IgniteAll Отговорено Септември 13, 2008 Отговорено Септември 13, 2008 Мисля, че са кеш-а е пуснат по дифолт, Гзип-а смятам, че Рафо го е пуснал от ресурсни съображения, но не съм сигурен. Има някакви грижи, но дано се решат скоро. Цитирай
musicman Отговорено Септември 13, 2008 Отговорено Септември 13, 2008 Проблемите идват от пренатоварване. Така казват от хостинга. А според мен се хостваме на една машина с няколко американски сайта и това обяснява забавянето. В крайна сметка мисля, че назрява идеята да се преместим на отделен сървър. Нека да видим още няколко дни какво ще направят от хостинга и после ако няма подобрение имаме оферти и ще се преместим на дедикейтед сървър. Цитирай
dip4ikov Отговорено Септември 17, 2008 Автор Отговорено Септември 17, 2008 Тъй като не ми се занимава да притеснявам модератори и админи ще пиша в тая тема пак.Се пак си е свързано с проблема.Днеска връщам се и влизам във форума и ми пише че съм немал Пермишън да влизам.И си отиде бана у ряката.Не сериозно кво трябва да е било това. Цитирай
MaPuHcKu Отговорено Септември 17, 2008 Отговорено Септември 17, 2008 Не е било само при тебе, споко. Това може да е знак, че добрите хора, които поддържат форума са извършвали някакви действия за отстраняване на проблемите му. Или, че лошите хора от хостинга са мазали нещо ... Цитирай
musicman Отговорено Септември 18, 2008 Отговорено Септември 18, 2008 ^^ Нещо от хостинга са правели. Надявам се да е за добро. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 24, 2008 Отговорено Септември 24, 2008 Аз ще си го сложа вече това "IPS Driver Error" под аватара... Това да се плаща огромен наем на някой за отделен сървър не ми се струва добра идея. Купуваш една каква да е машина за примерно 300 лева, плащаш един неограничен нет с реално ИП и готово. Домейна си го имаш, само се настройва. И се конфигурира компа. И спи града. Щото нещо прочетох май 220$ на месец, че и после на незнамкойси заплати... Айде нема нужда... Цитирай
Nikifena Отговорено Септември 24, 2008 Отговорено Септември 24, 2008 ^ а Евроком като спрат интернета какво правим? За форум с тези размери трябва стабилност, която не се постига с домашно писи и реално айпи. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 25, 2008 Отговорено Септември 25, 2008 Еми зависи от доставчика и от мястото. Аз в къщи за 3+ години съм нямал нет 2 пъти по 10 минути и един път за половин час. С най-евтин и обикновен "тарифен план"... Цитирай
musicman Отговорено Септември 29, 2008 Отговорено Септември 29, 2008 Я кажете последните няколко дни как ви се струва бързината на форума? Цитирай
dip4ikov Отговорено Септември 29, 2008 Автор Отговорено Септември 29, 2008 Направо форума лети.Куршум е!!!Браво Цитирай
fLiSk Отговорено Септември 29, 2008 Отговорено Септември 29, 2008 От време на време пак бави, но е много по - добре отколкото през последните няколко седмици Цитирай
musicman Отговорено Септември 29, 2008 Отговорено Септември 29, 2008 Предимно вечер ме интересува как е. Цитирай
MrDeath Отговорено Октомври 1, 2008 Отговорено Октомври 1, 2008 При мен сутрин е пушка, но вечер има какво да се желае. Верно не е квото беше преди, ама пак се налага да се проявява търпение. Цитирай
Recommended Posts