седмично. 3). Да разполага с 5- струнен бас, защото в някои от композициите се използва 7- струнна китара. 4). От една страна да може да подготвя дадени на ноти или таб готови партии, а от друга да е способен и да импровизира. Това е в общи линии. За контакт: danieleliseev@abv.bg , 0888/903222 или тук във форума.
 9. Благодаря! Има и замесен варненец в проекта.
 10. Здравейте! Албумът на Daniel Eliseev Project (D.E.P.) "Night Shadow" е вече готов и на 8-и ноември бе официалната му промоция. Ето тук може да бъде чут : https://www.danieleliseev.com/music а ако някой има желание да го закупи ( дигитално или на CD) може да стане оттук : https://danieleliseevproject.bandcamp.com/album/night-shadow Стилът е прогресив рок. Поздрави и призовавам всички тук, да не спираме да създаваме българска рок музика - от най-тежък метъл до мелъди и поп-рок!
 11. Обширен тийзър на албума "Night Shadow". Надяваме се, че ще ви хареса! На 08.11.2018 от 20:00 часа в София Лайв Клъб ще е промоцията на албума.
 12. Здравейте! Представям ви официалното видео към промоционалния сингъл за албума "Night Shadow" на Daniel Eliseev Project (D.E.P.).
 13. Това е първият сингъл на формацията. На 18-и октомври към него ще излезе и видеоклип. На 8-и ноември в София Лайв Клъб ще има и промоция на албумът "Night Shadow". https://danieleliseevproject.bandcamp.com/releases
 14. На 15-и октомври ще стартира дигиталната промоция на първия сингъл на проекта. През ноември ще се появи и целият албум, като той ще бъде издаден и на аудио компакт-диск.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.