Hillbilly Отговорено Юли 17, 2008 Автор Отговорено Юли 17, 2008 ^Абе разнообразие да има,имал съм два оригинални лампови Маршъл-и ,големия беше за стадион ,а за Студио-15 още ме е яд,че го продадох ,но бях закъсал ,Фендер Туинревърб и някакъв велвстейт 40 ,който само за метъл ставаше.Правените лампови глави от детските години не ги броя. Стигнал съм до извода,че лампата звучи по-добре,защо-коментирано е много. Нямам на разположение голямо помещение за свирене и 15 в. ме устройват напълно,добре че мутрата до нас е фен и веднъж преби един съсед,който ми риташе по вратата че съм вдигал шум-от тогава не ми правят забележки. Цитирай
synchu Отговорено Юли 17, 2008 Отговорено Юли 17, 2008 Хай честито и от мен - забележително. И дай семпъл. Няма семпъл - не се се случило хахаха А тайни теръра си е оферта и хич не е толкова скъп (колкото можеше да бъде) - и е един малък злобен "мадърфакър" Каква маломощност к'ви пет лева - 10 вата са два пъти по-тихи само от 100 вата усилвател, така че няма какво да се говори. @ava - в смисъл ? Свириш, свириш - омръзва ти - продаваш - купуваш друго - свириш, свириш - омръзва ти и т.н. цикъла се върти - не виждам къде е проблема? Или като е лампов трябва да е за цял живот? Ако хвърлиш един поглед на Classifieds секциите в някои чужди форуми или @Craig list, направо ще си помислим, че хората там купуват, за да продават и ще отбележиш факта, че продажбата на лампови усилватели в този форум и въобще прилична техника различна от "Стаг", "Берингер", "ПиВи Блейзър" и някои друг осемдесетарски "префален" дист си е събитие направо. Не виждам кой се пъне чак толкова.... Цитирай
Gregg Отговорено Юли 17, 2008 Отговорено Юли 17, 2008 Това са няколко непретенциозни семпъла, които записах, докато работех върху ампа. Веригата е Jackson SL2H /SD - SH12 bridge, SH1 neck/ - Dirty Dog - SureSM57 - 2x12" /closed back/ . Писано е през Creative Audigy 2 ZS без никакви корекции. По време на свирене сменям bridge - bridge+neck - neck. TT-Clean-45 TT-Preamp-distortion TT-PowerAmp-distortion Цитирай
fLiSk Отговорено Юли 17, 2008 Отговорено Юли 17, 2008 Хайде честито ! Другата седмица и аз ще се похваля с туй онуй Цитирай
Hillbilly Отговорено Август 7, 2008 Автор Отговорено Август 7, 2008 Бе пробвах малък семпъл,но нещо се ебава путфайл и не тръгва при мен,може и да е от моя телевизор? http://media.putfile.com/dogo-26 Цитирай
Hillbilly Отговорено Август 7, 2008 Автор Отговорено Август 7, 2008 Що така бе деа,и като МП3 пробвах-пак не тръгва,10 МБ е -не товари толкова??Я светнете друг сайт за качване ,че съм не мн. в час? Цитирай
synchu Отговорено Август 7, 2008 Отговорено Август 7, 2008 Аз освен putfile друг такъв, който да не ме дразни радикално - не знам :/ Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 7, 2008 Отговорено Август 7, 2008 Ако си затруднен ми го метни по мейла, ще го сложа на някое сървърче... Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Август 7, 2008 Отговорено Август 7, 2008 http://www.esnips.com/ - като putfile.com, само че . . . много по-добре. Честито за придобивката. Като се прибера от работа ще чуя и семплите. 10х. Цитирай
Hillbilly Отговорено Август 8, 2008 Автор Отговорено Август 8, 2008 (Редактирано) То имало и други сайтове.. Записвано е с Винтидж В100 (щото Фендера във всичко звучи) с микрофон от слушалки на 1-2 метра от 1х12 Селешън>Куул Едит,без никаква обработка.Гейн-10/Тонконтрол-макс баси/волюм-2. Не мога да го изцепя повече,защото не знам къде да скрия микрофона-премодулира.А с бууст овърдрайв на Бос кво става не е истина,но това е само ампа,да му се чуе гласеца - едит-ще кача и с чиста китара и с бустер като имам време. http://www.esnips.com/doc/cbc62fc1-ce71-4a...eee980b76/d-dog Редактирано Август 8, 2008 от Hillbilly Цитирай
synchu Отговорено Август 8, 2008 Отговорено Август 8, 2008 (Редактирано) Хм и този линк нешо не бачка. Ето един работещ: D_DOG_Sample И стайно (имам предвид, че микрофона е доста далече и повече хваща звука на стаята) звучи доста доста яко !!! Абе друго си е амп да има !!! Супер. Редактирано Август 8, 2008 от synchu Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Август 8, 2008 Отговорено Август 8, 2008 Hilbilly, провери дали не си качил файла в личната си папка (трябва да се казва нещо от сорта 'едкойси's stuff'). Провери атрибутите на папката и смени sharing от "Personal" на "Public (Share with the world)". Ако са в личната ти папка, можеш да виждаш файловете само ти и то само когато си логнат. Или по-лесния вариант ако не ти се рови е да направиш нова папка, то ще те пита каква да е, ти ще му кажеш да е "Public (Share with the world)" и да качиш пак файла. И така занапред ще можеш да ползваш безплатно до 5 гигабайта. Махнете го вече тоя putfile, че нещо бъгва напоследък и мен лично ме дразни. Хайде, че искам и аз да чуя деее.. . ПП: на работа съм и не знам на сънчо файла дали работи. . . Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 8, 2008 Отговорено Август 8, 2008 Работи и семпълчето е МНОГО готино! Макар че май наистина е далечко майк-а и се чува като тейп-нато от съседната стая. Цитирай
Recommended Posts