rdg_design Отговорено Юни 6, 2010 Автор Отговорено Юни 6, 2010 Тази китара я видях преди 3-4 седмици някъде ( не съм сигурен точно колко ) да се продава в раздел купувам-продавам . Иначе поздравления изглежда много добре . Точно! Поздрави RDG Цитирай
rdg_design Отговорено Юли 5, 2010 Автор Отговорено Юли 5, 2010 Здравейте, ще Ви представя едно освежаване на един БГ бас "Орфей". Най-трудоемката и неприятна работа е свалянето на боята. Цитирай
rdg_design Отговорено Юли 5, 2010 Автор Отговорено Юли 5, 2010 На лицевата страна залепих фурнир от Amboina Maser Пооформихме главата на грифа, понеже старата форма много ми напомняше на прическата на Уди Кълвача. В крайна сметка това е крайният резултат Поздрави RDG Цитирай
a_panov Отговорено Юли 5, 2010 Отговорено Юли 5, 2010 П.П.rdg_design, имате талант, но според мен го похабявате напразно в/у инструменти, които едва ли някога са ставали за нещо повече, освен за волно съчетание с боздуган.Напълно подкрепям, че е крайно време да проектирате, изработите и естествено да демонстрирате изцяло ваш проект ,като концепция и визия. Супер! Много хубави работи правите. @ciriljhonson - Да не се засегне колегата, който е автор на темата. Проекрирането и развитието на собствен проект, е къде къде по-трудно отколкото да се поправи една стара китара (не че това е лесно де...) Цитирай
dandilov Отговорено Юли 5, 2010 Отговорено Юли 5, 2010 Пооформихме главата на грифа, понеже старата форма много ми напомняше на прическата на Уди Кълвача. Хе-хе-хе... винаги съм се чудел на какво ми прилича тая глава, но това сравнение направо удари десятката! Точно това е! Басчето е станало много яко! ...Само не ми харесва гърба на тялото... моето мнение е, че би било по-стилно да му се лепне и на него едно фурнирче, може би красиво махагонче ще пасне супер... Поздрави! Цитирай
Mefistofel82 Отговорено Юли 5, 2010 Отговорено Юли 5, 2010 Браво, много добре е станала! Аз самият в момента се занимавам с една китарка със същата форма като на този бас, само че моята концепция е малко по-различна, а и при мене може да се наложи да правя нов гриф, още не съм сигурен Цитирай
Valeri_pj Отговорено Юли 6, 2010 Отговорено Юли 6, 2010 Да басчето е станало супер.Това доказва тезата че и от едно българско непретенциозно басче може да се получи доста красив инструмент.А доколкото тона не знам - да кажат специалистите. Цитирай
Mefistofel82 Отговорено Юли 6, 2010 Отговорено Юли 6, 2010 На това, което чух на една друга преправяна китара - ами едно магаре и грим и сандали да му сложиш пак ще си реве като магаре. Нищо лично, аз самият не очаквам от това, което правя да зазвучи като ЛП. От китара, за която основните материали са били чам, бук и шперплат просто не може и да се очаква друго. Цитирай
kokobahchevanov Отговорено Август 25, 2010 Отговорено Август 25, 2010 Изивнявам се предварително за глупавият коментар и искренно моля да ме извинте !!! Много ви моля да ми напишете Л.С. с цените и китарите които продавате , ако продавате, защото немога да ги намеря в Купувам-Продавам.Благодаря предварително !!! П.П. Правите Невероятни китари ,Моля ви не спирайте !!! Цитирай
rdg_design Отговорено Септември 1, 2010 Автор Отговорено Септември 1, 2010 Този път изработка на 7 струнна, нек тру Гриф: ясен Тяло: череша, топ- Дугласка Адаптори: SH4 Потенциометрите: 1 volume , 1 tone (push-pull), които още не са пристигнали Цитирай
Vrnko Отговорено Септември 2, 2010 Отговорено Септември 2, 2010 Едно кратичко връщане към поправката на басчето. "Пооформихме главата на грифа, понеже старата форма много ми напомняше на прическата на Уди Кълвача." Всъщност формата на главата е взета от едни басове дето до колкото знам и до днес се продават с успех: Цък Моля това да не се приема като реклама на сътветната марка. Просто видях наскоро този сайт и ми се стори интересно. Винаги ми е било интересно от къде са взаимствани българските произведения на изкуството. Цитирай
wait_and_bleed Отговорено Септември 2, 2010 Отговорено Септември 2, 2010 Очакваме поредния хищник Цитирай
rdg_design Отговорено Септември 3, 2010 Автор Отговорено Септември 3, 2010 Едно кратичко връщане към поправката на басчето. "Пооформихме главата на грифа, понеже старата форма много ми напомняше на прическата на Уди Кълвача." Всъщност формата на главата е взета от едни басове дето до колкото знам и до днес се продават с успех: Цък Моля това да не се приема като реклама на сътветната марка. Просто видях наскоро този сайт и ми се стори интересно. Винаги ми е било интересно от къде са взаимствани българските произведения на изкуството. Здр, ако се вгледаш по- внимателно ще забележиш точно никаква прилика . Цитирай
Recommended Posts