Jump to content
Българският форум за музиканти

XeRo

Members
  • Мнения

    176
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно XeRo

  • Рожден ден 06/03/1988

Previous Fields

  • Инструмент
    глас

Contact Methods

  • AIM
    lamenoza
  • Website URL
    http://www.facebook.com/pages/Grupa-Forever/109866735704874
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Бургас
  • Interests
    Общо взета ИТ технолоджи и музика, по конкретно пеене :)

Последни посетители

703 профилни разглеждания

XeRo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Благодаря ти много за критиката, не сме уцелили може би точния баланс все още и от там идва проблема. мегатон, да ще има правим още проекти, само време да има. Благодаря на всички и нека музиката да е с вас !
  2. Здравейте, тук можете да чуете 1-вото ни авторско парче на групата: Forever - Back Again Facebook: Fan page Надява ме се че песента ще ви допадне Приятен ден на всички.
  3. Дано да ви хареса: ТУК ! Скоро и на студиен запис, този е от телефон и звука към края почва да модулира. Моля коментирайте !
  4. Арменски камерен хор - Бургас Смесен детски хор ”Милка Стоева” - Повече информация ТУК Смесен хор "Бургас" - Повече информация ТУК Смесен хор ”Родна Песен” - Повече Информация ТУК С това мога да помогна за град Бургас. Идеята е страхотна.
  5. Благодаря ти за с-то на ш, още някой ми беше казал това, но не го взех много на сериозно, ще го измисля. Надявам се още някой да помогне, ако има някакви други букви и дай боже не гласни, които да се пройзнасят по гаден начин. :/
  6. Така другари колеги имам нужда от някой испано говорящ Днес реших да пробвам ТОВА парче, но се оказа, че езика изобщо не е лесен, а никога не съм се допирал до такова пеене на такъв език. Моля да се обърне повече внимание на дикцията от колкото на пеенето, което хептен даже не е добре :/ ПС: Съжалявам за хриповете, които вкарвам при пеенето, но това стана в последствие на 1 седмица мъка с някакви фалшиви цигари, които намерих на далавера УЖ та от мен да знаете по-добре си пушете това, което сте си свикнали, при рязка смяна на цигарите няма бягане от хриповете. ПС2: Малко повече острота можеби съм вкарал при пеенето на повечето места от колкото да прозвучи по баладично, но все пак това е само проба има да се работи изцяло песента. ПС3: Записа е от телефон съжалявам за по кофтито рязане на повече честоти на звучене, но с това разполагах Приятна вечер на всички, надявам се на честна критика.
  7. Бива ли такъв негативизим ? Хубаво ли ще ти е ако примерно имаш огромно желание да направиш нещо, но си нямаш грам представа от него и някой те секва по този начин ? Аз лично мисля, че хората трябва да се насърчават, а не да се секват по този начин. Интересно, ако ходи на уроци 1 година какъв ли ще е резултата ? Имаш ли желание и време всичко се постига.
  8. Работа, работа и пак работа трябва, найстина браво за смелостта да си постнеш твой запис, една препоръка...не се притеснявай докато записваш знам, че има и такъв фактор понякога, но все пак запомни не се притеснявай от нищо. Друг съвет намери от някъде готови семпли със разпявания, които да са ти удобни и ще имаш резултат от това, но найстина най-добрия вариант е да отидеш на вокален педагог. И да запомни това най важното в пеенето е диафрагмата, свикнеш ли с нея нататък ще стане малко по-лесно, но не толкова колкото си мислиш фразирания, НЕпадания от тон, дикция, мекота и още куп други. Браво на Анджелина, че се е обадила тук можеш да научиш доста от нея, лично на мен беше ми помогнала доста със съвети. Keep singing, never give up !! ПС: Може да не съм прав в някои неща, но все пак нямам грам музикално образование и не съм наясно с нещата, моля да бъда извенен в аванс.
  9. Добър вечер на всички, бих искал да ви помоля за един инструментал, надявам се някой да разполага с него: Георги Христов - Душата Ми Е Стон. Ще се радвам и ще бъда безкрайно благодарен, ако някой има този инструментал.
  10. XeRo

    Forever - Акапела

    Заповядай плаката: Viara това е формалност Всъщност акапелата я записахме вчера отне учудващите 10 минути изпята на 4 кондензаторни АКГ-та, сега остана до няколко дена да се мастрира и куп други студиини глупости. Ще я постна скоро
  11. XeRo

    Forever - Акапела

    Ха иди му го обясни Решението е да си тропа с крак и то лекичко. Друго не виждам )
  12. XeRo

    Forever - Акапела

    Авторско дай боже скоро, иска доста време за екипна работа, като цяло всичко. Едното от момчетата пляска понеже понякога губи ритъма и затова В началото можеби да, но има доста време до тогава и незнам още. Този понеделник сме в Стара Загора.
  13. XeRo

    Forever - Акапела

    Айдее скоро и студиен запис вече с хубаво качество.
  14. XeRo

    Дайте мнение :)

    Това сарказъм ли трябва да е ?
  15. XeRo

    Дайте мнение :)

    Бих казал, че е супер ! Браво колежке. Айде и аз да се запиша, много добре се справяш има някои места от песните, където не са много чисти тоновете, но това е повлияно от много аспекти, лайфа си е лайф и с гордост мога да кажа, че си супер ! Един съвет найстина, както са ти казали малко по-горе за самия баланс, трудно се свиква, но свикне ли се звученето става друго. Успех ти пожелавам и всичко най-добро за напред.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.