VERSUS Отговорено Ноември 24, 2010 Отговорено Ноември 24, 2010 Вижте сега... Не се сещам за нито 1 голям соло китарист, който някога да не е свирил и на Gibson и на Fender. Но все пак повечето са асоциирани само с едната марка. Ричардс с Fender Telecaster, точно както Клептън с Strat, въпреки че бая е посвирил на SG в ранните години. Както и Джими Пейдж с Gibson, въпреки че най-известното му соло е изсвирено на Telecaster. Иначе самата тема е бая субективна, аз не бих могъл да ги подредя, твърде много заслужават признание. Цитирай
superkosta Отговорено Ноември 25, 2010 Отговорено Ноември 25, 2010 Изпускате основен риф!LED ZEPPELIN - WHOLE LOTTA LOVE -ПЕСЕН РИФ -почти толкова култов , колкото "Смока" може би и Comunication breakdown за Мегадет - допълвам - HANGAR 18 - окатавовият Skin 'o my Theath - основният Слаеяр - Уор Енсенбъл!!! - култово американските хеликоптери си я пускат и атакуват талибаните нещо като за кадем Мейдън - Дъ Трупър - казахте я, ама няма да съм аз,ако я пропусна. останалите ги казахте май пропуснахте Ози - Но мор тиърз Тук и Black "Dog е добре да споменеш", също доста култов риф, а и приятен за свирене Цитирай
Lambels of Jacksonvile Отговорено Ноември 25, 2010 Отговорено Ноември 25, 2010 Нека всички пичове които мислят рифа на Уейкн дъ димън за велик си пуснат Спирит ин Блек на слейър... :Д Иначе Машийн Хед - Олд ама не е казано че е най - добър де просто е готин Цитирай
Yo The Real Отговорено Ноември 25, 2010 Отговорено Ноември 25, 2010 Avenged Sevenfold - Buried Alive Не знам за какво се води китарата в началото (и не само) - риф ли е, соло ли е, но не е за хора... и в края вече мазало... Бе тия Севънфолдите не са хора... Цитирай
Fallenblood Отговорено Ноември 25, 2010 Отговорено Ноември 25, 2010 ей този ми е любимият: виолетов генерал - селянин и пънкар Цитирай
AlexxRoxtarr Отговорено Ноември 25, 2010 Отговорено Ноември 25, 2010 Livin' On A Prayer, Wanted Dead Or Alive, You Give Love A Bad Name Цитирай
Rammkopf Отговорено Ноември 26, 2010 Отговорено Ноември 26, 2010 Ахат - Черната Овца ACCEPT - Aiming High Цитирай
Annonnymоus Отговорено Ноември 26, 2010 Отговорено Ноември 26, 2010 Вечен Евалата +1 Led Zeppelin са си Led Zeppelin Цитирай
superkosta Отговорено Ноември 26, 2010 Отговорено Ноември 26, 2010 Изпускате основен риф!LED ZEPPELIN - WHOLE LOTTA LOVE -ПЕСЕН РИФ -почти толкова култов , колкото "Смока" може би и Comunication breakdown за Мегадет - допълвам - HANGAR 18 - окатавовият Skin 'o my Theath - основният Слаеяр - Уор Енсенбъл!!! - култово американските хеликоптери си я пускат и атакуват талибаните нещо като за кадем Мейдън - Дъ Трупър - казахте я, ама няма да съм аз,ако я пропусна. останалите ги казахте май пропуснахте Ози - Но мор тиърз Тук май е добре да се спомене и също така култовия и приятен за свирене риф на "Black Dog", (а и солото въобще не е лошо) Цитирай
Voodoo_MetaL_PK Отговорено Ноември 26, 2010 Отговорено Ноември 26, 2010 Спрете с коментарите, че темата е тъпа, още 200 да се изредят и какво от това?Полезна информация - няма.Относно автора, можеш да направиш и тема 'Кое соло ви допада най-много' ще има интересни мнения може би, но всеки с вкуса си, затова всеки чувства и разбира музиката по различен начин, поетът е казал: "Разни хора - разни идеали".Забелязах, че не сте споменали Rammstein, само 2 мнения, и то едното негативно, а пък да не говориме, че не казвате нищо за Godsmack, що така? Godsmack - Straight out of line, Time bomb, Crying like a b*tch, Faceless, I stand alone; Rammstein - Ich will, Rammstein, Sonne, Pussy; Metallica - Devil's dance, Die my darling, Am I evil, The memory remains, Of wolf and man; Deep Purple - Black night; Motorhead - The game; Sabaton - White death, Wehrmacht. Само част от любимите ми Цитирай
V3n0m Отговорено Ноември 26, 2010 Отговорено Ноември 26, 2010 (Редактирано) Още ли не сте се отказали от тая тема Редактирано Ноември 26, 2010 от V3n0m Цитирай
crionic Отговорено Ноември 27, 2010 Отговорено Ноември 27, 2010 ............ Уж темата тъпа и да спрем да пишем в нея,пък изреждаш твоите любими рифове.. Цитирай
Recommended Posts