Jump to content
Българският форум за музиканти

Andjelo_V

новаци
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

Andjelo_V's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Andjelo_V

    Миркофон

    Чували ли сте за микрофон GYC? Наскоро купих един, който смятам да го използвам за записване на китара от усвилател. Микрофонът е GYC Uni-Directional Dynamic GS67; Някой от вас използвал ли е такъв микрофон и мисли ли, че ще ми върши работа?
  2. Ще Ви помоля да ми кажете някакви лесни за пеене песни. (точно като за начинаещи) Гласът ми...честно казано не знам точно какъв ми е. (Може би м/у тенор и алто?) не знам. За сега се справям с Guns N' Roses - Don't Cry и Knockin' on heaven's door. (с изключение на онези части от парчетата, където Аксел вдига доста високи тонове). Примерно 1вия куплет на Don't Cry мога да го пея (и на всичкото отгоре не звуча отвратително ). (btw не съм бил на уроци и не възнамерявам да се занимавам професионално с пеенето, просто искам горе-долу да мога) Мерси предварително. =]
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.