Jump to content
Българският форум за музиканти

mravata

Members
  • Мнения

    128
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от mravata

  1. http://www.muzikalen.bg/bg/catalog/id/5792.html
  2. Мдам.. Клептън примерно е известен с липсата си на гласови данни!! БААХахахахахахахаха..
  3. Всъщност спирката е 'Метал'.. 'Метъл' хаха а надписа за съжаление вече го няма, боядисаха я гадовете
  4. Много ми хареса лекотата с която се носи, изслушах го с голямо удоволствие Много чаровно!!
  5. mravata

    Photos

    всъщност 'това, което не ни убива, става за ядене'
  6. mravata

    Какво мислите?

    Наистина не звучиш отпуснат, но има развитие от предишните неща, които си споделял. Стреми се на по - мощните 'излияния' да се дърпаш леко от микрофона, че иначе се получава 'УАУ' ефекта ии по мое мнение не е съвсем правилно да се опитваш да я правиш в същата тоналност. Ако не ти е 'удобна' - транспонирай, може би там се крие тайната с отпускането на гласа. успех!!
  7. mravata

    Photos

    деца - ко да ги праиш от профила тук с колегата F.I.N.E. и така нататък Ооо и да не забравя - Честито на младото семейство Христови!!
  8. Исках да пусна нова, но изваждам тази тема с идеята, ако може някой модератор (то ясно, че може де въпроса е дали го намира за необходимо) да я направи на анкета пушачи/непушачи , че ми е интересно. предварителни благодарности
  9. абе имаше една песен, която се казваше "Кашляш гадно, защото пушиш и имаш рак на белия дроб", ама не мога да се сетя на кого беше, а и със сигурност няма да се сетя за целия текст.. някой сеща ли се?
  10. Ами нали точно в това се състои предизвикателството в писането - да говориш за нещо, за което вече толкова са говорили преди теб, но да го изразиш по такъв начин, че да бъде забелязано и да впечатли.
  11. Доста приятно звучи - допада ми. А есента вече е факт обаче аз се удивих на клавириста - как измежду този бесен куфеж намираше начин и да свири на синта
  12. Не понасям липса на ритъм, неточна рима и не добре сготвени тиквички.
  13. mravata

    David Coverdale

    Това е човек от когото можеш да научиш много и когато си сбъркал той те е поправил. Мисля, че по - скоро трябва да си му благодарен, вместо да му се дразниш, помисли. Не си длъжен да приемеш мнението му или което и да е мнение за истина, както важи и обратното, просто мисли над мненията, преди да кажеш 'е не е па така'.. нали тук това е идеята - човек да предава опита и знанията си на останалите..
  14. mravata

    David Coverdale

    http://forum.muzikant.org/index.php?showto...rdale&st=15 ей тук вече е казано туй онуй
  15. първо - щастлива съм, че ти харесват! Още повече ме радва факта, че явно достатъчно ясно е изразена идеята след като си я доловил. Да - винаги има ясна идея преди да започна, понякога обаче се "извърта" в друга посока (в случая не е така) а другият момент е, когато си го написал и след време го прочетеш отново да откриеш, че може да се погледне и от съвсем друг ъгъл и целият му смисъл да се промени и отново да е силно свързано с теб, което е интересно - всеки може да види в него различни.. абе доста неясно го обясних, ама..
  16. ето още нещо, ако ви е интересно Част от стара вечност, Илюзия блуждае. Нужда, безконечност В процепа ридае. Капка отрицание В мисълта болезнена, Натиск и желание. Сякаш безполезно е Твоята нощ е моя нощ И денят е нереален, В лутането хаотично Краят пак ще е фатален. Жажда, похот, отмъщение Мрак, безжизненост, видения, Път, ненужни обвинения, Крехки тлеещи творения. ..мрак..
  17. Ето и от мен нещичко.. В несвяст отново от камата На тъжна утрин накърнена, Безкрайната последна дата, След нощ безсмислено вглъбена. Покрита с роба тежка дишам, Отчаяно с последни сили. В студа безмълвен търся ниша, Която други са открили И всичко в мрака постоянен Ми дава признаци за страх, Придавам образ нереален На бегла сянка и на тях.. Те с мъртви пориви настъпват, В безмълвен укор ненадеен, Но влажните очи не тръпват Във сън безсмислено идеен.
  18. mravata

    Photos

    е, като се е почнало с разни ходения на палатки.. http://www.picvalley.net/v.php?p=u/23/5694_141.JPG http://www.picvalley.net/v.php?p=u/23/5693_137.JPG http://www.picvalley.net/v.php?p=u/23/5695_174.JPG
  19. е, добър вечер и от мен.. ъъ даже леко бие на добро утро вече, но както и да е енджой!! Пожелавам да научиш от форума изобилие от полезни неща, както и той от теб
  20. ^вече чувам добри неща за Георги Мирчевски от доста хора, каква пара взима на час, ако е удобно да попитам
  21. абе дето такова нали..
  22. опа! Какво равноправие
  23. На мен пък едната съквартирантка в Студград ми беше спретнала чуден номер с решетката на вратата, така че да не мога да си вляза и спя в Собствената Стая!! Това беше причината да не дойда
  24. mravata

    ФУКНЯ

    еми ето така се стекоха обстоятелствата, че след толкуз време пак аз ще напиша нещо обаче не мога да пропусна да се поФаля, за Рожденият ми ден сред подаръците беше и Микрофонът!! та- да- да- дамм! и сега съм така щастлива: Шур SM58 и тази миризма на ново.. мммм м мм
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.