Jump to content
Българският форум за музиканти

XeRo

Members
  • Мнения

    176
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от XeRo

  1. Благодаря ти много за критиката, не сме уцелили може би точния баланс все още и от там идва проблема. мегатон, да ще има правим още проекти, само време да има. Благодаря на всички и нека музиката да е с вас !
  2. Здравейте, тук можете да чуете 1-вото ни авторско парче на групата: Forever - Back Again Facebook: Fan page Надява ме се че песента ще ви допадне Приятен ден на всички.
  3. Дано да ви хареса: ТУК ! Скоро и на студиен запис, този е от телефон и звука към края почва да модулира. Моля коментирайте !
  4. Арменски камерен хор - Бургас Смесен детски хор ”Милка Стоева” - Повече информация ТУК Смесен хор "Бургас" - Повече информация ТУК Смесен хор ”Родна Песен” - Повече Информация ТУК С това мога да помогна за град Бургас. Идеята е страхотна.
  5. Благодаря ти за с-то на ш, още някой ми беше казал това, но не го взех много на сериозно, ще го измисля. Надявам се още някой да помогне, ако има някакви други букви и дай боже не гласни, които да се пройзнасят по гаден начин. :/
  6. Така другари колеги имам нужда от някой испано говорящ Днес реших да пробвам ТОВА парче, но се оказа, че езика изобщо не е лесен, а никога не съм се допирал до такова пеене на такъв език. Моля да се обърне повече внимание на дикцията от колкото на пеенето, което хептен даже не е добре :/ ПС: Съжалявам за хриповете, които вкарвам при пеенето, но това стана в последствие на 1 седмица мъка с някакви фалшиви цигари, които намерих на далавера УЖ та от мен да знаете по-добре си пушете това, което сте си свикнали, при рязка смяна на цигарите няма бягане от хриповете. ПС2: Малко повече острота можеби съм вкарал при пеенето на повечето места от колкото да прозвучи по баладично, но все пак това е само проба има да се работи изцяло песента. ПС3: Записа е от телефон съжалявам за по кофтито рязане на повече честоти на звучене, но с това разполагах Приятна вечер на всички, надявам се на честна критика.
  7. Бива ли такъв негативизим ? Хубаво ли ще ти е ако примерно имаш огромно желание да направиш нещо, но си нямаш грам представа от него и някой те секва по този начин ? Аз лично мисля, че хората трябва да се насърчават, а не да се секват по този начин. Интересно, ако ходи на уроци 1 година какъв ли ще е резултата ? Имаш ли желание и време всичко се постига.
  8. Работа, работа и пак работа трябва, найстина браво за смелостта да си постнеш твой запис, една препоръка...не се притеснявай докато записваш знам, че има и такъв фактор понякога, но все пак запомни не се притеснявай от нищо. Друг съвет намери от някъде готови семпли със разпявания, които да са ти удобни и ще имаш резултат от това, но найстина най-добрия вариант е да отидеш на вокален педагог. И да запомни това най важното в пеенето е диафрагмата, свикнеш ли с нея нататък ще стане малко по-лесно, но не толкова колкото си мислиш фразирания, НЕпадания от тон, дикция, мекота и още куп други. Браво на Анджелина, че се е обадила тук можеш да научиш доста от нея, лично на мен беше ми помогнала доста със съвети. Keep singing, never give up !! ПС: Може да не съм прав в някои неща, но все пак нямам грам музикално образование и не съм наясно с нещата, моля да бъда извенен в аванс.
  9. Добър вечер на всички, бих искал да ви помоля за един инструментал, надявам се някой да разполага с него: Георги Христов - Душата Ми Е Стон. Ще се радвам и ще бъда безкрайно благодарен, ако някой има този инструментал.
  10. XeRo

    Forever - Акапела

    Заповядай плаката: Viara това е формалност Всъщност акапелата я записахме вчера отне учудващите 10 минути изпята на 4 кондензаторни АКГ-та, сега остана до няколко дена да се мастрира и куп други студиини глупости. Ще я постна скоро
  11. XeRo

