Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Ще Ви помоля да ми кажете някакви лесни за пеене песни. (точно като за начинаещи)

Гласът ми...честно казано не знам точно какъв ми е. :girl_witch: (Може би м/у тенор и алто?) не знам.

За сега се справям с Guns N' Roses - Don't Cry и Knockin' on heaven's door. (с изключение на онези части от парчетата, където Аксел вдига доста високи тонове).

Примерно 1вия куплет на Don't Cry мога да го пея (и на всичкото отгоре не звуча отвратително :girl_witch: ).

(btw не съм бил на уроци и не възнамерявам да се занимавам професионално с пеенето, просто искам горе-долу да мога)

Мерси предварително. =]

Отговорено

Пробвай с блус, ако те влече разбира се. Пример за български блусар е Васко Кръпката.

Барабаниста на нашата група няма гласови данни :offtopic-001: , но в блуса няма равен :offtopic-001: .

Отговорено
Пробвай с блус, ако те влече разбира се. Пример за български блусар е Васко Кръпката.

Барабаниста на нашата група няма гласови данни :greenangel: , но в блуса няма равен :cheers2: .

Мерси =]

Отговорено

Песните в изпълнение на Камен Воденичаров...много леки и приятни...стига да ти харесват такива...

"Не съм избягал", "Ала нямаш мен",...май имаше и още!?!

Отговорено

Барабаниста на нашата група няма гласови данни :metalist: , но в блуса няма равен :cheers2: .

Аз само един простичък въпрос: Нима блуса е лесен за пеене...доколкото знам или го можеш или не, то е от душата?!

Нека опита, то от опит глава не боли, но все пак приятелю иди при педагог, той се е наслушал на гласове, ще те чуе и опртедели гласа ти, полезен диапазон, подходящ изпълнител...не винаги гласа позволява да пееш само това което те кефи! Дано успееш да го развиеш, за да си пееш каквото ти е кеф :whistle:Не се съмнявам, УСПЕХ!!!!!!!!

Отговорено
Ще Ви помоля да ми кажете някакви лесни за пеене песни. (точно като за начинаещи)

Гласът ми...честно казано не знам точно какъв ми е. :metalist: (Може би м/у тенор и алто?) не знам.

За сега се справям с Guns N' Roses - Don't Cry и Knockin' on heaven's door. (с изключение на онези части от парчетата, където Аксел вдига доста високи тонове).

Примерно 1вия куплет на Don't Cry мога да го пея (и на всичкото отгоре не звуча отвратително :whistle: ).

(btw не съм бил на уроци и не възнамерявам да се занимавам професионално с пеенето, просто искам горе-долу да мога)

Мерси предварително. =]

Ок, то никой не иска от друг да е професионалист, но нали някой тябва да чуе и прецени!

И "горе-долу" не е решение, или искаш да можеш или неискаш! Иди на урок, два, три и така ще си по-сигурен в себе си когато пееш нещо, дори и на полянка сред горичка с приятели:cheers2:

Отговорено

Барабаниста на нашата група няма гласови данни :) , но в блуса няма равен :D .

:rocker::) Мдам.. Клептън примерно е известен с липсата си на гласови данни!! БААХахахахахахахаха..

Отговорено (Редактирано)

Ей, не ме разбирайте погрешно! Не съм казала, че блусът е лесен за пеене, само дадох пример с един човек, който не може да пее друго освен това. Мисля, че ще е полезно на Andjelo_V да знае това, тъй като е възможно и на него тази музика да му се отдава. :happy:

Редактирано от Viki_Singer