blr Отговорено Август 22, 2010 Отговорено Август 22, 2010 Еее Гашевска естествено, че я помня. Тя правеше единствените прилични струни за бас, които можеха да се намерят в БГ в края на 80-те и началото на 90-те. 20 лв беше комплекта за бас, което за тогава си беше сериозна сума, а се и чакаше за изработка... въобще какво знае днешната младеж Цитирай
Slide Отговорено Август 23, 2010 Отговорено Август 23, 2010 За да не отварям нова тема, ще попитам тук директно: Скъсах струна тъкмо и нямам резервен комплект. Та да попитам има ли онлайн магазин, който предлага опцията да си купя 2-3 комплекта (защото за един не е на далавера спрямо пътните разходи) + евентуална доставка по куриер? Намерих само в Rockshock.eu, обаче там са само Elixir, а аз не искам такива. Отправям това питане, защото в Разград музикален магазин няма. ПС: Имаше един сайт тук (онлайн магазин) на Динакорд, ако не се лъжа, но вече не виждам реклама, а и в нета не мога да го намеря. Питам конкретно за него, защото искам струни Yamaha (ако е възможно, ако не - ще се примирим и с други), а в Динакорд точно ги продаваха за последно. Поздрави! Цитирай
Slide Отговорено Август 23, 2010 Отговорено Август 23, 2010 ^ Благодаря, но всъщност по някаква случайност успях да намеря сайта, че даже и поръчах 5 комплекта. При покупка над 25лв. доставката е безплатна. Цитирай
roussinov Отговорено Август 23, 2010 Отговорено Август 23, 2010 някой да има впечатления от тази серия? Цитирай
Heartman Отговорено Август 23, 2010 Отговорено Август 23, 2010 (Редактирано) Да имаше каневски и гашевски.То и на Стаг струните пише че са handmade, които издържаха,но звука от тях не е бляскав.Сега ползвам D'Addario 9-42,10-48,10-52 и съм доволен издържат ми доста време като ги минавам с кърпа и Dunlop 65. Редактирано Август 23, 2010 от Heartman Цитирай
Slide Отговорено Август 23, 2010 Отговорено Август 23, 2010 Аз ей сега като поръчвах се чудех дали да не взема Dunlop 9-46 за 8.38, но заложих пак на Yamaha 9-46 - 7.04лв. Цитирай
vandenplas Отговорено Август 23, 2010 Отговорено Август 23, 2010 Yamaha са наистина добри струни, вече 2 месеца откакто съм ги сложил и не са мръднали грам като за струни купени в България съм много приятно изненадан, особено след като един приятел китарист ги оплю доста здраво реших да ги пробвам и не съжалявам въобще. Цитирай
muzicantini Отговорено Август 23, 2010 Отговорено Август 23, 2010 Един въпрос - Каква е разликата между Еликсир Nanoweb и Polyweb, гледам, че в Ибей има различни видове, а доколкото разбрах за такава покукпа няма да им се начислят данъци допълнителни. Цитирай
Slide Отговорено Август 23, 2010 Отговорено Август 23, 2010 (Редактирано) Yamaha са наистина добри струни, вече 2 месеца откакто съм ги сложил и не са мръднали грамкато за струни купени в България съм много приятно изненадан, особено след като един приятел китарист ги оплю доста здраво реших да ги пробвам и не съжалявам въобще. Аз вече година и отгоре ги ползвам и не мога да кажа една лоша дума за тях. Приятни са и като звук, и като трайност (запзване на звънливостта си). А и не са много скъпи. До сега бях с едни Фендърски 9-ки - отврат! Редактирано Август 23, 2010 от Slide Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 24, 2010 Отговорено Август 24, 2010 Polyweb е доста по-дебело покритие. Тоя модел звучи доста по-глухо и "нескърцащо" от пръстите. Не си вземай, освен ако нямаш извънредна причина за това. Начисляват се такси на всичко над 30 левс. Цитирай
Slide Отговорено Август 24, 2010 Отговорено Август 24, 2010 (Редактирано) ^ Да, пропуснах да кажа, че доставката е безплатна над 25лв. без ДДС. Аз се бях засилил да взема 4 комплекта, които ми излизат 28лв., но се обадих по телефона и ми обясниха как стоят нещата, та взех още един, за да мина над 30-те. ПС: Някой ако е поръчвал по-рано от тях, да сподели за колко време ти се обаждат за да потвърдят поръчката? EDIT: Аз вчера се обадих по телефона за условията на доставка и след това поръчах. Питам, защото мернах в сайта им, че ако на другия ден до 10 не ми се обадят, трябва аз да го сторя. Редактирано Август 24, 2010 от Slide Цитирай
roussinov Отговорено Август 24, 2010 Отговорено Август 24, 2010 Бързо се обаждат, след 2-3 часа, потвърждаваш поръчката и идват на другия ден, нещо такова. Цитирай
Yo The Real Отговорено Август 24, 2010 Отговорено Август 24, 2010 Неделя поръчах, в 10 понеделник ми се обадиха, вторник поръчката бе тук. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 24, 2010 Отговорено Август 24, 2010 Аз съм поръчвал май 4 пъти, винаги се обаждат още същия ден. Изпращат според наличностите, но досега не ми се е случвало повече от ден забавяне (докато докарат някоя джаджа от склада). Цитирай
Recommended Posts