Telerig Отговорено Януари 25, 2009 Отговорено Януари 25, 2009 Икарус - много ми хареса тоноизвличането - личи че имаш "пръст" на китарен език На места също имаш готини пръстовки които ме изкефиха...baitanas също има тук там пръстовки само да си оправи тона и е готов Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Януари 28, 2009 Отговорено Януари 28, 2009 Приветствам новите участници в темата! Байтанасе, що "резня", бе човек? Нищо, ще чакам "да те избие" и на нещо друго... Иначе, признавам си, че за мен тази композиция е в известен смисъл изключиелна, защото нарушава практиката на задаване на теми за джем чрез бектраци, семплирани схеми, подложки и пр. "полуфабрикати". Абе... никой не си пуска авторската музика за джем! (Да не говорим как е изсвирена... ) Цитирай
kolio_k Отговорено Януари 31, 2009 Отговорено Януари 31, 2009 Ето и едно съвсем скромно от мен summer rain jam.mp3 Не можах да докарам саунда, защото се наложи да записвам с пиезо Цитирай
Heartman Отговорено Февруари 1, 2009 Отговорено Февруари 1, 2009 ^Много яко меланхолично,но музикантско естествено както винаги.Прекрасно! Цитирай
Fashion Отговорено Февруари 1, 2009 Отговорено Февруари 1, 2009 Кольо , размазва за втори път. Ако това ти е недокарания сауд,не знам какво ще кажа за другия. Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Февруари 1, 2009 Отговорено Февруари 1, 2009 Кольо още "К"! Сууупер! И тема си обявил, и си си изработил цялата композиция, и е такъв кеф, да му се не види!!! Цитирай
Telerig Отговорено Февруари 1, 2009 Отговорено Февруари 1, 2009 много много музика и чувство подплътени с прецизно балансирана техника както винаги...просто удоволствие да се слуша...аз си имам един простичък критерий - когато човек вижда картини и или го налегнат чувства слушайки дадена музика - това означава, че посланието е стигнало до него - това е смисъла на изкуството в крайна сметка...много от джемовете които си правим като се гъделичкаме тук са си просто ей така да изпуснем парата и да си се погъбаркаме малко - лошо няма - хубавото е, че понякога се отива и към обратната страна...мисля че това е още по готината част на тоя раздел. Както казва един мой много добър приятел и страхотен музикант - много хора свирят, но малко проповядват...но това е отделна и дъъълга тема Както и да е - чудесна работа на Кольо! Цитирай
zwero Отговорено Февруари 1, 2009 Отговорено Февруари 1, 2009 Ето и едно съвсем скромно от мен Не можах да докарам саунда, защото се наложи да записвам с пиезо На мен тук ми намирисва на професионален запис, но щом казваш, че не си докарал саунда... За свиренето няма смисъл да коментирам...красота... П.П. Изобщо не е скромно това. Цитирай
BlueZone Отговорено Февруари 2, 2009 Автор Отговорено Февруари 2, 2009 Ех Кольо, Кольоооо... каво да кажа сега... ти си знаеш. Great Work Man Цитирай
Telerig Отговорено Февруари 2, 2009 Отговорено Февруари 2, 2009 Боби драсни и ти едно соло бе брат...дай да си направим кефа Само ти и Бисер още не сте ни напълнили душата... Цитирай
Додо Отговорено Февруари 3, 2009 Отговорено Февруари 3, 2009 Това е едно от най - добрите неща, които съм чувал във форума(ако не и най - доброто)... Прекрасно и... невероятно красиво е... Наистина нямам думи. Цитирай
peshoy2k Отговорено Март 16, 2009 Отговорено Март 16, 2009 брей, за мен бе удоволствие, наистина бе удоволствие, браво, много емоции, много красотии, много шарено, в смисъл най-различни идеи> темата е стара и някои не си пазят нещата Цитирай
BlueZone Отговорено Август 1, 2012 Автор Отговорено Август 1, 2012 Малко да възродя темата - парчето вече има едно т.нар. демо и вероятно и ще се издаде скоро, та викам да чуете за какво иде реч Nicky - Summer Rain 1 Цитирай
synchu Отговорено Август 1, 2012 Отговорено Август 1, 2012 Супер е. И според мен въобще не е глем Кантото е великолепно. Звукът и звученето страхотно ми допадат. Съвсем голямо и честно браво! Има само една перкусия (ала клап), която не ми допада много и тук таме се чува метронома отзад, ако трябва да бъдем прекалено педантични Цитирай
Recommended Posts