jFog Отговорено Август 19, 2005 Отговорено Август 19, 2005 Годишните времена на ВИвалди не ги намерих за сеха..но видях Бетховен на скорост нейн албум от 1990 поръчах го вече как ми е убегнала такава работа до сега незнам... :think: ебах ти котето Цитирай
Mecho Отговорено Август 19, 2005 Автор Отговорено Август 19, 2005 Katrina JohanssonЗа тая четох в сайта на Майкъл Анджело. Пишеше, че не отстъпва по техника на никого дори от мъжете. Имаше откъси от някви нейни инструментали от наскоро записано EP - еми ни знам дали слушах няква си Катрина или самия Анджело. Таз Катринка е супер мацка..... :inlove: и свири яко на инструмента Цитирай
the_gorer Отговорено Август 19, 2005 Отговорено Август 19, 2005 Забрави да добавиш "Шъ я скъсам!" Добре си свирука тя, Малмстийн пасти да яде, ама с амалко такива като нея - хем свирливи, хем ***иви. Цитирай
jFog Отговорено Август 20, 2005 Отговорено Август 20, 2005 Между нас да си остане Грейт Кат-ката гола вода чух и другите неща и ся незнам дали толкова бързи пръстовки жули че чак се сливат 4-5 тона в едно или просто стърже с дясната ръка като бясна... така де парчето по Вивалди май е най силното и и там обаче след 4-5 прослушвания става ясно за кво става дума.... кефи и е интересна ама до там... пък може и щото не съм Шред-ер по душа и да не ги разбирам тия работи много... Цитирай
solo5 Отговорено Август 21, 2005 Отговорено Август 21, 2005 аз изслушах годишните времена ... те май цигулката и другите инструменти се открояват повече от китарата Цитирай
MDFk Отговорено Август 21, 2005 Отговорено Август 21, 2005 Защо и на мен така ми се струва? Не искам да обиждам феновете, обаче тя, специално в тази мр3ка не показва нищо което (почти) всеки съфорумец не може да "преведе" за китара и да изсвири... Иначе Щом дори и "Гитар Уан" и Майкъл Анджело са казали че е е топ 10, никой не се съмнява в това. Цитирай
TONY Отговорено Август 21, 2005 Отговорено Август 21, 2005 Що бре, сегашния китарист на къцито (ако е още същия) е добър, поне мен ме кефи Е останалата част от бенда са пълни дупки де......... @Overhate, ако верно го мислиш това май си много далече от музиката... :read: сега, че Къцката е малко глупав т'ва ние много добре го знаеме... че кара останалите да свирят глупости, т'ва също, ама сега да кажеш, че Цецо, Минко и басиста им там (Пламен май се казваше) са пълни дупки, мога само да ти препоръчам да ходиш да чуеш нещо на страничната им група Brainstorm (ако свирят заедно още де...) и ще се отречеш от думите си в Държавен Вестник и аз подкрепям мнението 4е са яки музиканти за мен Ангел е един от най добрите в БГ а и целия им бенд кьрти Цитирай
DeathZone Отговорено Август 21, 2005 Отговорено Август 21, 2005 Леле таз Great Kat уби всичките ми сексуални желания за днес! Таз не е точно китаристка де, но поне поне добре се превъплащава в тази си роля! заеби и китарата и булката са сладурани от висшия пилотаж Цитирай
metalmaniak Отговорено Август 21, 2005 Отговорено Август 21, 2005 Обаче мадамата струва малко повечко от Jackson-a Цитирай
eL_NinYo Отговорено Август 21, 2005 Отговорено Август 21, 2005 Що бре, сегашния китарист на къцито (ако е още същия) е добър, поне мен ме кефи Е останалата част от бенда са пълни дупки де......... браво бе ! Цитирай
edgecrusher Отговорено Август 21, 2005 Отговорено Август 21, 2005 Сещам за изцяло женски рок групи,примерно Auf Der Maur,Hole или The Donnas....aма не мога да се сетя за други :think: ... Vanessa Auf Der Maur е басистка(ex-Hole).Сега има соло кариера. Лично аз не съм възхитен нито сега, нито от изпълненията и в Hole. Цитирай
chris_barnes Отговорено Август 21, 2005 Отговорено Август 21, 2005 хех, здравейте колеги по съдба...хаххаа колко тъпо звучи...ми незнам дали сте споменали тук Bolt Thrower ама басиста им..по-точно басистката им е жена и се казва Джо Бенч..- http://boltthrower.com/band/gallery/early/Jo3.jpg http://boltthrower.com/band/gallery/early/Jo27Feb90.jpg ....за повече инфо около нея вижте целия сайт..интересен е...друга изцяло женска група за която се сещам е Kittie...които също мно яко забиват..- www.kittie.net...а освен това тук в Сф имам 1 приятелка..тя всъщност е от Казанлък..като мен която също има група...изцяло от Жени..за съжаление нямат сайт..май....ама свириха вчера в Маската..казват се Audio Vision... Цитирай
DILETANT Отговорено Август 21, 2005 Отговорено Август 21, 2005 Сещам за изцяло женски рок групи,примерно Auf Der Maur,Hole или The Donnas....aма не мога да се сетя за други :think: ... Vanessa Auf Der Maur е басистка(ex-Hole).Сега има соло кариера. Лично аз не съм възхитен нито сега, нито от изпълненията и в Hole. Казва се Melissa Auf Der Maur и освен в Hole свиреше и в Smashing Pumpkins. Цитирай
TerminalFrost Отговорено Август 21, 2005 Отговорено Август 21, 2005 Сетих се за една не особено приятна група - Holy Moses, където вокалист е жена. Групата е Holy Moses, а мадамата - Сабина Класен. Едно време се чудех как може да се дере така зверски. После започнах да слушам Сатриани и вече не се занимавах с дивотии. http://www.holymoses.de/ Цитирай
Kelly Отговорено Август 21, 2005 Отговорено Август 21, 2005 Тази Sabina Clasen ще идва в БГ,ако не е вече тук.Ще е в Каварна по случей концерта на Victory доколкото разбрах. Иначе тук става въпрос за китаристки,а не за певици. Цитирай
Recommended Posts