dandilov Отговорено Декември 1, 2009 Отговорено Декември 1, 2009 Съгласен съм с идеята скоро да се появят на пазара китари с BG марката "RDG design" ("запазена марка" разбира се), изработени от суров дървен материал! Давайте момчета и УСПЕХ! Цитирай
rdg_design Отговорено Март 8, 2010 Автор Отговорено Март 8, 2010 Здравейте,следващият проект е една реплика на Шектър. Материалът за тялото е череша, грифът е от клен, фретборда от палисандър Поздрави RDG Цитирай
MaPuHcKu Отговорено Март 9, 2010 Отговорено Март 9, 2010 Браво, момчета, крайно време беше да направите нещо от истински материали, вместо да рециклирате отпадъците на социалистическото китаростроене Успех занапред и да пуснете снимки на завършената реплика Поздрави, Марин Цитирай
Mefistofel82 Отговорено Март 9, 2010 Отговорено Март 9, 2010 Много добре се получава на външен вид, моите поздравления! Като забелешка само бихпосочил използването на шприцкит, мисля че хора с вашите умения не би трябвало да имат нужда от него, а още по малко и да го използват за китари. Също така и смятам, че ако използвахте байндинг лента вместо да правите кант с боя щеше да е по - добре. Поздрави! Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Март 9, 2010 Отговорено Март 9, 2010 (Редактирано) Засега изглежда обещаващо. Успех с довършването. Ще се радвам накрая на детайлни снимки и качествени семпли, а също и видео-демонстрация на състейна на китарата по високите прагчета. От какви материали е китарата? Редактирано Март 9, 2010 от Evtim Djerekarov Цитирай
rinti Отговорено Март 9, 2010 Отговорено Март 9, 2010 ^ Материалът за тялото е череша, грифът е от клен, фретборда от палисандър Цитирай
noflip Отговорено Март 10, 2010 Отговорено Март 10, 2010 китарата изглежда страхотно още на този етап. ще се радвам накрая да пуснете семпли на китарта през clean и през дисторшън. замислил съм от много време да правя китара от череша и много искам да чуя какъв звук вади този материал. Цитирай
BassTraffic Отговорено Март 10, 2010 Отговорено Март 10, 2010 Аз също бих искал да отбележа, че прогреса при изработката на тая китарка е осезаем. Ще се получи интересно китарчЕ К. Димитров Цитирай
rdg_design Отговорено Март 10, 2010 Автор Отговорено Март 10, 2010 Видеоклип 1 и 2 http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseacti...deoid=103501150 Цитирай
Viper-X Отговорено Март 10, 2010 Отговорено Март 10, 2010 Защо не направиш една нек-тру китара? Цитирай
rdg_design Отговорено Май 31, 2010 Автор Отговорено Май 31, 2010 Здравейте,ей тъй както си седях без работа ми се прииска една акустична китара.Бях видял в един приятел една такава и реших да си направя подобна. Реших да експерементирам с една импровизирана резонансна плоча Последва оформяне на главата Поздрави RDG Цитирай
rdg_design Отговорено Юни 1, 2010 Автор Отговорено Юни 1, 2010 За топ използвах фурнир от американска череша Нанасям байц на водна основа, в средата по-светъл /кестен/, а по краищата с по-тъмен /палисандър/ Остана да кача семплите, но и това ще стане. Поздрави:RDG Цитирай
EAmechaniX Отговорено Юни 2, 2010 Отговорено Юни 2, 2010 , харесва ми ! С удоволствие ще семплите. Цитирай
ManowarrioR Отговорено Юни 6, 2010 Отговорено Юни 6, 2010 Тази китара я видях преди 3-4 седмици някъде ( не съм сигурен точно колко ) да се продава в раздел купувам-продавам . Иначе поздравления изглежда много добре . Цитирай
Recommended Posts