sasog Отговорено Юли 27, 2008 Отговорено Юли 27, 2008 Хехе акустика казвате, а?Ще видим таз работа ... Цитирай
fluti Отговорено Юли 27, 2008 Отговорено Юли 27, 2008 Абе в песента определено не се пее за батерии. М/у другото "battery" означава и "побой" в наказателното дело За записите - аз примерно записвам с Reaper. На акустичната част малко трудно напасвам ритмите на отделните части, 'ма ша видим утре как ще е. Цитирай
sasog Отговорено Юли 27, 2008 Отговорено Юли 27, 2008 Целият албум Мaster of Puppets e посветен на разните човешки пороци и кусури, а Battery е посветена на гнева Цитирай
edgecrusher Отговорено Юли 27, 2008 Отговорено Юли 27, 2008 не знам какъв е проблема с путфайл, но това което сте сложили в дата.бг и т.н. само в България можете да си го чуете Цитирай
Fanatik_Priest Отговорено Юли 28, 2008 Отговорено Юли 28, 2008 (Редактирано) Акустичната част на песента не е особено трудна - ритъма е лесен за вадене, както и другите китари. Проблемът идва от това, че са 4 китари свирят различни неща - демек насложени са и затова трябва човек да си поиграе със записа, за да се види/чуе. Колкото концерти на Металика съм гледал или не свирят интрото или го пускат на запис. Естествено човек може да се мъчи да свири 3-те насложени линии едновременно, но звукът, който излиза, не е същият, особено като се включи дисторшъна става мазало. ПС: Ако успея до утре да намеря време да подготвя компа за записи ще се включа с Battery макар и следсрочно... Редактирано Юли 28, 2008 от Fanatik_Priest Цитирай
fluti Отговорено Юли 28, 2008 Отговорено Юли 28, 2008 Качих ги на rapidshare: Battery Motorbreath Цитирай
lizardman Отговорено Юли 28, 2008 Отговорено Юли 28, 2008 (Редактирано) Само като идея за по нататък ви давам Това няма ли го на нормален аудио запис, че от ютюба ми е кофти? Редактирано Юли 28, 2008 от lizardman Цитирай
fluti Отговорено Юли 28, 2008 Отговорено Юли 28, 2008 Ето един опит и за интрото Battery - intro Цитирай
ceco milanov Отговорено Юли 28, 2008 Отговорено Юли 28, 2008 Само като идея за по нататък ви давам Това няма ли го на нормален аудио запис, че от ютюба ми е кофти? Има песен - Animate Inanimate, но звучи по различно от клипчето в youtube. Всъщност това клипче е от ДВД с уроци на Петручи. Ако имаш интерес към песента пиши ми ЛС да ти я прата Цитирай
sasog Отговорено Юли 29, 2008 Отговорено Юли 29, 2008 Aко искате дайте да сменим рифа, защото като гледам няма много желаещи, а е грехота да пратим тази тема по задните страници Цитирай
fluti Отговорено Юли 29, 2008 Отговорено Юли 29, 2008 Е като сте предложили, пускайте записи, да повлечете крак Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Август 1, 2008 Автор Отговорено Август 1, 2008 (Редактирано) Понеже в темата за "кой какво може" чух поредното доста неправилно изсвирено интро, а тази песен е много емблематична, реших да запиша интрото, както аз чувам, че е(подлежи на дискусия, разбира се). В началото изсвирих бавно на клийн за да могат да се чуят по-ясно акордите. Черна Овца - Интро Очаквам вашите предложения, записи и коментари. Ако искате, може да извадим цялата песен..? Редактирано Август 1, 2008 от Evtim Djerekarov Цитирай
Recommended Posts