Jump to content
Българският форум за музиканти

Viki_Singer

новаци
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Viki_Singer

  1. Якоооооо!!!! Дали има такива в музикалните магазини в България?
  2. Явно не е, защото успях да си го купя от първата аптека, в която влязох.
  3. Е, аз съм голяма фенка на Фийби! А колкото до хапчетата Homeovox - пробвах и наистина ми помогнаха Не пях като Фийби, а си пях нормално, все едно въобще не съм болна. Мерси
  4. Много спешно се нуждая от помощ!!! Болна съм, а утре имам концерт, така че ако някой се сеща как се казваха тези хапчета, нека пише. Знам, че има такива, но забравих името им. Моля ви, помогнете ми!!! Мерси предварително.
  5. Много ти благодаря Ще последвам съвета ти
  6. Моля ви, помогнете ми! Посъветвайте ме какъв хубав безжичен микрофон да си купя с около 300-350 лева?
  7. Благодаря на всички! Ще се възползвам от съветите. Ако някой има да сподели и други подробности, да пише
  8. Много ти благодаря Не съм от София. Бих се радвала ако разбера нещо повече за изпита - какво точно включва. Още веднъж мерси.
  9. Тъй като много бих искала да се занимавам с музика (по-специално с пеене - поп, джаз или рок), искам да разбера малко повече за кандидатстването. Къде? Как? Какво се изисква на изпита? Ще съм ви много благодарна ако ме осветлите по въпроса
  10. Ей, не ме разбирайте погрешно! Не съм казала, че блусът е лесен за пеене, само дадох пример с един човек, който не може да пее друго освен това. Мисля, че ще е полезно на Andjelo_V да знае това, тъй като е възможно и на него тази музика да му се отдава.
  11. А ще побликувате ли имената на петимата?
  12. Пробвай с блус, ако те влече разбира се. Пример за български блусар е Васко Кръпката. Барабаниста на нашата група няма гласови данни , но в блуса няма равен .
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.