Jump to content
Българският форум за музиканти

Форум музикант!


Recommended Posts

Мисля, че са кеш-а е пуснат по дифолт, Гзип-а смятам, че Рафо го е пуснал от ресурсни съображения, но не съм сигурен. Има някакви грижи, но дано се решат скоро.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 30
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Проблемите идват от пренатоварване. Така казват от хостинга. А според мен се хостваме на една машина с няколко американски сайта и това обяснява забавянето. В крайна сметка мисля, че назрява идеята да се преместим на отделен сървър. Нека да видим още няколко дни какво ще направят от хостинга и после ако няма подобрение имаме оферти и ще се преместим на дедикейтед сървър.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тъй като не ми се занимава да притеснявам модератори и админи ще пиша в тая тема пак.Се пак си е свързано с проблема.Днеска връщам се и влизам във форума и ми пише че съм немал Пермишън да влизам.И си отиде бана у ряката.Не сериозно кво трябва да е било това.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е било само при тебе, споко. Това може да е знак, че добрите хора, които поддържат форума са извършвали някакви действия за отстраняване на проблемите му. Или, че лошите хора от хостинга са мазали нещо :)...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз ще си го сложа вече това "IPS Driver Error" под аватара... :rulez:

 

Това да се плаща огромен наем на някой за отделен сървър не ми се струва добра идея. Купуваш една каква да е машина за примерно 300 лева, плащаш един неограничен нет с реално ИП и готово. Домейна си го имаш, само се настройва. И се конфигурира компа. И спи града. Щото нещо прочетох май 220$ на месец, че и после на незнамкойси заплати... Айде нема нужда... :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^ а Евроком като спрат интернета какво правим? За форум с тези размери трябва стабилност, която не се постига с домашно писи и реално айпи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми зависи от доставчика и от мястото. Аз в къщи за 3+ години съм нямал нет 2 пъти по 10 минути и един път за половин час. С най-евтин и обикновен "тарифен план"...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При мен сутрин е пушка, но вечер има какво да се желае. Верно не е квото беше преди, ама пак се налага да се проявява търпение.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.