sasog Отговорено Юли 26, 2008 Отговорено Юли 26, 2008 (Редактирано) ^ ще предложа пак Тhird stone from the sun на Хендрикс.Линка е този .ХАМЕТ РУЛЗЗЗЗЗЗЗ!eдит: за да не съм голословен, утре сутрин правя записа Редактирано Юли 26, 2008 от sasog Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юли 27, 2008 Автор Отговорено Юли 27, 2008 Това за след 2 дни - за сега - до понеделник в 12:00 - Battery. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юли 27, 2008 Автор Отговорено Юли 27, 2008 Вторник, де, нали 2 дни... Цитирай
SomeoneElse Отговорено Юли 27, 2008 Отговорено Юли 27, 2008 Ето ме отново с едно КЛИПЧЕ. Този път съм уцелил позицията на микрофона да хваща повече баси... Нищо, ще се науча някой ден П.С. Качих в data.bg, защото PutFile ми даваше някаква грешка "No database selected"... Цитирай
MrDeath Отговорено Юли 27, 2008 Отговорено Юли 27, 2008 Всичко хубаво само рифът не е ли ла диез-ла, вместо си-ла диез. Тя китарата ти май е в ре де, ама в смисъл нали Цитирай
SomeoneElse Отговорено Юли 27, 2008 Отговорено Юли 27, 2008 (Редактирано) По дяволите, Ла# - Ла е! Иначе, да, китарата ми е в Ре. Редактирано Юли 27, 2008 от SomeoneElse Цитирай
MrDeath Отговорено Юли 27, 2008 Отговорено Юли 27, 2008 Бе сега я пробвах и според моето скромно мнение е A#-A ще да е. Също така изгледах няколко живи изпълнения и доколкото успях да видя пак е така и според целия таблатурен свят пак е така . Ама майната му половин тон, важното е да ма тресня. Цитирай
SomeoneElse Отговорено Юли 27, 2008 Отговорено Юли 27, 2008 Да де, и аз го видях и се коригирах... Довечера може пак да драсна с Ла# - Ла. Цитирай
DeadWing Отговорено Юли 27, 2008 Отговорено Юли 27, 2008 Тва на Петруци го изкарах цялото почти,но наистина иска мн раздвижена ръка ако не ползваш фигури. Ще го постна след тва Цитирай
fluti Отговорено Юли 27, 2008 Отговорено Юли 27, 2008 Ето и от мене батареята: http://fluti.data.bg/battery.mp3 и Motorbreath: http://fluti.data.bg/motorbreath.mp3 Абе какво става с тоя путфайл, нещо е сгънал напоследък... Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юли 27, 2008 Автор Отговорено Юли 27, 2008 (Редактирано) Много добра техника на изсвирване имате. Някой вадил ли е началната акустична част на батЕрИЯта, обаче? Редактирано Юли 27, 2008 от Evtim Djerekarov Цитирай
SomeoneElse Отговорено Юли 27, 2008 Отговорено Юли 27, 2008 (Редактирано) ^Благодаря! Между другото много е интересно да се гледаш как свириш... Сега забелязах, че по времето, когато лявата ми ръка прави слайд, с дясната за много кратък момент отпускам перцето и след това веднага го хващам здраво отново и продължавам да свиря Иначе акустичната част на Battery някога я вадих, но тогава уменията ми се изчерпваха само с ритъмчето в началото и след това зарязах цялата песен. Тъкмо време да си я припомня/да я науча Иначе да, Батерия трябва да е според мен, просто слагам малоумни имена на клипчетата си за по-интересно... Това е Bataree, предишното беше Mutaaabreath... и т.н. Редактирано Юли 27, 2008 от SomeoneElse Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юли 27, 2008 Автор Отговорено Юли 27, 2008 Абе не знам баретия или батарея, не съм слушал текста . Цитирай
Rammkopf Отговорено Юли 27, 2008 Отговорено Юли 27, 2008 Абе не знам баретия или батарея, не съм слушал текста . Е, вий съвсем омотахте думите вече. On-topic - много яко свирите! Цитирай
alexx Отговорено Юли 27, 2008 Отговорено Юли 27, 2008 съжалявам за о -а обаче вие с какви програми ги записвате рифовете аз по форума бях гледал някаде някакви програми, но тогава не съм се интересувал апак сега ми трябва а не мога да го намеря Цитирай
Recommended Posts