    Forever - Акапела

    Ха иди му го обясни Решението е да си тропа с крак и то лекичко. Друго не виждам )
  12. XeRo

    Forever - Акапела

    Авторско дай боже скоро, иска доста време за екипна работа, като цяло всичко. Едното от момчетата пляска понеже понякога губи ритъма и затова В началото можеби да, но има доста време до тогава и незнам още. Този понеделник сме в Стара Загора.
  13. XeRo

    Forever - Акапела

    Айдее скоро и студиен запис вече с хубаво качество.
  14. XeRo

    Дайте мнение :)

    Това сарказъм ли трябва да е ?
  15. XeRo

    Дайте мнение :)

    Бих казал, че е супер ! Браво колежке. Айде и аз да се запиша, много добре се справяш има някои места от песните, където не са много чисти тоновете, но това е повлияно от много аспекти, лайфа си е лайф и с гордост мога да кажа, че си супер ! Един съвет найстина, както са ти казали малко по-горе за самия баланс, трудно се свиква, но свикне ли се звученето става друго. Успех ти пожелавам и всичко най-добро за напред.
  16. XeRo

    Forever - Акапела

    Извинявам се, ето и към тубата: Forever - Accapella
  17. XeRo

    Forever - Акапела

    Forever - Акапела Една кратка но примерна акапела. Дългата версия скоро на студиен запис. Надявам се да ви хареса. ПС: Приемаме предложения, идеи за още песни.
  18. XeRo

    Вървят ли двама

    Разбирасе ще поствам още, тази година ще има повечко. Наздраве и на теб братле. Благодаря ти много. Благодаря ти много. Ще гледам да ги фиксирам тези неща, време....време..време и пак време му е майката. :/ Общо зето съм доста самоук човек и ценя всяко едно мнение, независимо от кой. ПС: Взех го от един мой приятел, а той го е взел от друг негов приятел. Благодаря ви отново.
  19. Звучи доста добре. ) (Не се базикам) Yeeeeaah!! Viva la иронията или можеби и малко сарказъм.
  20. XeRo

    Вървят ли двама

    XeRo - Вървят ли двама Малко мъжки вариант. Малко повечко е Live на репетициики.
  21. XeRo feat. Nadq - Една Любов (кавър Георги Христов и Нели Рангелова) Една проба на песничката дали си струва да се прави. (Трябва да се готви за фестивал след 2 месеца) Момичето с което пея песен е оперна певица и те първа започва да учи други стилова, като естрада на пример (в операта е страхотна, но много вибрато вкарва на друг стил песни). Аз съм ясен има доста неща да фиксирвам (като във втория припев, където не сме вече унисон, като в 1-вия и се пее друг глас и куп други фразирания). Моля съвета, лесно ли се постига обратния ефект от опера естрада ?
  22. XeRo

    056 - До Мен

    Вече и видео. 056 - До Мен
  23. XeRo

    056 - До Мен

    056 - До мен Записчето е кавър на 032 (Пловдивска група), базикам се със заглавието понеже сме Бургазлии. Пеем 4 човека, аз съм този от началото и на куплетите. Все пак да установа това е ДЕМО запис, тоест всичко записано на една цяла писта без никакви обработки.
  24. XeRo

    We All Die Young

    Супер инструментал !!! Днес ще го пробвам да видя какво ще излезе, понеже съм фен на Steelheart. Края на инструментала е великолепен !!
  25. XeRo

    Xero - Майчице

    Аа забравих да добаввя, немога да казвам "Л". Тоест казвам си го но по-рядко, като например "колко", "луна" и т.н. немога да ги кажа, а "олеле", "желе", "плесквам" мога да ги казвам. Странна работа. Lord of darkness ще ти го пратя. oldman и Necrophagist благодаря ви пичове.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.